Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-09@02:20:42 GMT

قطع کمک هزینه تحصیلی به خاطر مسلمان شدن

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۴۳۵۹۲

قطع کمک هزینه تحصیلی به خاطر مسلمان شدن

به گزارش جام نیوز،آرنیتا ردلینا، دانشجوی دختر دریافت کننده کمک هزینه تحصیلی از دانشگاه کشاورزی بوگور بود. اما پس از اینکه در سپتامبر 2016 به دین اسلام گروید، نامه ای از سوی شورای آموزشی دانشگاه مبنی بر لغو کمک هزینه تحصیلی دریافت کرد. به آرنیتا و خانواده اش هیچ توضیحی از سوی شورای آموزشی دانشگاه در رابطه با علل احتمالی لغو بورس تحصیلی اعلام نشده، با وجود اینکه وی بیشتر از امتیاز مورد نیاز برای دریافت این کمک هزینه تحصیلی را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تلاش های او و خانواده اش برای احیای کمک هزینه تحصیلی ناکام ماند و سرانجام مجبور به شکایت توسط یک سازمان حقوقی شدند. گفتنی است وی در صورتی که نتواند کمک هزینه را دوباره به دست آورد، به دلیل مقروض بودن به دانشگاه از تحصیل محروم خواهد ماند.

 

مادر آرنیتا که به دین اسلام نگرویده می گوید که او و خانواده اش برای پس گرفتن حقوق از دست رفته دخترشان تلاش می کنند حتی با وجود اینکه خودشان مسلمان نیستند. به گزارش حوزه، وی افزود: او یک فرد بالغ است و این انتخاب خودش است. ما از او خواستیم که حتی با وجود باورهای متفاوت از خانواده اش جدا نشود و الان رابطه ما نزدیک تر از همیشه است.

 

لازم به ذکر است دادن کمک هزینه تحصیلی بر مبنای باورهای مذهبی، امری رایج در اندونزی محسوب می شود و پیش از این نیز دولت اندونزی در این رابطه مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

212

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کمک هزینه تحصیلی تبعیض دینی اسلام اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه اخیراً در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است. 

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می‌شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشور‌ها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند، اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند. 

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و سایر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که «مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است. 

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد باعث شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بلااستفاده و تقلبی دریافت نکنند. 

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی بشود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