Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-16@19:24:04 GMT

ویروس هپاتیت B موجب از بین رفتن بینایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۴۶۲۸۸

در حالیکه ضعف و خستگی، تب، از دست دادن اشتها، استفراغ و یرقان از علائم شایع هپاتیت B هستند، ممکن است برخی عوارض چشمی هم به دلیل ویروس هپاتیت B روی دهند.

واسکولیت شبکیه: التهاب عروق خونی ناشی از ضایعات به جامانده از تهاجم خارجی توسط ویروس یا باکتری موجب بروز واسکولیت شبکیه در داخل چشم می‌شود. کاهش جریان خون منجر به ایجاد لکه‌های سفید در شبکیه شده که به «نقاط پنبه ای» معروف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نقاط زمانی ظاهر می‌شوند که بافت شبکیه جریان خون و اکسیژن دریافت نمی‌کند.

فلج عصب سوم: از آنجائیکه هپاتیت B. می‌تواند موجب فلج شدن عصب سوم جمجمه شود، حرکت ماهیچه چشم هم می‌تواند در معرض خطر قرار گیرد. عصب سوم جمجمه، از مغز شروع شده و در کل بدن عبور می‌کند. از آنجائیکه این عصب مسئول حرکت چشم و تغییر اندازه مردمک چشم است، در صورت آسیب می‌تواند به چشم‌ها و مردمک‌ها صدمه بزند. چنین مشکلی زمانی اتفاق می‌افتد که اجزای سیستم ایمنی در یک محل تجمع یافته که در نتیجه منجر به کمبود جریان خون به عصب سوم شده و در نتیجه این عصب فلج می‌شود.

نوریت و یووییت اُپتیک: نوریت به عنوان مرگبارترین عارضه، نتیجه ایجاد التهاب حاد عصب باصره است که چشم‌ها را به مغز متصل می‌کند. یووییت هم یک مشکل التهابی دیگر است که به بافت جلویی چشم آسیب می‌رساند. ضایعات سیستم ایمنی و آنتی بادی‌های حمل شده از طریق ویروس مسئول بروز این مشکلات هستند.

عوارض جانبی درمان: متخصصان عنوان می‌کنند درمان هپاتیت B. می‌تواند دارای عوارض جانبی تاثیرگذار بر چشم‌ها باشد. از اینرو دارو Interferon که برای درمان هپاتیت B. استفاده می‌شود می‌تواند منجر به بروز مشکلات چشمی به شکل رتینوپاتی شود. نقص در عروق خونی بخش سفید چشم، جداشدگی پرده شبکیه، نوروپاتی اُپتیک و افزایش فشار چشم می‌تواند ناشی از مصرف دارو Interferon باشد. حتی برخی از این مشکلات می‌تواند منجر به نابینایی شود.متخصصان توصیه می‌کنند در صورت ابتلا به هپاتیت حتما با چشم پزشک هم مشورت نمایید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس پنبه مغز سیستم ایمنی مشکلات درمان دارو پزشک پزشک دارو سیستم ایمنی مشکلات ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمدباقر مهبودی با بیان اینکه احتمال انتقال این بیماری در هنگام ذبح دام نیز وجود دارد افزود: این بیماری، یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که ناقل آن کنه است.

وی گفت: به دلیل افزایش فعالیت کنه‌ها در فصول بهار و تابستان، خطر آلوده شدن دام‌ها به این ویروس و در نتیجه احتمال ابتلای انسان به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزایش می‌یابد.

مهبودی با تأکید بر اینکه کشتار دام‌ها، حتی دام‌های اهدایی توسط خیرین و نذورات باید در کشتارگاه و با رعایت مسائل بهداشتی انجام شود افزود: در زمان ذبح دام و تماس با لاشه آن و همچنین در زمان قطعه‌قطعه کردن گوشت، از وسایل حفاظت فردی بخصوص دستکش استفاده شود.

وی با تأکید بر اینکه انجماد گوشت بلافاصله بعد از ذبح، ویروس را از بین نمی‌برد، افزود: لاشه دام تازه ذبح‌شده باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا ویروس‌های احتمالی موجود در آن از بین برود.

کارشناس بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدار داد: در سفر به مناطق روستایی، از تماس با دام‌ها خودداری شود و همچنین از جدا کردن کنه‌ها از روی پوست دام‌ها و له کردن آنها با دست خودداری شود.

دیگر خبرها

  • کاربرد عجیب پلک که نمی‌دانستید!
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟
  • فریبکاری در دنیای ویروس‌ها!
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند!
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت