Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دومین اشتباه بزرگ پزشکی چین در کمتر از یک ماه است. پیش از این، صدها هزار کودک در این کشور با داروی اشتباه واکسینه شده بودند و این خطای عظیم، سرنوشت شمار نامعلومی از نوزادان را در معرض خطر قرار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ به نقل از cnn، یک تولید کننده دارو در چین، در قبال وجود مواد فعال در داروی قلب که سرطان زای خطرناکی است، از نظر بین المللی مسئول شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

این دومین اشتباه بزرگ پزشکی چین در کمتر از یک ماه است. پیش از این، صدها هزار مادر باردار در این کشور با داروی اشتباه واکسینه شدند و این خطای عظیم، سرنوشت شمار نامعلومی از نوزادان را در معرض خطر قرار داد.

داروی والسارتان (والزارتان) که برای درمان فشار خون بالا و جلوگیری از نارسایی قلبی استفاده می شد و حاوی نیتروسودی‌متیلامین که یک سرطان‌ زای احتمالی شمرده می‌شود، بود، اوایل ماه جولای، در 22 کشور در سراسر اروپا و آمریکای شمالی از بازار جمع‌ آوری شد.

   

این مواد توسط شرکت داروسازی چینی ژجیانگ هوآهای واقع در لینهای در شرق چین تأمین شده بودند.

این شرکت داروسازی در 16 جولای اعلام کرد که تمام محصولات والسارتان را از داروخانه های آمریکا خارج کرده است. در سال 2017 فروش این دارو 20 میلیون دلار بوده است.

مطالعات در مورد این دارو بر روی حیوانات، تومورهای کبدی، کلیه و تنفسی را نشان داده است. پس از این افشاگری اداره غذا و داروی چین اعلام کرد که از تمام تهیه کنندگان مواد والسارتان کشور، از جمله شرکت داروسازی ژجیانگ، غربالگری انجام داده است.

جمع آوری اولیه این دارو شامل حدود 2300 دسته از این ماده است. این دارو به کشورهایی از جمله آلمان، کانادا، فرانسه و سوئد فرستاده شده بود.

به گفته شرکت داروسازی ژجیانگ، این شرکت اقدامات لازم را برای بازگرداندن این دارو بر طبق مقررات انجام داده است.

    انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۹۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار