Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دستاورد همزمان با روزهای ملی ارتش های سوریه و لبنان رقم خورد. دلاوران با در نوردیدن مرزهای سیاسی و ساختگی برای پاسداری از مرزهای جغرافیایی جنوبی به حرکت درآمدند. اینها مرزهای ساختگی بود که برای مقاصد رژیم صهیونیستی و دشمن آمریکایی ساخته و پرداخته شده بود. این بدان معنا است که مرحله بعد از پیروزی درعا نظیر مرحله قبل از آن نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا ارتش سوریه مهمترین طرح های رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه را در هم شکست و این منطقه را از گروه تروریستی داعش پاکسازی کرد تا پژواک این پیروزی در پایتخت کشورهای تصمیم گیرنده بویژه واشنگتن طنین انداز شود. ارتش سوریه درها را در برابر دستهای بازیگر واشنگتن در درعا و ریف آن بست و خطر آمریکا را در پایگاه التنف و مناطق پیرامون آن محدود کرد که گروه تروریستی داعش و همقطارانش در آنجا حضور دارند و از آنجا به غیرنظامیان و روستای منطقه السویدا حمله کردند.
 
این پیروزی یک تحول راهبردی در تاریخ جنگ علیه سوریه به شمار می رود زیرا ارتش سوریه به خط تماس با رژیم صهیونیستی بازگشت؛ یعنی به جایی که قبل از سال 2011 میلادی در آنجا حضور داشت. این بازگشت بعد از سیطره ارتش سوریه بر تمام روستاهای ریف غربی درعا صورت گرفت که چسبیده به منطقه جولان اشغالی سوریه است.
 
این ناحیه مرزی پیشتر درسایه هماهنگی روزانه از طریق گذرگاههای مرزی غیرقانونی، تحت نظر رژیم صهیونیستی بود. این گذرگاههای برای خدمت به اتاق عملیات موک و هرگونه اقدام نظامی گروههای تروریست علیه ارتش سوریه در جنوب این کشور گشوده شده بود. قبل از عقب نشینی گروهک های زیرمجموعه گروه تروریستی جبهه النصره و همقطارانش به سمت شمال سوریه و در دوره جنگ و از طریق این گذرگاههای غیرقانونی، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) و افسران عملیاتی این رژیم عناصر موسوم به "منابع آینده و نیروهای امنیتی" را بعد از پایان دوره های آموزشیِ امنیتی آنها - در مناطق صفد و طبریا و حتی مواضع ارتش این رژیم در مقر جبل الشیخ- وارد سوریه می کردند. رژیم صهیونیستی همچنین از این منطقه برای منتقل کردن عناصر گروه موسوم به "کلاه سفیدها" و مزدوران خود و افسران کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و کشورهای غربیِ عضو اتاق عملیات "موک" به اردن استفاده کرد تا این عناصر در مرحله بعدی به برخی کشورهای غربی منتقل شوند.
 
قبل از تصمیم گیری درباره آزادسازی درعا و ریف آن از تروریسم یعنی در نیمه ماه ژوئن سال 2018 میلادی، گروههای تروریست در داخل و ریف درعا در گسترده ای به مساحت تقریبی 2350 کیلومتر مربع حضور داشتند. این مساحت 60 درصد از کل خاک استان درعا را تشکیل می داد. این استان بالغ بر 3900 کیلومتر مربع وسعت دارد. اما گروه تروریستی داعش در 250 کیلومتر مربع یعنی شش صدر وسعت کل این استان تمرکز داشتند و ارتش سوریه نیز 1350 کیلومتر مربع یعنی معادل 34 درصد وسعت کل استان درعا را در کنترل داشت. این بدان معنا است که عملیات نظامی ارتش سوریه سریعتر از عملیات آزادسازی استان های بزرگ نظر دیر الزور و ریف دمشق بود؛ بویژه که در استان درعا، منافع اقتصادی با نظامی و امنیتی پیوند خورده است زیرا این استان نزدیک به مرز  اردن و متصل به ریف دمشق است و خطوط تماس با رژیم صهیونیستی را از سمت غربی لمس می کند.
 
این کنترل ارتش سوریه بازتاب مثبتی بر روابط با کشورهای همجوار سوریه بویژه از منظر امنیتی و سیاسی و به طور مشخص اردن خواهد داشت که برای بازگشایی گذرگاه مرزی نصیب در مرز خود با سوریه شتاب به خرج داده است.
 
