Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@16:59:39 GMT

آثار میناکاری بر روی مس در بافق به بازار عرضه شد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۴۱۰۶۲

آثار میناکاری بر روی مس در بافق به بازار عرضه شد

یزد -ایرنا - رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان بافق گفت: برای اولین بار در استان یزد نخستین کارگاه میناکاری بر روی مس از سال 1396 در این مرکز فعال شده است که از 16 هنرجو، هشت نفر کارآفرین شدند و آثار خود را به بازار مصرف عرضه می کنند.

کاظم ناظمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به طرح رهگیری کارآموزان برای اشتغال مرتبط با مهارت آنها اشاره کرد که از 373 نفر رهگیری شده از سال 96 تاکنون 108 نفر شاغل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تعداد کارآموزان این مرکز را 535 نفر ذکر کرد که از این تعداد 270 نفر زن و بقیه مرد هستند.
ناظمی با بیان اینکه 29 درصد کارآموزان جذب بازار کار شدند، خاطرنشان کرد: مرکز فنی و حرفه‌ای بافق بعد از مرکز شهرستان اشکذر رتبه دوم اشتغال استان یزد را به خود اختصاص داد.
این مسوول یادآور شد: همچنین هشت نفر از دانشجویان رشته برق دانشگاه‌های بافق در حرفه « پی. ال. سی » یعنی کنترل مدارهای برق صنعتی از طریق سیستم رایانه در این مرکز مشغول مهارت آموزی هستند.
ناظمی با بیان اینکه در کنار علم، فراگیری مهارت لازم و ضروری است، تصریح کرد: هم اینک در 35 رشته از قبیل صنایع خودرو، برق، طراحی و دوخت، صنایع دستی، کامپیوتر و آی تی، تأسیسات، صنایع جوش و… به متقاضیان مهارت ارائه می شود.
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای بافق یادآور شد: همچنین در سه سال اخیر پنج نفر از کارآموزان این مرکز کارآفرین شدند که افرادی را هم به کار گرفتند.
وی به طرح کارورزی اشاره کرد و یادآور شد: در فرایند این طرح کارگاه های فنی و حرفه‌ای تعریف می‌شود و افرادی که در این کارگاه ها آموزش فرا می‌گیرند برای دریافت گواهینامه مهارت، در آزمون این مرکز شرکت می کنند.
وی سقف مهارت آموزی این افراد را 720 ساعت کار عنوان کرد و گفت: تا زمانی که کارآموز در کارگاه های سطح شهرستان مهارت آموزی دارد و کار می‌کند از پرداخت حق بیمه معاف است.
به گفته ناظمی ایجاد کارگاه های صنایع غذایی و پیگیری راه اندازی رشته طلا و جواهر سازی یا سنگ تراشی (نگین) با همکاری میراث فرهنگی و اتاق اصناف از برنامه‌های آینده این مرکز است.
بیشتر کارآموزان مرکز فنی و حرفه‌ای بافق دانش آموزان و دانشجویانی هستند که برای گذران اوقات فراغت و مهارت آموزی در این مرکز فعالیت دارند و همین امر تعداد متقاضیان را در فصل تابستان افزایش داده است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری جنوب شرقی یزد قرار دارد.
7543/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي مهارت آموزي شهرستان بافق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۱۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران