Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@08:11:12 GMT

استفاده از بالش برای کودکان زیر دو سال ممنوع

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۴۲۳۳۴

استفاده از بالش برای کودکان زیر دو سال ممنوع

  همه مادران گمان میکنند استفاده از بالش برای نوزاد تازه متولد شده شان ضروری است، اما لازم است بدانید که نوزادان تا سن دو سالگی نیازی به بالش برای خواب ندارند. چه بسا که استفاده از بالش برای نوزادان زیر دو سال احتمال خفگی و مرگ ناگهانی در خواب را افزایش میدهد. اگر فکر میکنید تکیه به بالش به خواب بهتر کودک تان کمک میکند اشتباه میکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سر ظریف و حساس کودک، در بالش نرم فرو رفته و احتمال خفگی وجود دارد. بعلاوه سوراخ کوچک بینی نوزاد میتواند با بالش مسدود شده و وقتی کودک سرش را از طرفی به طرف دیگر برمیگرداند ممکن است بالش جلوی جریان هوا را بگیرد. استفاده از بالش

به غیراز خفگی بالش احتمال سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را بالا میبرد. اگر بالش با اسفنج و یا پشم شیشه پر شده باشد که ممکن است تصادفا بیرون بیاید، میتواند باعث خفگی شود. همچنین بالش نعلی شکل که بطور سنتی برای نگه داشتن سر ظریف نوزاد و محدود کردن حرکات او مورد استفاده است خطرناک میباشد.


استفاده از بالش برای کودکان زیر دو سال ممنوع
آیا از این که کودکتان هنوز روی یک سطح صاف بدون استفاده از بالش می‌خوابد، نگران هستید؟ به گفته کارشناسان استفاده از بالش برای کودک زیر دو سال توصیه نمی‌شود، زیرا احتمال خفه شدن وی وجود دارد.

نتایج مطالعات، نشان می‌دهد نوزادانی که برای آن‌ها از بالش استفاده می‌شود، در معرض خطر خفگی یا سندروم مرگ ناگهانی نوزاد (SID) قرار می‌گیرند.


گاهی حتی پس از پشت سر گذاشتن این سن حساس، استفاده از بالش برای کودک توصیه نمی‌شود.


استفاده از بالش برای نوزادان زیر دو سال خطر خفگی را افزایش میدهد

بالش کودک باید کوچک، سفت و صاف باشد


سن مناسب کودک برای استفاده از بالش:
برخی متخصصان اطفال می‌گویند:سن خاصی برای استفاده ازبالش وجود ندارد در حالی که بعضی معتقدند یک سالگی، سن مناسبی است تا به تدریج کودک نوپا را به استفاده از بالش عادت داد.


در یک سالگی خطر خفه شدن کودک تا حد زیادی کاهش می‌یابد. اما توصیه می‌شود هر آنچه احتمال خفگی کودک را افزایش می‌دهد، از گهواره او برداشته شود.


باید یک بالش سفت، کوچک و صاف برای کودک انتخاب کنید. گزینه بهتر آن است که صبر کنید تا زمانی که نوزاد عادت کند به جای گهواره روی تخت بخوابد.


بالش‌های حاوی پر که فوق العاده نرم است، می‌تواند باعث بروز حساسیت در کودک شود و در صورت قرار گرفتن سر نوزاد زیر بالش، خطرخفه شدن وی وجود دارد.


نکاتی درباره بالش کودک:
* بالش کودک باید کوچک، سفت و صاف باشد.



* از خریدن بالش نرم که می‌تواند باعث خفگی نوزاد شود، خودداری کنید.


* بالش نباید از پر باشد، زیرا علاوه بر احتمال خفگی، نوک تیز انتهای پر می‌تواند به کودک آسیب برساند.


* اگر نمی‌دانید که بالش سفت است یا نرم آن را کمی فشار دهید و به سرعت بازگشت آن به حالت اول توجه کنید.


در صورتی که بازگشت به حالت اولیه طول بکشد، این نشانه سفت بودن بالش است. اگر به حالت اولیه باز نگردد یعنی این که خیلی نرم است. باید بالشی انتخاب کنید که نه خیلی نرم باشد و نه خیلی سفت.


چگونه شروع به استفاده از بالش کنیم:
اگر تصمیم گرفته اید که بالش زیر سر کودک قرار دهید، در حالی که دارد به خواب می‌رود، این کار را انجام دهید.


اکنون به راحتی می‌توانید وضعیت کودک خود را ببینید و مطمئن شوید که سر کودک ثابت روی بالش می‌ماند.


در صورتی که کودک سرش را خیلی حرکت می‌دهد، بالش را به آرامی بردارید و به مدت چند هفته از آن استفاده نکنید. پس از مدتی، می‌توانید دوباره امتحان کنید و هنگامی که مطمئن شدیدکودک سرش رادرست روی بالش قرار می‌دهد، می‌توانید استفاده از آن را شروع کنید.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بالشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • لحظه دلهره‌آور و حساس نجات نوزاد ٣ روزه توسط اپراتور هلال احمر (فیلم)
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!