Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به روستاهای شمالی شهرستان کرمان امروز با حضور معاون آب و آبفای وزیر نیرو و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.

‌به‌ گزارش‌ ایسنا‌، "عباس سروش" معاون آب و آبفای وزارت نیرو در این افتتاحیه با اعلام آمادگی وزارت نیرو برای پشتیبانی از طرح‌های آبی استان گفت: کرمان جزء استان‌های با شرایط خاص آبی است و ما در تلاش هستیم تا تامین پایدار آب شرب برای این استان عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید خودمان را با شرایط کم آبی سازگارکنیم و هم در مصرف و هم در سیاست‌های حوزه تامین آب تجدیدنظر کنیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم "علی رشیدی" مدیرعامل شرکت آبفار استان کرمان با اشاره به اینکه در این پروژه ۱۰ روستا تحت پوشش قرار می‌گیرد، گفت: بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ نفر با اجرای این پروژه از نعمت آب شرب بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای این پروژه بزرگ ۱۰ ایستگاه پمپاژ تعریف شده که باید احداث شوند، همچنین ۸۰ کیلومتر خط انتقال آب و ۵۵ کیلومتر شبکه داخلی نیز لوله گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت آبفار استان کرمان با اشاره به اینکه ۷۳ هزار و ۶۴۲ میلیون ریال تاکنون برای اجرای پروژه هزینه شده است، بیان کرد: برای تکمیل پروژه به ۲۶ هزار و ۸۹۷ میلیون ریال اعتبار جدید نیاز است.

وی به حجم بالای کار در آبفار استان اشاره کرد و افزود: ۲ هزار کیلومتر لوله گذاری رقم بسیار بزرگی است که آبفار کرمان موفق به انجام آن شده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفار استان کرمان اظهار کرد: سرمایه اصلی ما در شرکت کار سخت است و درحال حاضر همزمان ۳۲ پیمانکار درتمام روستاهای استان درحال اجرای پروژه هستند.

به گزارش ایسنا در ادامه مراسم دکتر محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه کرمان ۱۶ سال خشکسالی را تجربه کرده و امسال بدترین وضعیت خشکسالی را داشتیم بیان کرد: آب شرب کرمان از عمق ۳۷۰ کیلومتری زمین تأمین می‌شود و اگر مشکل آب کرمان برطرف نشود، در آینده مسائل اجتماعی وامنیتی را در این بخش شاهد خواهیم بود.
 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آب شرب منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان حقابه را می دهد؟

تین نیوز

یک نماینده مجلس گفت: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد سرگزی درباره تامین آب در حوزه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما در این حوزه ۲ بحث داریم یکی اینکه تامین آب شرب حتما باید از منابع داخلی تامین شود به همین دلیل پروژه هایی برای تامین آب شرب پایدار برای یک میلیون نفر جمعیت شمال استان سیستان و بلوچستان از چاه های تهلاب، دشت هامون، هرمک و بندان شروع شد. قرار بود این پروژه ها تا آذرماه ۱۴۰۲ به پایان رسیده و عملیاتی شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی در هر حال بارندگی رخ داد و میزانی هم آب از هیرمند وارد و فرصتی داده شد که پروژه ای را که باید در آذر ماه به اتمام می رسید سریع تر نهایی شود.

سرگزی افزود: پروژه دوم انتقال آب از تهلاب در شرق زاهدان است که براساس آن ۵۰ میلیون متر مکعب آب به زاهدان و شهرهای منطقه سیستان منتقل می شود. این پروژه هم توسط قرارگاه خاتم اجرایی و بودجه ای هم در مجلس برای این موضوع پیش بینی شده و پروژه سوم هم انتقال آب از دریای عمان است.

وی در ادامه درباره حقابه هیرمند تصریح کرد: به موجب معاهده ۱۳۵۲؛ افغانستان مکلف است در سال هایی که بارندگی نرمال است ۸۳۰ میلیون متر مکعب آب را به ایران تحویل دهد، در ۲ هفته اخیر بارندگی های خوبی در حوضه آبریز هیرمند بوقوع پیوست و اکنون آب خیلی خوبی وجود دارد اما متاسفانه با انفعال دستگاه های متولی از جمله کمیساریای آب هیرمند و وزارت امور خارجه حقابه را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود جدی پیدا کنند و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون ماهیت سد کمال خان را ایجاد انحراف در مسیر آب عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته آب از هیرمند وارد ایران شده اما دریچه های آب فقط می توانند ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه به سمت رودخانه هدایت کند در صورتی که حجم سیلاب ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه است و مابه التفاوت این آب به مسیرهای دیگر منحرف می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی