Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نظارت دقیق تری بر طراحی و اجرای فضاهای آموزشی خیرساز این استان توسط مسئولان اداره کل نوسازی مدارس استان شود و چنین موضوع مهمی جزو دغدغه های اصلی آنان باشد.

به گزارش ایرنا، عزیز فیلی شامگاه چهارشنبه در بیستمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: در این صورت مدارس خیرساز استان مقاوم تر و مستحکم تر ساخته شده و عمر آنها افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد نیز در زمینه نگهداری از مدارس خیرساز این استان اهتمام بیشتری داشته باشند.
فیلی بیان کرد: تلاش مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد همواره تخصیص کامل و 100 درصدی اعتبارات ساخت مدرسه و حوزه آموزش و پرورش در این استان بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینکه شعار این جشنواره «رویش نیک اندیشان جوان» است، گفت: انسان سازی و تربیت افراد فرهیخته یکی از نتایج مهم کار خداپسندانه خیران مدرسه ساز است.
جهان محرابی اظهار داشت: بسیاری از دانش آموزان تحصیلکرده در مدارس خیرساز کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر کسب موفقیت های مهم علمی و شغلی به افرادی نیکوکار نیز تبدیل شده اند.
وی افزود: شانزدهمین و هفدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد در سال های 1393 و 1394 در تهران برگزار شد که نقش مهمی در معرفی استان و کمبودهای آموزشی آن داشت.
محرابی بیان کرد: چهار سال گذشته حدود 600 میلیارد ریال توسط خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی در کهگیلویه و بویراحمد تعهد شده که میزان تحقق آنها 70 درصد است.
وی عنوان کرد: هم اینک 60 باب مدرسه در قالب 314 کلاس درس و با اعتبار 455 میلیارد ریال در کهگیلویه و بویراحمد در حال ساخت است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بررسی ها نشان می دهد که فضای آموزشی استاندارد تا حدود 70 درصد بر روند یادگیری بهتر دانش آموزان تأثیر مثبت دارد.
هادی زارع پور اظهار داشت: انتظار می رود که خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی اقدام به مقاوم سازی و تأمین تجهیزات فضاهای آموزشی و ساخت هنرستان و مدارس استثنایی در کهگیلویه و بویراحمد کنند.
وی افزود: مشکل کمبود فضای آموزشی در حاشیه شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد به ویژه یاسوج مشهود است که کاهش این معضل مهم نیازمند کمک جدی تر خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی خواهد بود.
زارع پور بیان کرد: سه هزار و 15 باب مدرسه با هشت هزار و 602 کلاس درس در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
وی عنوان کرد: یک هزار و 416 کلاس درس کهگیلویه و بویراحمد نیازمند بهسازی، سه هزار و 872 مورد غیرمقاوم، 2 هزار و 694 مورد غیراستاندارد و سرویس بهداشتی 98 مدرسه استان نیز غیراستاندارد است.
حدود 170 میلیارد ریال در این جشنواره توسط خیران بومی و غیربومی برای ساخت و یا تجهیز مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تعهد شد.
یکی از نکات مهم این جشنواره اعطای دیه سه میلیارد ریالی علی ضامن پیمان معلم ابتدایی اهل شهرستان کهگیلویه توسط والدین وی به امر مقدس مدرسه سازی بود.
علی ضامن پیمان هفته گذشته بر اثر تصادف رانندگی جان خود را از دست داد.
برنامه های متنوع فرهنگی از قبیل سرود، قرائت دل نوشته و موسیقی محلی در این جشنواره اجرا شد.
7535/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي خيران مدرسه ساز جشنواره كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد