Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-29@14:06:52 GMT

ضرورت توجه به بخش خصوصی در آموزش و پرورش

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۵۰۹۷

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی گفت: مدارس غیردولتی ثابت کرده اند که می‌توانند بار سنگینی از دوش دولت بردارند.
مجتبی زینی وند در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین افزود: آموزش، محور توسعه امروز در دنیاست که باید به آن توجه شود.
او با بیان اینکه هم اکنون ۱۲ درصد دانش آموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند اضافه کرد: مدارس غیر دولتی، عینی‌ترین مصداق مشارکت مردم در آموزش و پرورش و بزرگترین کارآفرینان حوزه علم و آموزش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مدارس غیردولتی تنها می‌توانند ساختمان‌های خود را به واحد‌های آموزشی و فرهنگی واگذار کنند و فروش در شرایط دیگر مجاز نیست.
زینی وند بر ضرورت توسعه متوازن مدارس غیردولتی تاکید کرد و گفت: طبق برنامه ششم توسعه، پوشش دانش آموزان غیرانتفاعی در کشور باید به ١٥ درصد افزایش پیدا کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم با اشاره به اینکه ۵ درصد عوارض شهرداری‌ها در صدور پرونده، باید به آموزش و پرورش اختصاص یابد گفت: باید زمینه واگذاری زمین‌های با کاربری آموزشی به مدارس غیردولتی و یا اعطا تسهیلات ارزان قیمت در استان فراهم شود.
سالار قاسمی افزود: هم اکنون ٥٠ طرح نیمه تمام آموزشی در استان وجود دارد که برای تکمیل این طرح‌های نیمه تمام ١٠٠ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
او با بیان اینکه ٧٠ درصد مدارس غیرانتفاعی استان استیجاری هستند اضافه کرد: این مشکل با کمک مدیران شهری و یا اعطای تسهیلات کم بهره حل می‌شود.
استاندار قزوین نیز گفت: پوشش مدارس غیردولتی باید بر اساس ظرفیت و نیاز جامعه صورت بگیرد و امروز تقاضا برای تاسیس این مدارس در برخی مناطق استان وجود ندارد.
عبدالمحمد زاهدی افزود: ساماندهی اماکن و زمین‌های با کاربری آموزشی در استان باید پیگیری و در صورت نیاز، زمین معوّض، از سوی وزارت راه و شهرسازی جایگزین شود تا کاربری آموزشی حفظ شود.
از مجموع ٢٢٠ هزار دانش آموز استان، ٢٠ هزار نفر در ۲۰۶ مدرسه غیردولتی مشغول به تحصیل هستند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس غیردولتی بخش خصوصی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۵۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!