Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد مصطفوی با اشاره به برنامه شرکت ملی نفت ایران برای مقابله با گازسوزی در سطح این شرکت افزود: با توجه به تجمع بخش عمده آلایندگی‎های ناشی از گازهای مشعل در مناطق عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب به ویژه در استان خوزستان، به زودی شرکت ملی نفت ایران قرارداد بهسازی و نوسازی تاسیسات جمع‎آوری گازهای مشعل مناطق نفت‎خیز جنوب را با هلدینگ خلیج فارس و شرکت پتروشیمی مارون (هر یک به طور مجزا) امضا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‎که این ۳۰ طرح اغلب کوچک‎مقیاس هستند و ۲ساله به پایان می‎رسند، توضیح داد: با اجرای این طرح‎ها روزانه ۵۱۰ میلیون فوت مکعب به خوراک پتروشیمی در حال احداث بیدبلند۲ و روزانه ۲۵۰ میلیون فوت مکعب به خوراک پتروشیمی مارون اضافه خواهد شد. با جمع‎آوری این گازها، تولید مایعات گازی شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب هم حدود ۳۸ هزار بشکه در روز افزایش می‎یابد که سبب افزایش خوراک پتروشیمی بندرامام خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول، به این ترتیب سالانه در مجموع ۱.۶ میلیون تن اتان و ترکیبات گازی سنگین‎تر از آن و ۱۴ میلیون بشکه مایعات گازی به خوراک واحدهای پتروشیمی افزوده می‎شود که گامی بلند در مسیر رفع مشکل کمبود خوراک بخش بزرگی از واحدهای پتروشیمی کشور به شمار می‎رود. ارزش این میزان خوراک برای شرکت ملی نفت ایران سالانه حدود ۱۳۰۰ میلیون دلار است و ارزش تولید محصولات پتروشیمی حاصل از خوراک اضافی این طرح‎ها نیز سالانه حدود ۲۶۰۰ میلیون دلار برآورد می‎شود.

مدیر سرمایه گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: این طرح‎ها همچنین سبب خواهد شد روزانه حدود ۱۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی سبک در اختیار شرکت ملی نفت ایران قرار گیرد که می‎تواند برای تزریق گاز به میدان‌ها یا تامین سوخت کشور استفاده شود.

 مصطفوی با بیان این‎که روزانه حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز نیز در حوالی مسجدسلیمان می‎سوزد که برای جمع‎آوری این گازها با پتروشیمی در حال تاسیس مسجدسلیمان توافقنامه‎ای نهایی شده است، اظهار کرد: به این ترتیب به جز غرب کارون که جمع‎آوری گازهای همراه نفت آن در قالب طرح احداث ان‎جی‎ال ۳۲۰۰ در دست اقدام است، با اجرای این طرح‌ها به روند گازسوزی‎ها در استان خوزستان خاتمه داده خواهد شد.

 وی با اشاره به بهره‎برداری از ایستگاه جمع‎آوری گازهای مشعل میدان پارسی به عنوان نخستین طرح جمع‎آوری گازهای مشعل که با حضور و مشارکت بخش خصوصی اوایل امسال به ثمر رسید و همچنین برنامه‎ریزی برای بهره‎برداری از سه طرح جمع‎آوری گازهای مارون ۳، مارون ۶ و منصوری تا پایان سال، تصریح کرد: با بهره‎برداری از این طرح‎ها، اجرایی شدن ۲ قراردادی که در روزهای آتی امضا می‎شود، عملیاتی شدن توافق با پتروشیمی مسجدسلیمان و بهره‎برداری از پتروشیمی بیدبلند۲ که سال آینده به مدار می‎آید، گازسوزی‎ها در شرق کارون پایان خواهد یافت و آلایندگی‎های ناشی از گازسوزی‎های پروژه‎های نفتی دیگر گریبانگیر مردم شریف استان خوزستان نخواهد بود.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دلار شرکت ملی نفت ایران فوت گاز کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌ عمومی و امور بین ‌الملل شرکت پتروشیمی مارون، شرکت‌کنندگان از ۴۰ کشور دنیا روزانه پذیرای هزاران نفر از بازدید کنندگان بودند و به فراخور این اجتماع بزرگ بستر بسیار مناسبی برای گسترش تعاملات و ارتقاع سطح اطلاعات برای تمامی میزبانان و بازدید کنندگان فراهم شد.

نمایشگاه چاینا پلاس به عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه تجاری این صنعت در آسیا و یکی از تاثیرگذارترین نمایشگاه‌های جهان، با فراهم کردن فرصت‌ های مذاکرات و بازدیدهای تجاری و اقتصادی از اقصی نقاط دنیا به شکل گسترده‌ای بین فعالان صنعت پلاستیک و لاستیک دنیا شناخته شده است و سالیانه میلیون ها متخصص و فعالان این حوزه از این نمایشگاه بازدید می‌کنند

نمایشگاه چاینا پلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای را در بین رویداد های این صنعت دارا می باشد.

شرکت پتروشیمی مارون در این دوره از نمایشگاه چاینا پلاس، با غرفه‌ای ویژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و تولیدات حرفه ای ارائه نمود.

پتروشیمی مارون به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلی اتیلن ، با حضور متخصصین و تیم بازرگانی مجرب خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نمود که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل در زمینه صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902384

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه