Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور در حاشیه نشست بازگشت نخبگان به کشور  که در دانشگاه شریف برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما باید از تولید  داخلی حمایت‌های کافی را انجام دهیم و معاونت علمی در این راستا  بر روی استارتاپ‌های دانشگاهی تمرکز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از برنامه های معاونت علمی در امسال تمرکز بر روند تسریع کارهای استارتاپ هاست و ما طرح بازگشت نخبگان را برای افرادی که در 100 دانشگاه برتر دنیا تحصیل کرده اند، ایجاد کرده ایم.

معاون علمی فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در سال‌های گذشته تسهیلات بورس به نخبگان و استارتاپ‌های دانشگاهی داده می‌شد، افزود: امسال برعکس سال‌های گذشته به جای تمرکز بر روی بورس ایجاد سیاست های تشویقی در داخل کشور  را مدنظر قرار دادیم و سال گذشته در خصوص بازگشت نخبگان برنامه جدی نداشتیم ولی امسال تأکید جدی بر موضوع بازگشت نخبگان داریم.

ستاری ادامه داد: یکی از سیاست‌های ما این است که با آماده کردن محیط سعی در بازگشت نخبگان به کشور داشته باشیم تا بتوانیم از تجربیات آنها در حوزه‌های مختلف علمی کشور استفاده کافی را ببریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر چندین هزار نفر در استارتاپ‌های دانشگاهی مشغول به فعالیت هستند که برخی از آنها نخبگان بودند که از خارج از کشور آمده‌اند و این بدان معنی نیست که ما هیچ حمایتی از نخبگان داخلی انجام نداده ایم.

ستاری اضافه کرد: فعالیت استارتاپ‌ها در حوزه خدماتی است زیرا ما بازار بزرگ خدماتی در کشور داریم و عمدتا بحث دلار زیاد تأثیری در فعالیت این شرکت‌ها ندارد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات جدید امروز مقابله سیستم بازیگران سنتی با ساختار جدید و کارآفرینی نخبگان است و استارتاپ‌های دانشگاهی باعث ایجاد تحولات اقتصادی و فرهنگی در کشور می‌شوند.

وی در خصوص تأثیر نوسانات قیمت ارز بر استارتاپ‌هایی که در حوزه تکنولوژی فعالیت می‌کنند، گفت: ما از استارتاپ‌هایی که در حوزه تکنولوژی فعالیت می‌کنند به دلیل نوسانات قیمت ارز حمایت کافی را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات جدی ما این است که بازیگران سنتی جلوی فعالیت و موفقیت کسب و کار جوانان را می‌گیرد به طوری که در برخی از مواقع تحریم‌های داخلی بسیار بدتر از نوع خارجی مانع پیشرفت کشور ما می‌شوند.

وی اضافه کرد: بازیگران سنتی نمی‌گذارند تا محیط کسب و کار جدید در کشور ایجاد شود اما نخبگان به کشور برگشته تا این محیط اطراف را تغییر دهند.

ستاری تأکید کرد: امروزه در کشور هر روز یک استارتاپ جدید برنامه‌ریزی می‌شود و بعضا جوانان کارآفرین و نخبه باید جنگجو باشند، زیرا بابت هر تغییر باید هزینه‌هایی پرداخت شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور

 صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یاسوج با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.   محمدعلی زلفی‌گل افزود: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای متعددی انجام شده است.   وی ادامه اداد: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی ندارند.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه ها معرفی می شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه های برتر کنکور بورسیه شدند.   زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیادها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها استخدام می شوند.   وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است، با اتاق بازرگانی هم نشست هایی برگزار کردیم و تلاش می کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.   زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می کنیم دانشگاه فنی و حرفه ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن ها تربیت بکند.   وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.   محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.   حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.   همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.   باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • نقش نخبگان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور