Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@11:24:34 GMT

ورود 1400 قلم کالا ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۳۶۳۳۴

ورود 1400 قلم کالا ممنوع شد

به گزارش برنا از اراک- «صادق نجفی» در بازدید از مجتمع ساینا شهرستان دلیجان در جمع اصحاب رسانه، افزود: ممنوعیت و محدودیت واردات از طریق حقوق گمرکی سیاستی برای جلوگیری از واردات کالاهایی است که مشابه داخلی دارند.
وی اظهارداشت: ممنوعیت ورود الیاف پلی استر نیز از جمله اقلام مذکور است و با هدف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال در این صنعت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران بیان کرد: بسته های تشویقی برای حمایت از تولید کنندگان و رونق تولید دولت تدبیر و امید در نظر گرفته است و یکی از این بسته تخصیص 40 هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ بازپرداخت کمتر از 10 درصد است.
نجفی ادامه داد: تولید صنایع کوچک و متوسط با پرداخت این میزان تسهیلات افزایش می یابد و اشتغال جدید و پایدار در شهرک های صنعتی ایجاد می شود.
وی گفت: تحرک در صنایع ایجاد شده و مشکلات با جدیت پیگیری می شود و طیفی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی در حال سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی هستند.
نجفی افزود: سرمایه گذاران و تولید کنندگان با اراده آهنین هرگز اجازه نمی دهند آسیبی به کشور وارد شود و دشمنان را ناامید می کنند.
رئیس هیات مدیره مجتمع تولیدی الیاف پلی استر دلیجان نیز در جریان این بازدید گفت: مجتمع الیاف پلی استر دلیجان در خاورمیانه در زمره بزرگترین مجموعه های تولیدی است به طوری که صادرات 20 درصد از الیاف پلی استر ایران از این شهرستان انجام می شود. 
بهروز محمدی افزود: کارگاه های الیاف دلیجان تامین کننده خوراک بیش از 400 واحد تولیدی داخلی وخارجی است. 
وی اظهارداشت: این مجتمع برای سومین بار امسال به عنوان صادر کننده برتر ملی کشور انتخاب شد و 29 مهرماه پارسال مورد تقدیر قرار گرفت. 
رئیس هیات مدیره مجتمع تولیدی الیاف پلی استر دلیجان ادامه داد: مجتمع تولیدی ساینا در این شهرستان سال 90 به بهره برداری رسیده و این واحد صنعتی به عنوان بزرگترین واحد الیاف پلی استر هایتنا سیتی کشور، ظرفیت تولید سالانه آن 45 هزار تن دارد. 
عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران افزود: در مجتمع الیاف دلیجان روزانه 200 تن الیاف پلی استر تولید و روانه بازار می شود و این صنعت پیشرو در تولید الیاف کتان تایپ با استحکام بالا، الیاف هالو کانجوگیت و ساده و الیاف سالید در رنگ های مختلف و تیشو الیاف شیشه در ایران به شمار می رود. 
وی گفت: شرکت الیاف ساینا دلیجان از بزرگترین تولید کننده های الیاف پلی استر با مواد اولیه چیپس پتروشیمی و پرک بطری های پلی اتیلن ترفتالات با تولید روزانه 200 تن در ایران است. 
محمدی ادامه داد: عمده مصرف محصولات تولیدی این شرکت در صنایع ریسندگی و بافندگی تاری پودی و کشباف، بافندگی حلقوی، صنایع بی بافت، صنایع خواب، تزئینات خانگی، فرش و موکت، ایزوگام و لایی است. 
 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران حمایت از تولید صنایع کوچک واردات وزیر صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۶۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است

احمدرضا حیدرنیا امروز یک شنبه در یک کنفرانس خبری ضمن تشریح دستاورد‌ها و برنامه‌های آتی این شرکت، بر لزوم اتخاذ رویکردی نوین برای مقابله با چالش‌های پیش رو و حضور موفق در عرصه رقابت بین‌المللی تأکید کرد.

او با بیان اینکه صنعت پتروشیمی ایران علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه، همچنان از ظرفیت‌های عظیمی برای رشد و توسعه برخوردار است، اظهار داشت: ما با تکیه بر دانش و تخصص داخلی و اتکا به توان جوانان نخبه، می‌توانیم قله‌های موفقیت را در این صنعت فتح کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز در ادامه با برشمردن موانع موجود در مسیر پیشرفت صنعت پتروشیمی، خاطرنشان کرد: مواردی مانند فرسودگی تجهیزات، بروکراسی‌های اداری، نوسانات نرخ ارز و کمبود نقدینگی، مانند سرعت‌گیر‌هایی هستند که حرکت رو به جلو این صنعت را کند می‌کنند.

حیدرنیا بر ضرورت رفع این چالش‌ها هم تاکید و تصریح کرد: باید با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و برنامه‌ریزی دقیق، این موانع را از سر راه برداریم و زمینه را برای جهش تولید و صادرات محصولات پتروشیمی فراهم کنیم.

او در ادامه خاطرنشان کرد: برای استفاده حداکثری از این فرصت، باید به دنبال راه‌حل‌های نوآورانه و خلاقانه برای تولید محصولاتی با کیفیت برتر و قیمت تمام‌شده رقابتی باشیم. همچنین، لازم است با توسعه زیرساخت‌های صادراتی و تسهیل فرآیند‌های مرتبط، حضور خود در بازار‌های جهانی را بیش از پیش تقویت کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، استفاده از فناوری‌های نوین، توسعه سبد محصولات با تمرکز بر محصولات با ارزش افزوده بالا، توجه به مسئولیت‌های اجتماعی و حفظ محیط زیست و استقرار نظام‌های مدیریت نوین و کارآمد، گفت: برای بقا و پیشرفت در بازار جهانی، صنعت پتروشیمی ایران باید به دنبال راهکار‌های نوآورانه و خلاقانه در دو بخش مدیریت و محصولات و خدمات باشد.

حیدرنیا بر لزوم استفاده از تجارب افراد کارآمد و خلاق در این حوزه هم تاکید کرد و افزود: برای نوآوری در این صنعت، باید از تجارب افراد کارآمد و خلاق در این حوزه بهره ببریم. همچنین، باید با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی همکاری کرده و از آخرین دستاورد‌های علمی و فناورانه در این صنعت استفاده کنیم. علاوه بر این، باید با استقرار نظام‌های مدیریت نوین و کارآمد، فرآیند‌های تولید و خدمات خود را بهینه کرده و راندمان را افزایش دهیم.

او در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بالقوه بازار‌های جهانی پتروشیمی اشاره کرد و گفت: با توجه به رشد تقاضا برای محصولات پتروشیمی در سطح جهانی، فرصتی طلایی برای حضور پررنگ‌تر تولیدکنندگان ایرانی در این بازار‌ها فراهم شده است.

مدیرعامل شرک پتروشیمی شیراز معنقد است که بازار‌های جهانی پتروشیمی ظرف چند سال آینده رشد‌های خوب و چشمگیری را تجربه خواهند کرد و این رشد به‌خصوص در کشور‌های درحال توسعه بیش از سایرین مشهود خواهد بود.

حیدرنیا اضافه کرد: این موضوع سطوح رقابتی در تولید را از یکسو و کسب بازار‌های مختلف از سوی دیگر را افزایش خواهد داد و باعث می‌شود تولیدکنندگان و غول‌های پتروشیمی دنیا طی سال‌های آتی برای کسب این بازار‌ها از استراتژی‌های جدید، متنوع و کالا‌های باکیفیت‌تر و با هزینه کمتر استفاده کنند.

او اظهار داشت: در چنین مسیری آینده تولیدکنندگان ایرانی که با انواع چالش‌های مختلف در زمینه تولید و صادرات روبه‌رو هستند چگونه خواهد بود؟ از چالش‌های حوزه خوراک گرفته تا حمل‌ونقل و تا موانع مرتبط با سیاست‌های دولتی و… موضوعاتی هستند که مانند یک سرعت گیر در این مسیر رقابتی عمل خواهند کرد.

مدیرعامل پتروشیمی شیراز در ادامه با اشاره به این موضوع گفت: با توجه به چالش‌های پیش روی صنعت پتروشیمی ایران، باید از فرصت‌های پیش رو نیز به نحو احسن استفاده کرد. بازار‌های جهانی پتروشیمی در حال رشد هستند و این فرصتی مناسب برای تولیدکنندگان ایرانی است تا سهم خود را از این بازار‌ها افزایش دهند. برای این کار، باید به دنبال راهکار‌های نوآورانه و خلاقانه برای تولید محصولات باکیفیت‌تر و با هزینه کمتر باشیم. همچنین، باید با رفع چالش‌های موجود مانند مشکلات مربوط به تأمین خوراک، موانع صادرات و بروکراسی‌های اداری، مسیر را برای حضور موفق در بازار‌های جهانی هموار کنیم. "

حیدرنیا در بخش پایانی این نشست، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و تلاش تمام دست‌اندرکاران، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر صنعت پتروشیمی ایران و حضور موفق تولیدکنندگان ایرانی در عرصه رقابت بین‌المللی باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • طرح تولید مس کاتد در آذربایجان شرقی
  • ۱۱ قلم کالا باید به قیمت شهریور ۱۴۰۰ به دست مردم برسد
  • ورود رسمی ابرهلدینگ اقتصادی به خرید سهام استقلال!