این گذرگاه شریان زندگی اردن به شمار می رود. بازپس گیری کامل استان درعا، امنیت بیشتری به استان السویدا خواهد بخشید و میزان فشار نظامی و سیاسی بر واشنگتن برای خروج از پایگاه التنف را افزایش خواهد داد زیرا این پایگاه اکنون تنها منبع خطر در جنوب شرقی و شرق سوریه به شمار می رود چرا که نقطه آغاز حملات عناصر  گروه تروریستی داعش به روستاهای شرق السویدا و پایگاههای ارتش سوریه در ریف جنوب شرقی دمشق و ریف شرقی و شمال شرقی السویدا به شمار می رود. این بدان معنا است که برچیدن پایگاه التنف - که توسط افسران انگلیسی، آمریکایی و نروژی از گروهک های تروریستی وابسته به داعش یا گروهک های بیعت کرده با این گروه پشتیبانی می کرد و آنها آموزش می داد- بی برو برگرد انجام خواهد شد زیرا برچیدن این پایگاه خواست واضح سوریه است.
 
این امر نگرانی آمریکا و اقدام این کشور در منتقل کردن گروهک های داعش پیرامون خود در قلب صحرای سوریه از وضعیت سکون به وضعیت اقدام نظامی را تفسیر می کند. آمریکا در این اقدام خود - از ماهیت منطقه صحرایی و تماس آن با مرزهای اردن و عراق، کشیده شدن این منطقه صحرایی تا منطقه البوکمال در ریف دیرالزور و تلاقی این منطقه با ریف حمس و نیز چسبیده بودن آن با اردوگاه الرکبان که به پناهگاه تجمع عناصر داعش جلوی دیده گان آمریکا تبدیل شده است - بهره برداری می کند.
 
همه آنچه گفته شد، تاکید می کند که هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تداوم (بقای) پایگاه التنف، به چالش کشیدن دولت سوریه و همپیمانان نظامی و سیاسی و امنیتی آن در سایه همه پیروزیهایی است که آمال و آرزوهای واشنگتن و تل آویو در جنوب را از بین برده و به آنها در سیاست و جنگ درس و عبرت داده است.

 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«وعده صادق» پاسخ مشروع ایران به تجاوزات صهیونیست‌ها بود

شفیق دیوب، سفیر سوریه در تهران درباره عملیات تنبیهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه رژیم صهیونیستی گفت: «وعده صادق» عملیات دفاعی مشروع از سوی جمهوری اسلامی ایران است که در چارچوب حق دفاع از خود و در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق انجام شد. 

وی افزود: حمله به کنسولگری نقض بارز و آشکار قوانین بین المللی و مفاد کنوانسیون وین در زمینه روابط دیپلماتیک و کنسولی بود و جنایت جدیدی علاوه بر جنایت‌هایی است که رژیم صهیونیستی بیش از ۶ ماه در غزه و کرانه باختری انجام می‌دهد. 

سفیر سوریه در تهران عنوان کرد: این جنایت‌ها در سایه حمایت بی پایان ایالات متحده و برخی هم‌پیمانان رژیم صهیونیستی و ناتوانی جامعه بین الملل برای خاتمه دادن به این جرایم انجام می‌شود.

دیوب گفت: ایران قبل و بعد از عملیات «وعده صادق» عاقلانه و مسئولانه عمل و حدود دو هفته در انتظار محکومیت صریح و قاطع بین المللی شورای امنیت در زمینه تجاوز به کنسولگری خود که از مصونیت کامل برخوردار است، خویشتنداری کرد.

سفیر جمهوری عربی سوریه با محکومیت شدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تمامی حملات و جنایت‌های صهیونیست‌ها به سرزمین‌های سوریه، غزه و مردم فلسطین بر همبستگی کامل و قاطع خود با جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران تأکید کرد. 

وی همچنین نسبت به خطر تداوم سیاست، اقدامات و حملات رژیم صهیونیستی در فلسطین و منطقه به زیان صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی هشدار داد و از جامعه جهانی خواست مسئولیت‌های خود را در پایان دادن فوری این اقدامات برای جلوگیری از تشدید تنش و خون‌ریزی بیشتر برعهده بگیرد.

سفیر سوریه در ایران تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» از نظر ژئوپولوتیک دارای اهمیت زیادی است و نقطه عطف مهم و شاید عظیمی نه تنها در سرنوشت درگیری با رژیم صهیونیستی، بلکه در کل منطقه است و قطعاً نتایجی به‌دنبال خواهد داشت.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی مجمع جهانی بیداری اسلامی

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • وزارت دفاع سوریه از حمله اسرائیل به جنوب این کشور خبر داد
  • تجاوز جدید رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات پدافند هوایی در جنوب سوریه
  • حمله اسرائیل به جنوب سوریه
  • شنیدن شدن صدای چندین انفجار در عراق و سوریه
  • «وعده صادق» پاسخ مشروع ایران به صهیونیست‌ها بود
  • «وعده صادق» پاسخ مشروع ایران به تجاوزات صهیونیست‌ها بود
  • نتانیاهو؛ آقای شکست
  • هشدار رئیسی به صهیونیست‌ها در مراسم رژه روز ارتش
  • نگرانی عمیق محافل صهیونیست از ورود تمام عیار حزب‌الله به جنگ
  • نتانیاهو آقای شکست؛ ۱۷ باخت بزرگ نخست‌وزیر جنجالی