Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت بهداشت؛ «ویلما تایلر» مشاور عالی تغذیه در منطقه «منا» در سفر به ایران، در راستای اجرای برنامه های مشترک دوسالانه دفتر بهبود تغذیه جامعه با یونیسف، برای ارائه حمایت های فنی در خصوص تغذیه در ایران، در دو نشست تخصصی در این زمینه شرکت کرد.

اولین نشست آشنایی با برنامه ها و ارائه خدمات بهداشتی، تغذیه ای با حضور علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، ویل پارکس، ویلما تایلر و زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییسی در این نشست ضمن اشاره به ارتباط حدود 70 درصد بیماری های غیرواگیر با تغذیه، جذب کارشناسان تغذیه در سیستم ارائه خدمات بهداشتی درمانی ایران را نقطه قوت دانست.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تشکر از همکاری های یونیسف در اجرای برنامه های بهبود تغذیه، خواستار اجرای سایر برنامه ها از قبیل غنی سازی آرد با ویتامین دی، کنترل و پیشگیری از سوءتغذیه، اضافه وزن و چاقی و نیز حمایت های فنی این سازمان شد.

وی همچنین از نمایندگان یونیسف خواست پس از بازدید از برنامه طرح تحول سلامت و سیستم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ایران، نظرات فنی و تکنیکی خود برای بهره گیری از ظرفیت های کارشناسان تغذیه در این برنامه را ارائه دهند.

عبداللهی و کارشناسان دفتر بهبود تغذیه نیز در نشست دوم، ضمن معرفی سیستم بهداشتی و ارائه برنامه های دفتر بهبود تغذیه جامعه، گزارش بررسی های ملی از قبیل سوءتغذیه پروتئین، انرژی، ریزمغذی ها، بررسی آگاهی و عملکرد و نگرش تغذیه جامعه را بیان کردند.

در ادامه این نشست، گزارش بررسی تن سنجی در کودکان زیر پنج سال که با همکاری یونیسف، انستیتو تحقیقات تغذیه، صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه در حال انجام است، ارائه و در مورد مداخلات مرتبط با وضعیت هر استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ویل پارکس نماینده یونیسف در ایران نیز، از دستاوردهای برنامه های تغذیه در ایران و همکاری نزدیک دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و یونیسف تقدیر کرد.

کاهش 50 درصدی کم خونی و کمبود آهن در کشور، کاهش قابل ملاحظه سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال که حاصل اقدامات مداخله ای تغذیه در کشور است، مورد توجه یونیسف است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تغذیه ایران یونیسف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور جمعی از مسئولان، اصحاب رسانه و فرهنگ از عوامل تولید برنامه‌های ماه مبارک رمضان صدا و سیمای خوزستان تقدیر شد.

مدیر کل صدا و سیمای خوزستان نیز در این مراسم گفت: در ایام ماه مبارک رمضان برنامه‌های مختلفی از جمله پخش زنده محافل قرآنی، ترتیل خوانی قرآن کریم و ضبط و پخش ۲۰۰ جلسه محفل قرآنی خانگی انجام شده است.

داریوش دبیقی با اشاره به تولید مجموعه تصویری آوای نور در شبکه خوزستان افزود: این مجموعه یکی از برنامه‌های خلاقانه و اثرگذار درماه مبارک رمضان بود که مورد تقدیر دفتر مقام معظم رهبری قرار گرفت.

وی ضمن تقدیر از همکاری نماینده ولی فقیه استان در جهت تولید برنامه‌های ماه رمضان ادامه داد: یکی از نمونه‌های مؤثر در تولید برنامه سازی ماه رمضان هماهنگی اثر گذار اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان برای تولید برنامه‌ها بوده است.

کد خبر 6092192

دیگر خبرها

  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان