Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@17:38:25 GMT

​تفکر پادگانی در جریان اصلاحات حاکم است

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۶۸۵۸۶

​تفکر پادگانی در جریان اصلاحات حاکم است

به گزارش جهان نيوز، محمدکاظم انبارلویی در مورد وجود سیاست کاندیدای پوششی در جریان اصلاحات اظهار کرد: اصلاح طلبان با ورود به بحث فتنه 88 و پیاده کردن نقشه های جورج سورس با بحران مشروعیت در نظام مواجه هستند و این سیاست هم ناشی از همین بحران است لذا کاندیداهای اصلی آنها برای ورود به حاکمیت به دلیل عدم احراز صلاحیت با مشکل رو به رو بوده و راهی جز کاندیدای پوششی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخورد اصلاح طلبان با دولت کاسب کارانه است/آنها می خواهند با روحانی غرق نشوند

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به نقش اصلاح طلبان در ناکارآمدی دولت کنونی افزود : برخورد اصلاح طلبان با دولت کاسب کارانه است چرا که در موفقیت ها و پیروزی شریک هستند اما می خواهند تمام مشکلاتی که بخش اعظم آن متوجه نقش آنها در کابینه است را به گردن شریک دیگر خود یعنی جریان اعتدال بیندازند و این به معنی تلاش برای غرق نشدن با روحانی است. آنها میخواهند مشکلات دولت به پای آنها نوشته نشود.

کاندیدای پوششی نتیجه بحران مشروعیت و صلاحیت

فعال سیاسی اصولگرا در خصوص طرح های مطرح شده برای اصلاح اصلاحات اظهار کرد: دایره جریان اصلاح طلب از معاندین نظام تا وفادارترین افراد به نظام تشکیل می شود که معاندین در دولت اصلاحات و دولت گذشته با فتنه 88 مسئله خروج از نظام یا خروج بر نظام را طرح کردند که با برخورد ملت و نهاد های حاکمیت مواجه شدند و عقب نشستند و این باعث یک بحران مشروعیت فکری و ایدئولوژیک بر جریان اصلاحات حاکم است و رویکرد کاندیدای پوششی هم به همین خاطر در پیش گرفتند و مجبورند که از کاندیدای پوششی  استفاده کنند و باید بزرگان این جریان چاره ای برای این مشکل بیندیشند. 

انبارلویی در ادامه با اشاره به نامه 100 جوان اصلاح طلب به رئیس دولت اصلاحات افزود: عدم تحقق وعده های دولت و بن بست برجام در سیاست خارجی و واقعیت های موجود در سیاست داخلی باعث این مسائل شده و آنها می خواهند خود را از این شرایط خارج کنند و این رویکرد ناشی از نارضایتی های مردمی و واقعیات موجود است.

تفکر پادگانی در جریان اصلاحات حاکم است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایان با اشاره  به نقدها و اختلاف نظر ها در مورد شورای عالی سیاست گذاری و بحث تغییرات در آن  اظهار کرد:اساسا آنچه که در تیتر و مطالب روزنامه های جریان اصلاحات مشاهده می کنیم حاکی از یک استبداد و تفکر و منش پادگانی و نگاه از بالا به پایین در این جریان بوده و این اختلاف نظرها و انتقادات هم مبتنی بر همین منش و تفکر در  جریان اصلاحات بروز پیدا کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۸۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

دیگر خبرها

  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • پلورالیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند