Web Analytics Made Easy - Statcounter

شنیده‌ها از آن حکایت دارد که برخی از صاحبان پمپ بنزین‌ها و عرضه کنندگان سوخت، با وجود داشتن بنزین در مخازن خود، از فروش آن ممانعت می‌کنند و عده‌ای نیز معتقدند که آنها خواستار گران شدن قیمت سوخت هستند.

این نگرانی سبب شد مردم علاوه بر تلاش برای پر کردن باک ماشین شان به ذخیره سازی سوخت در خانه‌شان اقدام کنند و در این میان برخی آژانسهای مسافربری از این موضوع سوء استفاده کرده و بنزین را با گاهی 2 برابر بیش از قیمت جایگاه‌ها به فروش برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند در شهرستان‌های فریدونکنار، نور، تنکابن، سرخرود، بابلسر، قائمشهر و برخی دیگر شهرهای استان مازندران، برخی پمپ‌های بنزین تعطیل شده‌ و یا در برخی شهرهای دیگر صف‌های طولانی در مقابل جایگاه‌های سوخت ایجاد شده است، اما مسئولان ذیربط معتقدند دلیلی برای نگرانی از کمبود بنزین وجود ندارد.

*مشکلات فنی توزیع بنزین، عامل ایجاد صف‌های طولانی در جایگاه‌های مازندران

علی نبیان، معاون عمرانی استاندار مازندران  با بیان اینکه در حال حاضر در تمام جایگاه‌های سوخت سراسر این استان بنزین در حال توزیع است، اظهار کرد: طی چند روز گذشته در بحث فنی دچار مشکلاتی بودیم که توزیع بنزین را با مشکل مواجه کرده بود و در حال حاضر برطرف شده است.

معاون عمرانی استانداری مازندران ترافیک و حمل و نقل را عامل دیگر توزیع نامناسب بنزین، عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر این مشکل مرتفع شده و بنزین در حال توزیع است.

نبیان با تاکید بر اینکه مردم صبوری کنند، گفت: در تولید بنزین مشکلی وجود ندارد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد و با صبوری می‌توان مشکلات را حل کرد. توزیع بنزین به همه مناطق و شهرها به ترتیب در حال انجام است تا مشکلی در زمینه تامین آن برای مردم وجود نداشته باشد.

معاون عمرانی استانداری مازندران ادامه داد: در حال حاضر تمامی نیروها در ساری و در غرب استان در حال توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت هستند و در فریدونکنار و سایر شهرها توزیع به نوبت در حال انجام است.

نبیان به دلیل اخلال ایجاد شده در توزیع بنزین در سطح استان از مردم پوزش خواست و گفت: از مردم خواستاریم صبور باشند تا به طور کامل مشکل را رفع کنیم.

* مشکلی در توزیع بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت در شرق مازندران وجود ندارد

رئیس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ناحیه بهشهر و گلوگاه گفت: هیچ مشکلی در توزیع بنزین در جایگاه های عرضه سوخت شهرستان های بهشهر و گلوگاه وجود ندارد.

حمیدرضا آقاملا نیز اظهار کرد: 11 جایگاه عرضه سوخت در شهرستان های بهشهر و گلوگاه وجود دارد که تحت نظر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ناحیه بهشهر قرار دارند.

وی افزود: 10 جایگاه عرضه سوخت در بهشهر و گلوگاه فعال است و به اندازه کافی سوخت دارند و هیچ مشکلی در توزیع بنزین به مراجعه کنندگان نداریم. فقط یکی از پمپ بنزین های بهشهر به علت تعمیرات به طور موقت غیرفعال است که به زودی بازگشایی می‌شود.

رئیس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ناحیه بهشهر گفت: به زودی جایگاه عرضه سوخت روستای سارو در شهرستان بهشهر افتتاح می شود که تعداد جایگاه عرضه سوخت در شهرستان های بهشهر و گلوگاه به 12 جایگاه می رسد.

مراجعه مردم به جایگاه‌های نور با نبود بنزین در شهرهای چالوس، نوشهر، رامسر

علیرضا واحدیان، رئیس شرکت ملی پخش و فرآورده های نفتی ناحیه نور نیز در گفت ‌و گو با ایسنا با اشاره به اینکه شهرستان نور با ذخیره ۳۵۰ هزار لیتر بنزین در جایگاه با کمبود بنزین مواجه نشد، اظهار کرد: در روز گذشته به دلیل نبود بنزین در شهرهای چالوس، نوشهر، رامسر، مردم به شهرستان نور می آمدند و به دلیل فشار زیاد موجب شد که یک جایگاه سوخت در این شهرستان تعطیل شود.

رئیس شرکت ملی پخش و فرآورده های نفتی ناحیه نور با بیان اینکه ۹ جایگاه از ۱۰ جایگاه در حال حاضر فعال و دارای سوخت است، تصریح کرد: کشیک های جایگاه‌ها تا ساعت 22 فعال هستند و اگر موردی برای میزان سوخت پیش آید حتما پیگیری خواهد شد اما تاکنون گزارشی نشده است.

علی شادمان، فرماندار شهرستان نور نیز در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه شهرستان در مجموع خوب عمل کرده است، اظهار کرد: با پیگیری های به عمل آمده در شهرستان نور روند به صورت عادی و نرمال در حال انجام است.

فرماندار شهرستان نور تصریح کرد: کمی تاخیر درسوخت گیری ایجاد شد اما اکنون در شهرستان نور هیچ مشکلی از نظر جایگاه و سوخت نداریم.

*تاخیری در نحوه توزیع و پخش بنزین در غرب مازندران وجود ندارد

کامبیز حمیدی، مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چالوس به ایسنا گفت: سوخت بنزین برای جایگاه های سوخت غرب مازندران تامین شده و هیچ مشکلی در عرضه سوخت جایگاه های سوخت غرب مازندران وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تاخیری در نحوه توزیع و پخش بنزین وجود ندارد و همه جایگاه ها فعال هستند. در حال حاضر همه ۵۴ جایگاه بنزین غرب مازندران فعال هستند.

* کارخانه‌های فراوان شالیکوبی در فریدونکنار عامل اصلی روند کند توزیع بنزین!

محمدمهدی نصیری کناری، فرماندار فریدونکنار نیز در پاسخ به این پرسش که دلایل کند شدن روند توزیع بنزین در این شهرستان چیست، اظهار کرد: مشکل تامین بنزین مربوط به تمام استان های شمالی کشور است و تنها مختص به فریدونکنار نیست.

وی با اشاره به اینکه وضعیت فریدونکنار نسبت به شهرهای دیگر بهتر است، تصریح کرد: اینکه چرا پمپ های بنزین امروز، خالی است و بنزین در فریدونکنار موجود نیست را بررسی می‌کنیم.

فرماندار فریدونکنار خاطرنشان کرد: نقص وجود دارد و شکی در آن نیست و یکی از دلایل اصلی آن نیز وجود کارخانه‌های فراوان شالیکوبی در مسیر پمپ بنزین و قطعی مکرر برق با افزایش فشار بار است.

 

46

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت بنزین حمل و نقل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی فرآورده های نفتی فرماندار شهرستان رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد

تین نیوز

نخستین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها در کالیفرنیای آمریکا افتتاح شده که قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه می تواند به حدود ۲۰۰ کامیون در هر روز سوخت رسانی کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شرکت فرست المنت فیول(FirstElement Fuel) مستقر در کالیفرنیای آمریکا که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده است، اولین جایگاه سوخت هیدروژنی جهان را برای کامیون های تجاری در خارج از بندر اوکلند افتتاح کرد.

به نقل از آی ای، ظرفیت این جایگاه بیش از ۱۰ برابر ظرفیت جایگاه های قبلی است.

از ناوگان تراکتورهای پیل سوختی هیوندای که هر کدام ۶۸.۶ کیلوگرم هیدروژن را برای ۴۵۰ مایل برد حمل می کنند، برای انجام وظیفه بارگیری و سوخت رسانی استفاده می شود.

بنابراین کامیون های هیدروژنی از این پس می توانند در اوکلند فعالیت کنند و از این جایگاه سوختگیری خواهند کرد.

لازم به ذکر است که قرار است در کالیفرنیا از سال ۲۰۳۶ فروش کامیون هایی که از سوخت گازوئیل استفاده می کنند، به منظور کاهش آلودگی هوا ممنوع شود. با وجود اینکه تولید هیدروژن نیز برای محیط زیست آلودگی به همراه دارد، اما استفاده از سوخت هیدروژن برای به حرکت درآوردن موتورهای الکتریکی کامیون های بزرگ آلودگی کمتری نسبت به استفاده از سوخت های فسیلی ایجاد می کند. 

به همین دلیل است که هواداران محیط زیست طرفدار کامیون های بزرگی هستند که با سوخت هیدروژنی و باتری کار می کنند، چرا که آنها آلودگی کمتری ایجاد می کنند. 

گفتنی است که شرکت های کامینز، بوش، دایملر، تویوتا و ولوو نیز در حال تولید کامیون های هیدروژنی هستند.

به گفته شرکت فرست المنت فیول، این جایگاه سوخت قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه می تواند به حدود ۲۰۰ کامیون در روز سوخت رسانی کند.

رهبر جهانی در راه حل های ایستگاه سوخت گیری هیدروژن

هدف شرکت فرست المنت فیول ارائه هیدروژن ایمن، قابل اعتماد و خرده فروشی به مشتریان وسایل نقلیه هیدروژنی است.

این شرکت ادعا می کند که در راه حل های ایستگاه سوخت گیری هیدروژن با استقرار امکاناتی در شهرهای ایرواین، سانتا آنا و لیورمور در جهان پیشرو است.

تا دسامبر ۲۰۲۳، این شرکت ۴۱ ایستگاه خرده فروشی در سرتاسر کالیفرنیا داشت و اکنون ایستگاه های بیشتری را برای خدمات رسانی به کامیون های سنگین با نیروی هیدروژن توسعه می دهد.

تایسون اکرل، مشاور حمل و نقل پاک دفتر توسعه کسب و کار فرماندار کالیفرنیا می گوید دولت فدرال ایالات متحده هشت میلیارد دلار برای شروع سریع آنچه «اقتصاد هیدروژنی» می نامد، اختصاص داده است و انتظار دارد بودجه کافی برای ساخت ۶۰ جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها داشته باشد که که از نظر تئوری برای خدمات رسانی به ۵۰۰۰ کامیون و ۱۰۰۰ اتوبوس کافی خواهد بود.

در همین راستا در دسامبر ۲۰۲۳، شرکت های نیکولا و فرست المنت فیول یک توافقنامه قطعی ۱۰ ساله برای سوخت گیری کامیون های الکتریکی پیل سوختی هیدروژنی نیکولا در جایگاه های سوخت گیری هیدروژن فرست المنت فیول در اوکلند رسمی کردند.

تحت این مشارکت استراتژیک، فرست المنت فیول به عنوان شریک راه حل های سوختی نیکولا منصوب شده است. این همکاری مشتریان نیکولا را قادر می سازد تا به خدمات سوخت رسانی در جایگاه جدید کامیون های سنگین چند منظوره فرست المنت فیول که به صورت استراتژیک در نزدیکی بندر اوکلند قرار دارد، دسترسی داشته باشند.

این جایگاه دارای اولین خط سوخت رسانی سریع کامیون های سنگین H۷۰ در جهان برای سوخت گیری کارآمد با هیدروژن است. این جایگاه از کمیسیون انرژی کالیفرنیا تحت پروژه NorCal Zero بودجه دریافت کرده است.

جوئل ایوانیک، موسس و رئیس اجرایی فرست المنت فیول گفت: این همکاری گواهی بر تعهد ما برای تغییر صنعت حمل و نقل است و ما مفتخریم که در نیروبخشی کامیون های الکتریکی پیل سوختی هیدروژنی نوآورانه نیکولا ایفای نقش می کنیم.

وی افزود: ما مطمئن هستیم که هم افزایی بین تخصص و چشم انداز مشترک ما به تغییر شکل چشم انداز حمل و نقل پاک و پایدار کمک می کند و به سمت آینده ای با انرژی هیدروژنی حرکت می کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد