Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق طرح تفصیلی و درآمدهای اقتصادی شهر، یک رابطه دو سویه بسیار قوی با یکدیگر دارند، گفت: شناسایی نقاط قوت و ضعف اقتصادی طرح تفصیلی می‌تواند از موارد لازم در دستیابی به کسب درآمدهای پایدار باشد.

سید احمد حسینی‌نیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: طرح تفصیلی به عنوان یکی از مهمترین ابزارها، اسناد هدایت و ساماندهی نظام توسعه یا ساخت و ساز شهرها به شمار می‎رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح تفصیلی معیارها و ضوابط کلی طرح جامع شهر، نحوه استفاده از زمین‌های شهری در سطح محله‌های مختلف، موقعیت و مساحت دقیق زمین برای هر یک از آنها، شبکه عبور و مرور و میزان و تراکم ساختمانی در واحدهای شهری همچنین اولویت‌های مربوط به مناطق بهسازی، نوسازی، توسعه و موقعیت خدمات مختلف شهری را تعیین می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از مباحث بسیار مهم در طرح تفصیلی که تاکنون کمتر به آن توجه شده، ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی آن است.

مدیرکل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان با بیان اینکه پیاده‌سازی طرح تفصیلی برای شهرداری‌ها هزینه‌بر بوده و هزینه‌های پیاده‌سازی طرح تفصیلی مانند آزادسازی معابر پیشنهادی قابل محاسبه است، گفت: متأسفانه تاکنون فرصت‌های اقتصادی نهفته در اجرای طرح تفصیلی شناسایی نشده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه شناخت هزینه‌ها و منافع اقتصادی اجرای طرح تفصیلی مقدمه‌ای بر بررسی امکان تحقق طرح تفصیلی است، اظهارکرد: چنان‌چه هزینه‌های پیاده‌سازی طرح تفصیلی همزمان با  اجرای آن تامین نشود، هزینه‌ تحقق آن از روش‌های دیگر مانند تراکم فروشی تامین خواهد شد که با توجه به زیرپا گذاشتن تراکم پیشنهادی طرح تفصیلی و پیامدهای منفی محیطی، اجتماعی و اقتصادی آن درآمد مطلوبی محسوب نمی‌شود.

حسینی نیا تصریح کرد: امروزه با تبدیل مفهوم برنامه‌­ریزی برای مردم به مفهوم برنامه‌­ریزی با مردم، یکی از عوامل اصلی موثر در موفقیت طرح‌­های توسعه شهری مشارکت بخش خصوصی و مردم در اجرای این طرح‌­ها است.

 وی با بیان اینکه تحقق طرح تفصیلی و درآمدهای اقتصادی شهر، یک رابطه دو سویه بسیار قوی با یکدیگر دارند، گفت: دستیابی به یکی از این موارد بدون دیگری امکان پذیر نیست، از این رو شناسایی نقاط قوت و ضعف اقتصادی طرح تفصیلی می‌تواند از موارد لازم در دستیابی به کسب درآمدهای پایدار و از مهم‌ترین گام‌های ایجاد زمینه تحقق بیشتر طرح تفصیلی باشد.

مدیرکل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان افزود: بررسی امکان پیاده‌سازی طرح تفصیلی از بُعد اقتصادی و ارزیابی تاثیرات اقتصادی اجرای طرح تفصیلی بر منابع مالی شهرداری، می‌تواند در تدوین الزامات راهبردی و سیاست‌گذاری شهر و اقدامات اجرایی موثر واقع شود.

وی گفت: یکی از سیاست­‌های اخیر معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان در این راستا، تهیه و طراحی مناسب و به موقع طرح گستره­‌های ویژه و ساز و کارهای تشویقی برای تحقق پذیری آن است که ضمن ایجاد پویایی فرایند توسعه شهری و تحقق ظرفیت‌­های اقتصادی طرح بازنگری طرح تفصیلی، موجبات رضایت مالکان و مشارکت آنها در تحقق پذیری طرح را فراهم می‌­سازد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر اصفهان طرح تفصیلی شهر اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خلجی با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت مردمی سیزدهم نگاه دولت بر حل مسائل شهری و کمک در این حوزه بوده است، گفت: طی ۲.۵ سال گذشته ناوگان عمومی شهر زنجان با نگاه حمایتی دولت نوسازی شد در حالیکه در ۱۰ سال گذشته چنین کمکی نشده بود و با کار‌های انجام گرفته ۲۴ دستگاه سنگین تحویل شهرداری‌ها شد.

وی افزود: سرانه بودجه شهری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ برابر با ۳۶۰ درصد افزایش یافته و ۹۴ میلیون متر مربع به فضای سبز شهری اضافه شده که یکی از موفقیت‌های شهرداری‌های استان همین موضوع است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: بیش از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در شهر‌های استان آسفالت‌ریزی شده است که بیش از ۸۰ درصد آمار متعلق به شهر زنجان بوده و این امر کام مردم شهر را شیرین کرده است.

خلجی به ارزیابی عملکرد شورا‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۱۳ عضو شورای شهر استان در ۲۱ شهر فعالیت می‌کنند در حالیکه در ارزیابی ها، شورای اسلامی شهر زنجان به عنوان شورای برتر انتخاب شد.

وی با تأکید بر اینکه خدمات این نهاد در بسیاری از موارد به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است، گفت: در حال حاضر شهر زنجان ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که به همت شهردار و اعضای شورا تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری و شورا باید ۴۰ درصد مجموع درآمد آنها در بخش عمرانی استفاده شود، اما در شهر زنجان ۶۰ درصد بودجه در این محل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خلجی با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد مصوبات شورای شهر زنجان مصوب و اجرا شده است، گفت: تاکنون مصوبات مشکل‌داری را در شهر شاهد نبودیم و در شورای اسلامی شهر زنجان بدون هیچ حاشیه‌ای و وابستگی با تمام قدرت، اقدامات لازم در خصوص مسائل شهری انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است