Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین محمود بهمنی نماینده طالقان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی باتاکید بر اینکه باید حواسمان به شرکای تجاری کشور باشد افزود:‌ ما در مورد مراودات اقتصادی کشور نمی توانیم به اروپا و چین هم اطمینان داشته باشیم، باید حواسمان باشد که حجم مبادلات تجاری اروپا با آمریکا ۱۲۰۰ میلیارد دلار و حجم مبادلات چین با آمریکا 490 میلیارد دلار است درشرایطی که میزان مبادلات ایران با اتحادیه اروپا بین 2۰ تا ۳۰ میلیارد دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا با در نظر گرفتن این حجم مبادلات اقتصادی می توان دریافت که اولویت روابط با چه کشوری است.

وی با تاکید بر اینکه اروپا نیز در آینده راه و رویه آمریکا را در پیش خواهد گرفت و به تعهداتش عمل نخواهد کرد گفت: جمهوری اسلامی ایران با کسی خصومت ندارد و خیلی خوشحال می شود که با دنیا صحبت کرده و تجارت خود را گسترش بدهد. اما با توجه به راه و روشی که از طرف کشورهای متخاصم گرفته شده اطمینان برای تجارت بین المللی با جمهوری اسلامی ایران رویکردی مبهم دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص راه و روشی که باید در مقابل ترفند های دشمنان اتخاذ شود افزود: راههای بسیار پیش روی ما وجود دارد باید از تجربیات گذشته استفاده کنیم که متاسفانه اینکار را انجام نمی دهیم.

رئیس کل پیشین بانک مرکزی تاکید کرد: ما بدترین تحریم ها را در سال ۸۹ ،۹۰و ۹۱ پشت سر گذاشتیم ، طی این سالها بانک مرکزی کشور تحریم بود و نقل و انتقال پول و فلزات قیمتی ممکن نبود. اما برنامه‌ریزی و تلاش کردیم ، لذا برای اینکه از بحران های ایجاد شده نیز عبور کنیم باید مبادلات دو جانبه و چند جانبه را شروع کنیم و حتماً با کشورهای همسایه مبادلات پولی را تقویت نماییم تا با این شیوه به راحتی بتوانیم مشکلات را پشت سربگذاریم.

وی با تاکید بر اینکه باید به نظرات تمامی کارشناسان بدون در نظر گرفتن جناح بندی های سیاسی توجه کرد و از تجربیات استفاده نمودگفت: ما بدترین تحریم ها که حتی بدتر از این دوران است را پشت سر گذاشتیم. ‌در شرایط تحریم گذشته ، فروش نفت از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه به ۷۰۰ هزار بشکه رسید ، اما کشور اداره شد. مشکل فعلی کشور این است که ما خودباختگی پیدا کرده ایم و خود را ضعیف و دشمنانمان را قدرتمند فرض کرده ایم.

بهمنی با بیان اینکه هنوز تحریم هایی علیه ایران اعمال نشده اما از نظر روانی شرایطی ایجاد شده که بازار ملتهب شده است افزود:اگر روند فعلی در دولت در مورد مسائل اقتصادی وجود داشته باشد بازهم مشکل خواهیم داشت بنابراین نمی‎‎توانیم برای بازار ارز و فلزات گران قمیمت دنبال ثبات باشیم.

رئیس پیشین بانک مرکزی با اشاره به اینکه به پیشواز رفتن برخی افراد و جریانات از تحریم‎های جدید علت اصلی مشکلاتی است که ما با آن روبه رو هستیم خاطرنشان کرد: پیشوازی از تحریم‎ها به معنای این است که ما از ترس اعمال تحریم‎های جدید دشمن را بسیار بزرگ و خودمان را کوچک فرض کردیم روندی که سبب شده است تا آثار روانی این موضوع بر مردم و بازار تاثیر بگذارد و ناخودآگاه ما با مشکلات بسیاری روبه رو شویم.

بهمنی گفت:باید از راهکارهایی که در راستای بهبود وضعیت اقتصادی به خصوص در حوزه ارز و سکه وجود دارد استفاده کنیم و گرنه وضعیت فعلی گسترش پیدا خواهد کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: باتوجه به وضعیت فعلی پیش‎بینی می‎شود اگر تدبیر و چاره‎ای اتخاذ نشود قیمت ارز باز هم افزایش پیدا خواهد کرد ازاین رو امیدوارم دولت در این راستا به فکر چاره‎ و تدبیر جدیدی باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آمریکا مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان

در دیدار ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان توسعه همکاری‌های مرزی بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، خالد جنگجو، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان آذربایجان که به منظور بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌ها، مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان و راهکارهای مربوط به تسهیل تردد کامیون‌های حامل کالا و زوار اربعین برگزار شد، اظهار کرد: توسعه و تسهیل مناسبات گمرکی برای هر دو طرف مهم است.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی افزود: توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی بدون روان‌سازی و بهبود شرایط گمرکی میان دو طرف امکان‌پذیر نیست.

عزیز منصوری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان نیز در این دیدار به پیگیری‌های مستمر برای برگزاری نشست‌های مشترک گمرکی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های تأثیرگذار در مبادلات تجاری اشاره کرد.

به گزارش ایمنا، سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از زائران خارجی اربعین حسینی از مرزهای آذربایجان‌غربی به کربلا عازم شدند که بیش از دو هزار نفر از این زائران از اتباع جمهوری آذربایجان بودند.

کد خبر 748721

دیگر خبرها

  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده