Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@16:46:27 GMT

تحول باتری های آینده با چاپ سه بعدی الکترودها

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۴۴۳۰

تحول باتری های آینده با چاپ سه بعدی الکترودها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، الکترودها وظیفه به جریان انداختن بار الکتریکی را بر عهده دارند و تقویت واکنش های شیمیایی آنها می تواند عملکرد باتری را بهتر کند.

محققان دانشگاه کارنگی ملون به همین منظور روش جدیدی به منظور چاپ سه بعدی الکترودها ابداع کرده اند و می گویند استفاده از این روش منجر به بهبود بی سابقه عملکرد باتری های لیتیومی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به حال از روش های مختلفی مانند افزودن سیلیکون به گرافن، استفاده از نانوسیم ها و غیره به منظور تقویت الکترودهای باتری های لیتیومی استفاده شده است. اما در قالب ابتکار عمل جدید از چاپگرهای سه بعدی به منظور تولید الکترودها استفاده شده است.

این الکترودها دارای مجاری تازه ای به منظور تسهیل نفوذ الکترولیت ها هستند. الکترولیت ها مایعاتی حاوی یون های مختلف هستند و رسانایی بالایی دارند. طراحی دقیق این مجاری بهینه سازی شده تنها با استفاده از چاپگرهای سه بعدی ممکن بوده است و این دستگاه ها برخی محدودیت های دستگاه های سنتی تولید الکترود را از میان برده اند.

مجاری یادشده با استفاده از چاپگرهای سه بعدی در مقیاس های بسیار ریز و سرتاسری طراحی شده اند و امید می رود بعد از انجام آزمایش های ضروری باتری هایی تولید شده با چنین قابلیت هایی به بازار بیایند. در بررسی های اولیه مشخص شده باتری هایی که بدین شیوه تولید می شوند تا چهار برابر بیشتر در خود انرژی جای می دهند.

کد خبر 4362741

منبع: مهر

کلیدواژه: باتری لیتیومی تلفن همراه شارژ تحقیقات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی گوگل نمایشگاه الکامپ امنیت اطلاعات فناوری نانو شرکت دانش بنیان هوش مصنوعی تلفن همراه سلول بنیادی ایالات متحده آمریکا دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه امروز خرم‌آباد گفت: مشاهده می‌کنیم بخش‌هایی از زنان و دختران در کشور‌های غربی از انحطاط و نابودی پایه‌های خانواده خسته شده و به حجاب و عفاف روی آورده‌اند و در چنین وضعیتی باید هوشیار بود که دستگاه‌های متولی فرهنگی باید هوشیارانه تصمیم بگیرند و اقدام کنند و از هر گونه اقدامی که ابتذال فرهنگی را به همراه دارد، جلوگیری نمایند.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: در آن طرف مرز‌ها بوی خوش حجاب و عفاف را می‌بینیم که از درون کشور ما صادر شده است، در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی قانون ساماندهی مُد و لباس به تصویب رسیده که در راستای تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی و پرهیز از الگو‌های بیگانه، وظایفی بر عهده کمیته‌ها قرار داده شده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی بیان کرد: این قانون بر برخی از وزارتخانه مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش، علوم، صدا و سیما وظایفی را تعریف کرده و نمایندگانی از صنوفی که لباس تولید می‌کنند در این کمیته هستند ولی بازهم امروز لباس‌های غیر مرتبط با فرهنگ ایرانی و اسلامی در بازار مشاهده می‌کنیم.

وی یادآورشد: مانتو‌های بدون دکمه و پیراهن‌های کوتاه در بازار دیده می‌شود به طوری که پیدا کردن لباس‌هایی که با فرهنگ ما مرتبط باشد، سخت است و لازم است تدابیری اتخاذ شود که از توزیع لباس‌های غیرمرتبط با فرهنگ ایرانی اسلامی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه آینده امیدبخش است، گفت: امروز می‌بینیم که پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران و تصویر رهبر معظم انقلاب اسلامی را بر دیوار کنگره آمریکا نصب کردند، فراز و نشیب دیده می‌شود ولی آینده در کشور ما روشن است.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: در این استان کارگاه‌های متوسط و کوچک وجود دارد که محصولات صنعتی، دامی و باغی دارند و تولید و اشتغال در این مکان‌ها زنده و پویا است، برخی صنایع تعطیل شده داریم که دنبال می‌شود ولی کارگاه‌هایی وجود دارند که تولید دارو و محصولات شوینده دارند و محصولات متنوع دیگری را تولید می‌کنندبنابراین به آینده امید داریم.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اجرای طرح «سودای بندگی» افزود: در طول سال‌ها مسئولان آموزش و پرورش در نماز جمعه شرکت کردند و دانش‌آموزان را با آداب حضور در این نماز سیاسی، عبادی و فرهنگی آشنا کردند.

وی با اشاره به دور دوم انتخابات در خرم‌آباد و چگنی گفت: اردیبهشت این انتخابات برگزار خواهد شد که اهمیت مشارکت به قوت خود باقیست و شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف است، لذا مسئولان برگزار کننده انتخابات هم دقت لازم را در برگزاری انتخابات که یک انتخابات سالم برگزار شود، داشته باشند.


دیگر خبرها

  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند