Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیوساینتیست نوشت؛ کوچر بیرکار ایرانی كرد، برنده مدال فیلدز ٢٠١٨ شد، اين مدال بالاترين جايزه بين المللى رياضى است و هر چهارسال يكبار به برترين دانشمند رياضى جهان اعطا مى شود، اين جايزه در كنگره بين المللى رياضيات سال ٢٠١٨ در ريودوژانيرو برزيل به كوچر بيكار اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوچر بیرکار ۴۰ ساله، متولد مریوان ایران بوده و در دانشگاه تهران تحصيل كرده و در دانشگاه کمبريج در علم رياضيات مشغول به تحقيق و پژوهش است، وى مدال فيلدز را در زمینه طبقه بندی انواع معادلات چندجمله ای به دست آورد كه یک پیشرفت بزرگ در زمینه هندسه جبرى محسوب مى شود.

مدال فیلدز هر چهار سال یکبار به ابتکار ریاضی‌دان کانادایی جان چارلز فیلدز در کنگره بین‌الملی ریاضیات به یک ریاضی‌دانان جوان داده می‌شود.

مدال فيلدز دوره قبل را مريم ميرزاخانى ديگر دانشمند رياضى دان ايرانى از آن خود كرده بود.

منبع: newscientist

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی ریاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه امروز در نشست روسای حوزه‌های علمیه، نخبگان، دانشجویان، اساتید و هیأت رئیسه دانشگاه‌های گلستان گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال‌های اخیر براساس نیاز‌های عصر جدید در موضوعاتی مانند تهیه سند امنیت غذایی، سند هوش مصنوعی و سند فناوری کوانتونومی متمرکز شده است.

وی افزود: علت تحریم این شورا از طرف دولت‌های غربی، تمرکز فعالیت‌های جدی ما در زمینه علوم جدید بوده است.

حجت الاسلام خسروپناه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه راهکار‌های مقابله با مهاجرت نخبگان و تحقق الگوی حکمرانی نخبگانی نیز فعالیت‌های خوبی انجام داده است.

وی افزود: با تلاش‌های چند دهه اخیر در زمینه توسعه علوم انسانی و اسلامی، امروز ایران به یکی از کشور‌های شاخص در رشد کیفی این علوم تبدیل شده و هیچ کشوری به اندازه ما در این عرصه پیشرفت نداشته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: سند دانشگاه اسلامی در سال‌های گذشته در این شورا مصوب شده است و با اجرای این سند غالب مشکلات فرهنگی در دانشگاه‌ها رفع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • باخت برایم بی‌معنا است/هندبال گیتی‌پسند در آسیا حرف خواهد زد
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است