Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@19:29:58 GMT

اولین و جدی ترین مطالبه از رئیس کل بیمه مرکزی چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۳۶۷۰۵

اولین و جدی ترین مطالبه از رئیس کل بیمه مرکزی چیست؟

در چند روز اخیر عبدالناصر همتی بعد از دو سال تکیه زدن بر صندلی ریاست بیمه مرکزی از این نهاد رفت و به تازگی غلامرضا سلیمانی امیری جایگزین وی شده است. شاید مهمترین و جدی ترین مطالبه از رئیس کل جدید بیمه مرکزی برکناری حقوق بگیران نجومی باقیمانده از دوران ریاست محمدابراهیم امین و بهره گیری از نیروهای جوان و خلاق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی، بیمه مرکزی ایران از جمله نهادهایی است که در چند سال اخیر بسیار خبرساز بوده است. از جمله خبرهای مهم پیرامون بیمه مرکزی، انتشار فیش های حقوقی نجومی مدیران این نهاد بود که نهایتاً این موضوع منجر به استعفای محمدابراهیم امین از ریاست بیمه مرکزی شد.

بعد از این استعفا، علی طیب نیا وزیر سابق اقتصاد پیشنهاد کرد تا ریاست بیمه مرکزی را به عبدالناصر همتی مدیرعامل آن زمان بانک ملی ایران بسپارند و این پیشنهاد در عصر روز 26 اردیبهشت 1395 در جلسه دولت مورد بررسی قرار گرفت و به اتفاق آرای هیات وزیران، همتی بر صندلی ریاست بیمه مرکزی تکیه زد.

بعد از سپردن ریاست بیمه مرکزی به عبدالناصر همتی همگان منتظر بودند تا رئیس کل جدید دست به تغییراتی در ترکیب هیات عامل نجومی بگیر بیمه مرکزی بزند اما هر چه زمان جلوتر رفت به غیر از یک تغییر، باقی اعضای هیات عامل در سمت خود باقی ماندند.

اولین و آخرین تغییر عبدالناصر همتی در هیات عامل نجومی بگیر بیمه مرکزی، تغییر معاونت توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی بود. سیدمرتضی حسنی عقدا که فیش حقوقی 87 میلیون تومانی اش در زمان انتشار فیش های حقوقی نجومی دست به دست در فضای مجازی می چرخید در 1 تیر 1395جای خود را به مجید بهزادپور داد.

دومین تغییر ناخواسته در هیات عامل نجومی بگیر، مینا صدیق نوحی معاون بیمه های اتکائی بود. وی نیز از جمله نجومی بگیران بود که در 28 آذر 1395 بازنشسته شد و جای خود را به حسن متشرعی داد.

دو عضو دیگر هیات عامل یعنی رحیم مصدق معاون طرح و توسعه و حبیب میرزایی معاون نظارت بیمه مرکزی همچنان از دوران ریاست محمدابراهیم امین در بدنه هیات عامل بیمه مرکزی باقی مانده اند. هر دوی این افراد نیز جزء کسانی بودند که فیش های نجومی آن ها منتشر شد.

عبدالناصر همتی با کارنامه ضعیفی که از خود در زمینه عزل نجومی بگیران به جا گذاشت، در مورخه 17 تیر ماه 1397 و بعد از 26 ماه حضور در بیمه مرکزی، از این نهاد رفت. محتمل ترین گزینه برای جایگزینی همتی، غلامرضا سلیمانی امیری بود که توانست در جلسه مورخه 27 تیر ماه 1397 هیات دولت، از وزیران رای اعتماد بگیرد و بر صندلی ریاست بیمه مرکزی تکیه بزند. در همان روز انتصاب سلیمانی به این سمت، رئیس جمهور روحانی دو توصیه به وی کرد: اول گسترش چتر حمایتی بیمه و پوشش کامل آن در حوادث طبیعی و غیرمترقبه و دوم بهره گیری از نیروهای جوان و خلاق و تحول در این صنعت از طریق گسترش شفافیت و رقابت.

شاید جدی ترین و اصلی ترین مطالبه از سلیمانی امیری، عزل نجومی بگیران باقیمانده از دوران محمدابراهیم امین باشد. مطالبه ای که با توصیه دوم رئیس جمهور یعنی بهره گیری از نیروهای جوان و خلاق همخوانی کامل دارد. البته در کنار این مطالبه جدی می توان مطالبات دیگری را نیز از سلیمانی امیری داشت. از جمله این مطالبات می توان به بازنگری ضرایب آیین نامه توانگری مالی و سامان دهی دارایی های بیمه مرکزی اشاره نمود. همچنین همتی در روز تودیع و معارفه ابراز امیدواری کرد که با پیگیری جدی رئیس کل جدید، اجرای کامل حاکمیت شرکتی، کفایت ذخایر بیمه ها، تکمیل افزایش سرمایه شرکت ‌های بیمه و روند افزایش نفوذ بیمه تحقق یابد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی

   

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی به شهر‌های شازند و آستانه و ۱۰ روستا از اجرای شتابان طرح‌های حوزه آبرسانی در کشور توسط دولت خبر داد.

هاشم امینی با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا، گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستا‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

او با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است، افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ طرح در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه تعریف شده است که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند و یکی از این طرح‌ها تصفیه‌خانه‌ی فاضلاب شازند است که با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی با قدردانی از تلاش‌های استاندار مرکزی، گفت: با توجه به رصدی که در کل کشور داریم استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که در دو سال گذشته در جهت سیاست‌های دولت مردمی، جریان خدمت در آن شتاب گرفته است. 

در حاشیه‌ افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی، کلنگ‌زنی آغاز نصب انشعاب فاضلاب شهر‌های شازند و آستانه با حضور استاندار مرکزی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • افشاگری ترسناک همتی از نرخ تورم بانک مرکزی در فروردین ۱۴۰۲!
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • نامگذاری روزی به نام یک شهر برای اولین بار در شیراز انجام شد
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