Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:09:26 GMT

نرخ بیکاری در منطقه یوروحدود ۱۰ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۷۳۱۰۲

نرخ بیکاری در منطقه یوروحدود ۱۰ درصد کاهش یافت

نرخ بیکاری منطقه یورو تا پایان ماه ژوئن به ۸.۳ درصد رسید که در مقایسه با ۹ درصد مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر آمار اتحادیه اروپا، نرخ بیکاری در اتحادیه اروپا نیز به ۶.۹ درصد کاهش یافته است. این نرخ بیکاری کماکان پایین ترین نرخ ثبت شده در کشورهای عضو این منطقهاز ماه می سال ۲۰۰۸ محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین در مقایسه با ماه می نرخ بیکاری هم در ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا و هم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو نسبتا بدون تغییر باقی مانده است.

این دفتر تخمین زده است حدود ۱۷.۱۰۵ میلیون مرد و ۱۳.۵۷ میلیون زن در منطقه یورو تا پایان ماه ژوئن بیکار بوده اند. در مقایسه با ماه می، شمار شاغلان در اتحادیه اروپا ۴۰۰۰نفر و در منطقه یورو ۱۴هزار نفر افزایش یافته است. در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هم شمار بیکاران در اتحادیه اروپا ۱.۶۵۷ میلیون نفر و در منطقه یورو ۱.۱۴۶ میلیون نفر کاهش داشته است.

در بین کشورهای عضو، کمترین نرخ بیکاری متعلق به جمهوری چک با ۲.۴ درصد و آلمان با ۳.۴ درصد بوده است. از سوی دیگر بیترین نرخ بیکاری در یونان با ۲۰.۲ درصد و اسپانیا با ۱۵.۲ درصد مشاهده شده است.

در مقایسه با سال قبل، بیشترین افزایش نرخ بیکاری در قبرس مشاهده شده است که نرخ بیکاری ان از ۱۱ درصد به ۸.۲ درصد کاهش یافته است و پس از این کشور، پرتغال (از ۹.۱ درصد به ۶.۷ درصد) و کرواسی (از ۱۱.۱ درصد به ۹.۲ درصد) قرار دارند. استونی و اسپانیا از دیگر کشورهای موفق اروپایی در زمینه کاهش نرخ بیکاری بوده اند.

تا پایان ماه ژوئن، ۳.۴۱۵ میلیون نفر از جوانان زیر ۲۵ سال اروپایی بیکار بوده اند که ۲.۴۱۲ میلیون نفر آن ها ساکن منطقه یورو بوده اند. در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، شمار جوانان بیکار در اتحادیه اروپا ۳۸۶هزار نفر و در منطقه یورو ۲۶۶هزار نفر کاشه داشته است. نرخ بیکاری جوانان در اتحادیه اروپا ۱۵.۲ درصد و در منطقه یورو ۱۶.۹ درصد بوده است.

کمترین نرخ بیکاری جوانان متعلق به مالت با ۵.۵ درصد، آلمان با ۶.۲ درصد و هلند با ۷.۲ درصد بوده است و بالاترین نرخ بیکاری جوانان در یونان با ۴۲.۳ درصد، اسپانیا با ۳۴.۱ درصد و ایتالیا با ۳۲.۶ درصد مشاهده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه همه کشورهای عضو این بلوک، روسیه را «تهدید» اصلی علیه قاره اروپا نمی‌دانند، گفت که حتی برخی مسکو را «کشور دوست» می‌دانند و این خطرناک است!

بورل با اشاره به اینکه در روابط و امور جهانی، شاهد تقابل بیشتر و همکاری کمتر است، گفت: وقتی پای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جنگ اوکراین به میان می‌آید، برخی کشورها تمایلی به تبعیت از بروکسل ندارند!

وی مدعی شد: امروز پوتین برای همه ما تهدیدی است که موجودیت ما را به خطر می‌اندازد. اگر پوتین در اوکراین موفق شود، آنجا متوقف نخواهد شد. پیروزی روسیه، امنیت اروپا را تضعیف خواهد کرد. با این حال، در اتحادیه اروپا همه چنین نظری ندارند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا اضافه کرد: برخی اعضای شورای اروپا می‌گویند که «نه، روسیه تهدیدی وجودی نیست. دست کم از نظر من اینطور نیست و شخصاً روسیه را دوست خوبی می‌دانم»! در اتحادیه‌ای که اجماع در آن حکمرانی می‌کند، سیاست‌های ما در قبال روسیه همواره با تنها یک رای مخالف «تهدید» می‌شود و همان یک رای کافی است!

اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، چندین دور تحریم علیه مسکو اعمال کرده است. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان و رابرت فیکو، همتای اسلواکیایی او از ارسال سلاح به اوکراین خودداری و بر حل و فصل دیپلماتیک جنگ تاکید کرده‌اند.

بوداپست همچنین ماه‌ها مانع تصویب بسته کمک ۵۴ میلیارد دلاری اتحادیه اروپا برای اوکراین شد اما در نهایت اوربان در فوریه امسال، مجبور به موافقت شد و وتوی خود را پس گرفت!

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اوایل هفته یک بار دیگر درباره احتمال اعزام نیرو از ناتو به اوکراین صحبت کرد و مدعی شد که «بقای اروپا در معرض خطر قرار دارد.»

کد خبر 6097025

دیگر خبرها

  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست