Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@14:09:58 GMT

تصمیمات ستاد بررسی مسائل اقتصادی درباره تجارت +سند

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۷۲۹۹

تصمیمات ستاد بررسی مسائل اقتصادی درباره تجارت +سند

تصمیمات متخذه جلسه ستاد بررسی مسائل اقتصادی کشور درباره واردات منتشر شد.

به گزارش مشرق، وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه ای به  سازمان های خود در استان‌ها،   تصمیمات اتخاذ شده در جلسه اخیر ستاد بررسی مسایل اقتصادی کشور را منتشر کرد.متن این نامه که در باره شرایط واردات و صادرات کالا بوده به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

بیشتر بخوانید:

تغییر شرایط ثبت سفارش گروه ۴ کالایی +سند

1) وزارت صنعت، معدن و تجارت امکان ثبت سفارش از محل بند 9 ماده 38 آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات و ترخیص کلیه کالاهای گروه 1 و 2 که تا پایان تیرماه 1397 براساس تاییدیه گمرک جمهوری اسلامی ایران به اماکن گمرکی وارد شده‌اند را با دریافت شماره قبض انبار از بازرگان فراهم نماید.

در تبصره‌های سه‌گانه این ماده نیز آمده است:

تبصره 1: وارد کنندگان مشمول این بند مکلفند حداکثر تا پایان شهریور 1397 نسبت به ترخیص کالاهای مذکور اقدام نمایند.

تبصره 2: مسئولیت کنترل تاریخ ورود کالا قبل از تاریخ فوق و انطباق شماره قبض انبار مذکور با گمرک جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

تبصره 3: با توجه به اینکه کالاهای مذکور در گذشته تامین ارز شده‌اند، وارد کنندگان مذکور ادعایی جهت تامین ارز موارد فوق پس از ترخیص را ندارند.

البته بخشی از کالاهای انبار شده در گمرکات ممکن است ازمحل ثبت سفارش بانکی صورت پذیرفته باشد و متقاضی بخواهد پس از تامین ارز، در قالب ضوابط بانک و یا در شکل سپرده برات بدون تعهد ترخیص نماید. معهذا این گزینه بدون انتقال ارز نیز از محل بند 9 ماده 38 آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات برای متقاضیان فراهم است. شایان ذکر است تسهیلات مذکور شامل کالاهای گروه سوم و کالاهای ممنوعه (گروه 4) نمی‌باشد.

2) تعهد واردکنندگان کالاهای گروه (3)‌ واردات در مقابل صادرات) به بانک‌های عامل برای ارائه برگ سبز گمرک، منحصر به تعهد محضری است و دریافت وثیقه به میزان (35 درصد) ارزش کالای وارداتی از آنها منتفی است.

3) شرکت‌های تولید کننده‌ای که اقدام به صادرات می‌نمایند می‌توانند قطعات، تجهیزات، ماشین‌آلات و مواد اولیه مورد نیاز خطوط تولید خود را که در گروه (1) و (2) کالایی قرار گرفته‌اند را از محل پروانه صادراتی خود تامین ارز نموده و وارد نمایند.

4) شرکت‌های صادرکننده محصولات پتروسیمی، فولادی و فلزات رنگین صرفا می‌توانند تا معادل (30 درصد) ارز حاصل از صادرات خود را که در سامانه نیما به فروش رسانده‌اند، جهت واردات کالای مورد نیاز خود از گروه‌های کالایی (1) و (2) اختصاص دهند.

خواهشمند است دستور فرمایید مراتب را یادداشت و به متقاضیان اطلاع‌رسانی گردد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی برجام ترامپ صادرات واردات وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده‌های خبرگزاری ایسنا و روزنامه سازندگی در دادگاه مطبوعات

در نخستین جلسه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در سال جدید که با حضور اعضای منصفه امروز در مجتمع شهید سلیمانی برگزار شد، پرونده‌های خبرگزاری ایسنا و روزنامه سازندگی بررسی شد.

 اکبر نصراللهی سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی با تبریک اعیاد نوروز و فطر و تشکر از رسانه‌ها در ادای مسئولیت‌های حرفه‌ای، دینی و ملی گفت: اتهام آقای مهدی عرفاتی مدیر مسئول سابق  ایسنا نشر اکاذیب در سال ۱۳۹۴ علیه آقای محمد علی مددی نماینده وقت شهرستان میانه بود.

شاکی‌اعلام کرد:ایسنا در سوم آبان ۱۳۹۴ مصاحبه‌ای را به نقل از وی با تیتر: "نگرانی دلواپسان درباره برجام با دیدگاه‌های رهبری زاویه دارد"، منتشر کرده است که نادرست است و علت تاخیر چند ساله در شکایت، اطلاع از آن در تاریخ ۱ دی ۱۴۰۱ از آن بوده است.

آقای مهدی عرفانی در دفاع از خود گفت:در تاریخ  نشر مطلب مذکور مسئولیتی نداشت و الان هم مسئولیتی در ایسنا ندارد.

وکیل ایسنا هم گفت: شاکی مستندات  و صدای مصاحبه ۸ سال قبل را مطالبه کرده است که خبرگزاری آرشیو صوتی زمان مذکور را ندارد و نمی‌تواند ادعای کذب بودن مطالب انتسابی را رد یا تایید کند، ضمن اینکه خبر مذکور را از روی سایت حذف کرده است.

هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی بعد از پایان رسیدگی به این پرونده که به ریاست قاضی کاشانکی برگزار شد، به اتفاق  آراء، آقای مهدی عرفاتی مدیرمسئول سابق ایسنا  را مجرم نشناختند.

امروز همچنین پرونده شکایت شهرداری تهران علیه روزنامه سازندگی به ریاست قاضی کریمی و با حضور اعضای هیات منصفه برگزار شد.

در این پرونده آقای سید افضل موسوی به نشر مطالب خلاف واقع متهم شده است. در شکایت شهرداری تهران آمده است: روزنامه سازندگی در مورخ ۱۴۰۲/۵/۱۸ با تیتر " شهر رها شده اعلام نموده " گفته است زاکانی شهر را رها کرده است و به نشر اخبار کذب مبنی بر فروش تراکم غیر مجاز اقدام کرده است.

وکیل روزنامه سازندگی بااشاره به نقش و جایگاه رسانه گفت: نهاد‌ها و بخش‌های مسئول در قبال انتقادات روزنامه نگاران باید تاب آوری داشته باشند و موکلم هیچ جرمی مرتکب نشده است و اجرای اصول مسئولیت و حسن نیت مطالب مذکور را البته بدون دقت در استخدام دقیق کلمات منتشر کرده است.

اعضای هیات منصفه بعد از استماع شکایت و دفاعیات فوق، مدیر مسئول سازندگی را با اکثریت مطلق آرا مجرم شناخته و با اکثریت آرا، وی را مستحق تخفیف دانسته‌اند.

نصراللهی در پایان گفت: رای دادگاه  رسیدگی به پرونده اتهام‌های آقایان مهدی عرفاتی و سید افضل موسوی مدیر مسئول  روزنامه  سازندگی که جداگانه به ریاست قاضی کاشانکی در شعبه سوم و  قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک  برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس‌جمهور بر اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی برای جلوگیری از قاچاق
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • تخصیص ۱۱ میلیارد دلار ارز با نرخ نیما برای واردات کالاهای اساسی
  • بررسی پرونده‌های خبرگزاری ایسنا و روزنامه سازندگی در دادگاه مطبوعات
  • واردات شتر از افغانستان​؛ تردد از مرز میلک هنوز هم پرچالش است
  • مقایسه ابرقدرت‌های اقتصادی در عرصه صادرات در ۱۵۰ سال اخیر
  • مقایسه ابرقدرت های اقتصادی در عرصه صادرات در ۱۵۰ سال اخیر (+ اینفوگرافی)
  • اختصاص بیش از ۵۲ درصد از سهم ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی البرز به حوزه بازرگانی و صنعت
  • ۱۲۰ میلیون دلار صادرات اردبیل در سال ۱۴۰۲