Web Analytics Made Easy - Statcounter


وزیر راه و شهرسازی درخصوص علت واردات تجهیزات حمل و نقل ریلی گفت: نمی توان سرنوشت خطوط ریلی کشور را در این شرایط سخت معطل یک شرکت داخلی گذاشت.

به گزارش امتداد، نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در طرح سوال از عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در خصوص علت واردات تجهیزات حمل و نقل ریلی دارای تولید مشابه داخلی اظهار داشت: علیرغم حکم ماده ۵۴ قانون برنامه ششم توسعه، چرا واردات تجهیزات ریلی که در داخل تولید می شود، ادامه دارد؟

وی با بیان اینکه برای ۱۰ سال آینده ریل بی کیفیت و کهنه از چین و ترکیه وارد کشور شده است، افزود: این در حالی است که در داخل از جمله در ذوب آهن اصفهان ریل تولید می شود اما با واردات بی رویه تولید داخلی فلج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس آخوندی در پاسخ به سوال این نماینده با بیان اینکه این در چهار سال اخیر سه هزار کیلومتر ریل گذاری صورت گرفته است، اظهار داشت: این میزان شامل ۱۲۰۰ کیلومتر ریل جدید و حدود ۱۸۰۰ کیلومتر نوسازی خطوط ریل سازی بوده و این عدد معادل ۳۶۰ هزار تن ریل گذاری بوده است که ۴۰ درصد رشد را نشان می دهد.

وی با اشاره به جابجایی ۱۳.۵ میلیارد نفر کیلومتر مسافر در خطوط ریلی طی سال گذشته گفت: با این میزان جابجایی ۲.۷ میلیارد لیتر در مصرف سوخت صرفه جویی صورت گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی به موضوع شرکت ذوب آهن اصفهان و ریل های تولیدی در آن نیز اشاره کرد و گفت: در ششم اردیبهشت سال ۹۶ موفق به اخذ قرارداد با ذوب آهن اصفهان شدیم مشروط بر اینکه ریل با کیفیت را به ما تحویل دهند. قرار بود طی ۴ ماه یعنی تا شهریور ماه ۹۶ حدود ۴۰ هزار تن ریل به ما تحویل دهند اما تا امروز فقط ۵۰۰ تن تحویل داده اند که برای ۴ کیلومتر خط ریلی کفایت می کند.

آخوندی تصریح کرد: آیا در این شرایط سخت می توان سرنوشت خطوط ریلی کشور را معطل یک شرکت گذاشت؟ ما تا امروز ۱۷۰ میلیارد تومان از این شرکت مطالبه داریم و حتی حاضر شدیم ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالباتمان را هم بلوکه کنیم تا به این شرکت کمک شود.

وزیر راه و شهرسازی در پایان در رابطه با تولید واگن در داخل نیز خاطرنشان کرد: تا امروز قرارداد تولید ۱۳۰۰ دستگاه واگن باری را با تولید کنندگان داخلی بسته ایم که ۹۰۰ واگن تحویل شده و مابقی نیز در دست ساخت است؛ قرارداد تولید ۴۲۰۰ واگن باری دیگر نیز منعقد شده و علاوه بر آن برای تولید لوکوموتیو نیز با تولید کنندگان داخلی قرارداد بسته شده است.

در نهایت مجلس از توضیحات آخوندی در پاسخ به سوال نماینده مردم ارومیه قانع شد.

true برچسب ها : اخبار سیاسی true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار

صاحبعلی اصغری در حاشیه جلسه خرید تضمینی گندم و کلزا در شهرستان بیله‌سوار گفت: ۷۴ هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم رفته و پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰ هزار تن گندم از اراضی این شهرستان برداشت و ۱۵۰ هزار تن با قیمت تضمینی تحویل مراکز خرید دولتی شود. 

او از راه‌اندازی ۲ مرکز خرید محصولات کلزا در شهر‌های بیله‌سوار و جعفر آباد خبر داد و افزود: میزان تولید و سطح زیر کشت کلزا در شهرستان بیله‌سوار نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

فرماندار بیله‌سوار اضافه کرد: سطح زیر کشت کلزا در این شهرستان چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۲ هزار تن کلزا در این اراضی تولید و با نرخ تضمینی ۳۵۰ هزار ریال تحویل مراکز خرید دولتی شود.

اصغری اضافه کرد: امسال سطح زیر کشت گندم بیله‌سوار هم ۷۴ هزار هکتار است و با توجه به شرایط پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰ هزار تن گندم برداشت و ۱۵۰ هزار تن تحویل مراکز خرید دولتی شود.

او به زارعان منطقه توصیه کرد از برداشت زودهنگام محصول خودداری کنند تا هنگام تحویل به مراکز خرید از نظر میزان افت رطوبت مشکلی نداشته باشند.

فرماندار بیله سوار اضافه کرد: گندم تولیدی کشاورزان هم با قیمت تضمینی ۱۷۵ هزار ریال از کشاورزان و زارعان خریداری می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان