Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارگروه سازمان ملل براساس گزارش جدیدی که به شورای امنیت ارائه داده، مدعی شده است که حوثیهای یمن همچنان خودشان را با موشکهای بالستیک و پهپادهایی با مختصات تسلیحات مشابه تسلیحات ایرانی تجهیز می‌کنند.

خبرگزاری فرانسه مدعی است که یک نسخه از این گزارش محرمانه 125 صفحه ای را روئیت کرده است. این گروه مدعی هستند که همچنان معتقدند موشکهای بالستیک کوتاه برد و دیگر تجهیزات از ایران به یمن منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که این گزارش هیچ اشاره‌ای به تحت محاصره بودن شدید یمن از سوی ائتلاف نظامی عربستان و اینکه چگونه این تسلیحات سد محاصره را می‌شکنند و به داخل یمن منتقل می‌شوند نکرده است.

ایران بارها ارسال سلاح به یمن را رد کرده و می‌گوید حتی اجازه انتقال دارو و غذا نیز برای مردم یمن میسر نیست و عربستان مانع آن می‌شود.

در این گزارش همچنین ادعا شده است؛ بازرسیهای اخیر از تسلیحات از جمله موشک و پهپاد که توسط حوثیها مورد استفاده قرار گرفته است نشان می‌دهد قطعات آنها مشابه سیستمهای تسلیحاتی است که توسط جمهوری اسلامی ایران تولید می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است که این کارگروه اسناد و مدارک خود را طی چند سفر به عربستان سعودی بین ژانویه تا جولای 2018 و با استفاده از بررسی لاشه 10 موشک به دست آوره است.

این گزارش همچنین ادعا می‌کند؛ احتمال زیادی وجود دارد که موشکها خارج از یمن ساخته می‌شوند و از طریق کشتی به داخل یمن منتقل شده و توسط انصارالله مونتاژ می‌شود.

 بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران پیشتر اعلام کرده بود که ایران هیچ‌گونه ارتباط تسلیحاتی با یمن ندارد، یمن در محاصره است و چنین امکانی در کل وجود ندارد و آنچه امروز در دستان مردم یمن است سلاح‌هایی است که از دولت‌های قبل در پادگان‌ها وجود داشته و یا ساخت نیروهای بومی یمن است.

پیش از این نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز با ترتیب دادن یک شوی تبلیغاتی در مقابل یک لاشه موشک که از عربستان تحویل گرفته بود ادعاهای مشابهی را علیه ایران مطرح کرده بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان ملل شورای امنیت یمن فرانسه ایران عربستان دارو جمهوری اسلامی ایران عربستان سعودی کشتی وزارت خارجه سازمان ملل یمن انصارالله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

ایسنا نوشت: وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901600

دیگر خبرها

  • شمال یمن بمباران شد
  • انصارالله: در کنار ایران با اسرائیل خواهیم جنگید
  • انصارالله: در کنار ایران به اسرائیل خواهیم جنگید
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد