Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیر امور آب و فاضلاب شهری مهابادگفت: میزان برداشت ما از مخازن آب شهری 640 لیتر در ثانیه است که در هر شبانه روز 55  میلیون لیتر آب به شهروندان داده می شود.

معروفی افزود: با در نظر گرفتن این میزان هر شهروند مهابادی در شبانه روز 245 لیتر آب مصرف می کند که میزان استاندارد سازمان بهداشت جهانی 80 تا 150 لیتر در شبانه روز برای هر نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نالوسی، مدیرآب و فاضلاب روستایی مهاباد هم گفت: مصرف آب  کل روستاهای مهاباد در چهارماهه اول امسال بیش از یک میلیون و 158 هزارمترمکعب بوده است که هر روستایی حدود 200 لیتر آب مصرف کرده که 70 تا 80 لیتر بیشتر از حد مجاز  است.

آب،مایعی گرانبهاست که ادامه حیات همه موجودات  به آن وابسته است و این  مایع ارزشمند اگر بطور صحیح و مناسب ازان استفاده نشود می تواندبه آسانی هدر رود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آب صرفه جویی مایع امور آب مهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا هشتم اردیبهشت‌ماه معادل ۲۶.۵۷ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۹.۰۳ میلیارد مترمکعب بود، ۸ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۶.۵۲ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

به‌گزارش ایسنا،حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعب بوده نیز تغییری نداشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۴ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۱سد درصد پرشدگی ۱۰۰درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱میلیمتر) ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900458

دیگر خبرها

  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز