Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای شهر همدان گفت: باز آفرینی و احیای محلات قدیمی همدان از بروز بحران هویت در جامعه پیشگیری می‌کند. ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ابراهیم مولوی پیش از ظهر امروز در نشست شهر اندیشی با محوریت بازآفرینی اظهار داشت: هنگامی‌که دکتر آخوندی و تیم همراهشان برای کسب رأی اعتماد در مجلس حاضر شدند یکی از برنامه‌های اصلی دولت در این عرصه را بازآفرینی شهری بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر گام‌هایی در عرصه بازآفرین برداشته‌شده است چراکه هر کدام از مراکز استان‌ها را که نام ببریم هریک بافت‌های فرسوده‌ای دارند که به دلیل شرایط ویژه‌ای که بر این مناطق حاکم است مدیریت شهری ضمن جلوگیری از تخریب این مکان‌ها، از توسعه بی‌قواره شهر جلوگیری می‌کند.

رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه همدان درگذشته به دلیل داشتن باغ‌های بسیار و دامنه‌های سرسبز به باغ شهر معروف بوده است گفت: اسناد باغ شهر بودن همدان درگذشته که می‌توان در آثار افرادی چون حمدالله مستوفی یافت امروز به دلیل داشتن همین سابقه توانسته عنوان شهر سبز پایدار جهان اسلام را به دست آورد.

وی با اعلام اینکه اگر بتوانیم از فضای سبز کنونی همدان به درستی استفاده کنیم می‌توانیم گام‌های خوبی در عرصه بازآفرینی برداریم گفت: خوشبختانه هنوز در جای‌جای همدان باغاتی وجود داشته و هم‌اکنون نیز 400 هزار هکتار از اراضی سد اکباتان در حال احیا شدن است که می‌توان از این ظرفیت در کنار احیای رود دره‌های شهری برای بازآفرینی استفاده کرد.

مولوی با بیان اینکه وجود باغات و رود دره‌ها سبب شد همدان از گزند اتفاقاتی مانند وارونگی هوا درامان بماند اظهار داشت: خوشبختانه وجود پادگان‌های مختلف در همدان سبب شده است هزاران هکتار از اراضی جنگی شهر از دست افراد سود جود در امان بماند.

وی افزود: اگر ما در طرح بازآفرینی شهری بتوانیم ضمن احیای رود دره‌ها و مشارکت دادن شهروندان در این عرصه، از ظرفیت سمن‌ها برای حفاظت از این مناطق استفاده کنیم می‌توانیم در بازآفرینی موفق شویم.

رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اینکه انبوه‌سازان علاقه زیادی به ساخت ساختمان‌های بلندمرتبه در شهر و فضای باغات دارند ابراز کرد: افتخار شورای چهارم و پنجم این است که در پنج سال گذشته مجوزی برای بلندمرتبه سازی که می‌تواند به زندگی مردم آسیب بزند صادر نکرده است. 

وی با تأکید بر اینکه اگر محلات ما بازآفرینی شوند می‌توانیم به بسیاری از بحران‌های اجتماعی غلبه کنیم، عنوان کرد: امروز افرادی که در مناطق مرغوب شهر زندگی می‌کنند، اگر بخواهند در عرصه فرهنگی مذهبی و غیره برنامه‌ای اجرا کنند به محلات قبلی و قدیمی بازمی‌گردند چراکه هویت آن‌ها در این محلات است بنابراین اگر این محلات قدیمی را احیا کنیم، می‌توانیم از بحران هویت نیز پیشگیری کنیم.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ + فیلم
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری