Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از عوامل ناکام ماندن و عدم ثبات در شهرداری غیربومی بودن شهردار است، شهردار باید از اعضای نخبه، کار بلد و بومی که درد اصلاح امور شهر را دارند انتخاب شوند و با ثبات مدیریت سال ها در شهرداری امور را به جلو ببرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، ثبات مدیریت یکی از علل موفقیت در هر مقام و پستی است اگر حرفه ای بودن، کار بلد بودن، قاطعیت و مدیریت در ذات مدیر باشد شهر به طور عجیبی پیشرفت خواهد کرد، مدیریت در شهرداری تهران در زمان قالیباف را می توان درخشان ترین نمونه ثبات مدیریتی دانست، در زمان قالیباف تهران رشد عجیبی کرد، بی آرتی ایجاد شد، خطوط مترو چند برابر شد، پروژه های بی نظیر مانند بزرگراه امام علی( ع) بهره برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می خواهیم در مدیریتی موفق باشیم باید تجربه های دیگر را هم نگاه کنیم ولی در شهر ما رشت یکی از زیباترین و توریستی‌ ترین شهرهای ایران پست شهرداری ثبات مشخصی ندارد.

در همین رابطه احمد رمضانپور عضو شورای شهر رشت استعفای نصرتی را غیر منتظره می خواند و تلویحا اعتراف می کند: « در تصورم نبود شاهد بررسی استعفای نصرتی باشم، در افکار عمومی برای حضور ایشان هزینه دادیم، از برخورد تند نماینده سابق ولی فقیه و مردم رشت که چرا شهردار غیربومی انتخاب کردید اما وحد اعضای شورا باعث شد به نصرتی رأی دهیم».

به گفته رمضانپور در ابتدا از نصرتی سوال کردیم که اگر به شما پست دیگری تعرفه شود، می پذیرید؟ و ایشان با قاطعیت گفت: «در رشت می مانم، حال چه ناخوشی رخ داده که نصرتی خواهان رفتن است؟! شهرداری که امید و آرامش را در مدیریت شهری و مردم ایجاد کرده و با انتخاب مدیران با تجربه سعی کرد، امور را به پیش ببرد، هرکسی می تواند مدیران نصرتی را با شهردار دوره قبل مقایسه کند».

رمضانپور اما بحث را به حاشیه می برد و حضور نصرتی در وزارت کشور را فرصتی برای شهر ما می داند، اما نمی گوید چرا اگر نصرتی فرصت بود در رشت نماند و پروژه های کلان خود را نصفه و نیمه بر زمین گذاشت، در صورت شکست پروژه های نصرتی چه کسی جواب مردم و پیمانکاران این طرح ها را می دهد؟

این در حالی است که مدیریت شورای شهر رشت در دوره چهارم نیز به هیچ وجه مناسب نبوده و از ابتدای تشکیل شورای چهارم تا پایان آن، در کمتر از 8 ماه یک شهردار عوض می شود.

در همین راستا رضا رسولی عضو شورای شهر رشت در سال گذشته سخنان عجیبی را بر زبان آورد و تاکید کرده بود: عزل و نصب های متعدد در شهرداری جهت تثبیت موقعیت فرامرز جمشیدپور سرپرست وقت شهرداری رشت است!

پیشتر نیز شورای سوم رشت به دلیل بازداشت و محکومیت تعدادی از اعضای آن نام نیکی ازخود در اذهان مردم باقی نگذاشت و شورای شهر چهارم رشت هم 10 روز مانده به پایان عمر شورا برای شهرداری سرپرستی جدید گذاشت که با صدور احکام جدید برای مدیران گام اشتباهی برداشته شد و شائبه ها را در ذهن مردم بیشتر کرد.

سید امیرحسین علوی در گفت و گو با خبرنگار ۸دی با اشاره به استعفای شهردار رشت، اظهار کرد: روند انتخاب شهردار جدید در حال بررسی است و ادامه دارد.

وی تصریح کرد: رایزنی ها در بحث انتخاب شهردار رشت در بحث بررسی و مطرح شدن گزینه ها شروع شده است البته هنوز این موارد به صورت غیر رسمی است.

