Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:26:01 GMT

حمايت علمي و عملي بانک ملّي از نخبگان

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۸۷۶۰

حمايت علمي و عملي بانک ملّي از نخبگان

خبرگزاري آريا - در شرايطي که فضاي عمومي جامعه، يکي از راهکارهاي برون رفت از مشکلات را در حمايت از نخبگان علمي و استفاده از ظرفيت هاي آنها مي داند، بانک ملي ايران به صورت عملياتي به اين فضا ورود کرده است.
به گزارش خبرگزاري آريا، در شرايطي که کشور ما پيشرفت هاي قابل ملاحظه اي در زمينه دانش هاي نو مانند نانو تکنولوژي، بايو تکنولوژي، فناوري صلح آميز هسته اي، پزشکي، کشاورزي نوين و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. داشته است، هنوز هم ظرفيت هاي مغفول مانده بسياري در اين حوزه ها وجود دارد که مي توان آنها را فعال کرد.
طبيعي است که دانش آموختگان جوان و داراي انگيزه کشورمان، علاقه مندند از داشته هاي خود براي توسعه کشور استفاده کنند و تنها خواسته آنها از مسئولان کشور، حمايت و کمک به پياده سازي ايده هاست.
بانک ملي ايران که از مردم برآمده و خود را به توسعه و آباداني کشور موظف مي داند، در اين راستا اقدامات قابل ملاحظه اي انجام داده است.
راه اندازي مرکز نوآوري بانک ملي ايران پيگيري شده و پس از تبادل همه اسناد و مدارک لازم با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و طي تشريفات قانوني، آخرين مراحل خود را طي مي کند.
اين مرکز مي تواند محلي براي حضور نخبگان، خلق و حمايت از ايده ها و کمک به توسعه دانش آنها باشد.
ايده ديگر، راه اندازي دپارتمان بانک ملي ايران در برخي دانشگاه هاي بزرگ کشور است که مطرح شده و در حال طي مراحل قانوني است. در اين روش، نمايندگاني از بانک در اين دپارتمان ها مستقر شده و آن را به مرکزي براي دريافت ايده ها، ارائه پيشنهادهاي تامين مالي طرح ها و نيز مشاوره دريافت تسهيلات تبديل خواهند کرد.
بانک ملي ايران براي حمايت از نخبگان اقدامات عملياتي ديگري نيز انجام داده که از جمله آنها مي توان به امضاي تفاهم نامه با بنياد ملي نخبگان و صندوق نوآوري و شکوفايي با هدف گسترش همکاري ها و استفاده از ظرفيت آنها در حوزه هاي تحقيقاتي و پژوهشي و نيز فراهم شدن زمينه همکاري هاي علمي، آموزشي و مطالعاتي استعدادهاي برتر و نخبگان اشاره کرد.
قصد بانک ملي ايران از اين اقدامات، حمايت از ايده هاي نو و صاحبان آنها در راستاي تجاري سازي و توليد محصول متناسب با شرايط روز است، بدون اين که آنها را در تشريفات دست و پاگير اداري بياندازد.
بانک ملي ايران عقيده دارد که آينده از آن شرکت هاي دانش بنيان و استارت آپ هاست و از اين رو همکاري گسترده با چنين شرکت هايي را جزو برنامه هاي ويژه خود قرار داده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حجت‌الله واعظی نژاد رئیس مرکز نخبگان ستاد کل نیرو‌های مسلح در نشست خانه نخبگان استان ایلام که در دانشگاه آزاد اسلامی ایلامی برگزار شد، اظها کرد:‌ ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت دانشگاه و جامعه نخبگان قرار دارد. در این راستا طرح جهاد علمی با مشارکت دانشگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط در حال انجام و مأموریت گرایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ذیل این طرح راهبردی قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: در کمک به طرح‌های علمی نگاه ویژه‌ای به استان ایلام و جامعه نخبه آن می‌شود.

تعامل بخش‌های علمی نیرو‌های مسلح با دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: تعامل بخش‌های علمی نیرو‌های مسلح با دانشگاه‌ها گام مهمی در حل مسئله در استان‌ها است.

بهروز ناصری افزود: حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نخبگان استانی علاوه بر شتاب علمی کشور یکی از مهم‌ترین بخش‌های شکل‌گیری توسعه در استان‌ها است. در صورت به فعلیت رسیدن ظرفیت علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از مشکلات جامعه مرتفع و قطعاً توسعه هر منطقه از مراکز آموزش عالی می‌گذرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد