Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از ایندیپندنت؛ انگلیس در نظر دارد زباله های هسته ای خود را در عمق زمین در زیر پارک های ملی خود دفن کند.
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی نوشت: پس از آن که نمایندگان پارلمان انگلیس طرح جدیدی را درباره سمی ترین مواد رادیو اکتیو انگلیس تصویب کردند، زباله های هسته ای ممکن است در اعماق زمین زیر پارک های ملی مدفون شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اقدام به معنای آن است که مناطق حفاظت شده از جمله پارک های ملی و مناطق طبیعی چشمگیر مکان های احتمالی برای ساخت تاسیسات دفع زباله خواهند بود.
رها شدن از شر زباله های رادیو اکتیو کاری پردردسر است و برخی از پیشنهادهای نامعقول تر در گذشته شامل ریختن آنها در دریا و فرستادن آنها به فضا بوده است.
دولت انگلیس پس از تلاش های فراوان برای یافتن محلی برای دفن زباله های هسته ای خود، راهبرد جدیدی را در نظر گرفته است که کمیته راهبرد صنعتی، انرژی و کسب و کار (BEIS) آن را به دقت تحت بررسی قرار داده است.
این کمیته پس از بررسی های خود گزارشی را منتشر کرد که در آن موضوع تبدیل شدن مناطق حفاظت شده به مکان های احتمالی برای دفن زباله های هسته ای را رد نکرده است.
گروه های حامی محیط زیست واکنشی حاکی از ترس داشتند و گفتند وجود چنین تاسیساتی به این مناطق و چشم اندازهای طبیعی زیبا آسیب خواهند زد.
رئاکتورهای هسته ای یک پنجم برق انگلیس را تامین می کنند اما تقریبا نیمی از زیرساخت های کنونی تا سال 2025 دیگر بکار نخواهند رفت.
کارولاین لوکاس، رهبر حزب سبز انگلیس گفت فکر دفن زباله های هسته ای در پارک های ملی "وحشتناک" است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: انگليس زباله زباله ها عمق عمق زمین پارک پارک سمي راديو اکتيو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۱۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»

معترضان شامگاه چهارشنبه در تفلیس، پایتخت گرجستان با پلیس درگیر شدند و سعی کردند به پارلمان این کشور نفوذ کنند. این در حالیست که تظاهرات شدید علیه لایحه جنجالی «عوامل خارجی» ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، جمعیت زیادی از معترضان گرجستانی برای دومین شب متوالی در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و فعالان پرچم گرجستان و اتحادیه اروپا را در دست داشتند. آنها با لایحه‌ای مخالف هستند که سازمان‌هایی را که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، مجبور می‌کند به‌عنوان «عامل خارجی» ثبت‌ شوند. نمایندگان مجلس روز چهارشنبه این لایحه را تصویب کردند.

گروهی از معترضان که برخی از آنها ماسک‌های اسکی به صورت داشتند، نرده‌های امنیتی را برچیدند و سعی کردند به داخل محوطه پارلمان گرجستان نفوذ کنند. افسران پلیس با ماشین‌های آب‌پاش و اسپری فلفل به مقابله پرداختند و تلاش داشتند معترضان را از نزدیکی درب‌های ورودی دور کنند.

همچنین تصاویری ویدیویی از برخی از معترضان منتشر شده که با ماموران درگیر شدند و در برابر دستگیری مقاومت می‌کنند. به گزارش شبکه اول گرجستان، معترضان سنگرهایی برپا و چندین جاده را در مرکز تفلیس مسدود کرده‌اند.

«الکساندر داراخولیدزه» معاون وزیر کشور گرجستان به خبرنگاران گفت در مجموع ۶۳ معترض به اتهام اغتشاش شامگاه چهارشنبه بازداشت شده‌اند. حزب اپوزیسیون پیشرو طرفدار غرب موسوم به «جنبش ملی متحد» گفت رهبر آن «لوان خابیشویلی» در ساعات اولیه روز چهارشنبه توسط پلیس برای مدت کوتاهی «ربوده» و مورد ضرب و جرح قرار گرفت. خابیشویلی اواخر همان روز با بانداژ روی بینی و پیشانی خود در جلسه پارلمان شرکت کرد.

به گزارش راشا تودی، اپوزیسیون این لایحه بحث‌برانگیز را «قانون روسیه» می‌نامد و این قانون را با قانونی که در سال ۲۰۱۲ در روسیه تصویب شد و از آن زمان گسترش یافته است، مقایسه می‌کند. معترضان اصرار دارند که دولت از این قانون برای برچسب زدن به رسانه‌های مستقل و مجازات مخالفان استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»
  • نطق‌ شنیدنی در پارلمان اروپا درباره حمله ایران به اسرائیل
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • نتانیاهو یکی از بدترین قاتلان تاریخ است/ رسانه‌های غربی منافق‌اند
  • چپ کردن کامیون حمل زباله در برزیل + فیلم