رییس شورای اسلامی شهر رشت، گفت: جلسات مشورتی شورای اسلامی شهر رشت یازده نفره و با موضوع انتخاب شهردار تشکیل می شود تا به یک جمع بندی برسیم.

 

** با بزرگان شهر و استان مشورت می کنیم

علوی با اشاره به اینکه قطعا گزینه های بومی اولویت اول در انتخاب شهردار رشت هستند، تصریح کرد: در بحث انتخاب شهردار هم توصیه، راهنمایی و مشورت هایی می شود.

وی با بیان اینکه قطعا در این رابطه با بزرگان شهر و استان مشورت می کنیم، اظهار کرد: این نظر خود بنده است و شخصا به دنبال گزینه بومی، متخصص، جوان و با انگیزه هستم.

 

** تأکید عضو شورا بر انتخاب یک هفته ای شهردار رشت

 

اسماعیل حاجی پور دیگر عضو شورای شهر رشت نیز بر انتخاب هر چه سریعتر شهردار رشت تاکید کرد و گفت: تاخیر در پروسه بررسی نامزدهای شهرداری، بی ثباتی در مدیریت شهرداری ایجاد می کند.

وی همچنین از رسانه ها خواست تا به این پروسه کمک کرده و از ایجاد حواشی پرهیز کنند.

عضو شورای شهر رشت ادامه داد: رسانه ها به شورا کمک کنند تا در یک جو آرام پروسه انتخاب شهردار صورت گیرد، اصحاب رسانه یار دوازدهم شورا هستند و انتظار داریم اجازه دهند در یک فضای آرام اعضای شورا، شهردار را انتخاب کنند.

حاجی پور تصریح کرد: پروسه انتخاب شهردار هرچه زودتر باید صورت گیرد و از اعضای شورا انتظار داریم تا پایان هفته برنامه های افرادی که خود را تعرفه کرده اند، بررسی کرده و هفته آینده شهردار مشخص گردد.

این عضو شورا تاخیر در پروسه انتخاب شهردار را موجب بی ثباتی در مجموعه مدیران شهری خواند.

به گزارش خبرنگار 8دی، یکی از عوامل ناکام ماندن و عدم ثبات در شهرداری غیربومی بودن شهردار است، شهردار باید از اعضای نخبه، کار بلد و بومی که درد اصلاح امور شهر را دارند انتخاب شوند و با ثبات مدیریت سال ها در شهرداری امور را به جلو ببرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۸۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود

شهردار یزد گفت: ایجاد اتحادیه شهرداران بر روند فعالیت ۱۴۰۰ شهرداری تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی، امروز_ سی‌ام فروردین_ در حاشیه یکصد و نوزدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌ها که در مشهد مقدس در حال برگزاری است اظهار کرد: در مجمع کلانشهرها به بررسی مسائل کلان مربوط به مدیریت شهری در سراسر کشور پرداخت می‌شود.

وی افزود: در اجلاسیه‌ای که در مشهد برگزار شد موضوعاتی مورد بررسی قرار گرفت که برخی از آن‌ها می‌تواند بر ۱۴۰۰ شهرداری سراسر کشور تأثیر مستقیم بگذارد.

شهردار یزد ادامه داد: ایجاد اتحادیه شهرداری‌ها موضوعی است که در برنامه هفتم توسعه به آن اشاره مستقیم شده از این جهت شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌ها امروز به بررسی ابعاد مختلف ایجاد این اتحادیه پرداختند.

محی‌الدینی افزود: افزایش هماهنگی بین کلانشهرها و مراکز استان‌ها در جریان برگزاری دهه کرامت دیگر دستور کار این جلسه بود.

کد خبر 745893

دیگر خبرها

  • نصب بنر اموات در دهدشت ممنوع است
  • اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود
  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • شهرداری‌ها به ۵۹ میلیون نفر از جمعیت کشور خدمت‌رسانی می‌کنند
  • نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • اولین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس