Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی گفت: اگر شورای نگهبان به طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری ایرادی نگیرد، یک ماهه این طرح تعیین تکلیف و سه ماهه وزیر معرفی خواهد شد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مرتضی شکوهی پس از تصویب طرح یک فوریتی تشکیل وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری که امروز توسط نمایندگان مجلس انجام شد، گفت: پیش از این کلیات طرح تصویب شده بود و امروز به بررسی جزئیات پرداخته شد، این طرح دارای یک ماده‌واحده و سه تبصره بود که بالاخره جزئیات آن رأی آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا این طرح به شورای نگهبان خواهد رفت و تا پس از بررسی و اعلام نظر که معمولاً ۱۵ روز طول می‌کشد، به تأیید برسد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی این است که اگر شورای نگهبان به این طرح ایرادی نگیرد، تا یک ماه دیگر وزارتخانه‌ شدن سازمان میراث فرهنگی تعیین تکلیف می‌شود و با تأیید شورای نگهبان، این طرح به قانون تبدیل خواهد شد و وزیر سه ماهه معرفی می‌شود.

مدیرکل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی درباره اینکه پیش از این معاونت گردشگری و سرمایه‌گذاری در سازمان میراث فرهنگی ادغام شده بود و در بررسی جزئیات طرح وزارتخانه شدن نیز آمده که این سازمان نباید تشکیلات خود را توسعه دهد، گفت: وزارتخانه‌ها در پنج معاونت دیده شده‌اند و به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده که معاونت‌های ریاست جمهوری که بیش از پنج معاونت دارند، باید در هم ادغام شوند. قبلاً هم این‌طور بود که باید معاونت سرمایه‌گذاری با گردشگری ادغام شود. اما بند «د» ماده ۲۸ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌گوید «کلیه دستگاه‌ها ملزم به داشتن حداکثر پنج معاونت هستند». سازمان میراث فرهنگی نیز باید ۵ معاونت داشته باشد.

وی ادامه داد: در بند «الف» ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه آمده است که «کلیه دستگاه‌ها تا پایان برنامه ششم باید تا ۱۵ درصد کوچک شوند»؛ این دو متن داخل یک واحده آمده که نشان می‌دهد مجلس به دنبال بزرگ شدن بدنه دولت نیست و می‌خواهد در چارچوب قوانین، وزارتخانه داشته باشد و بیشتر هدف نمایندگان مجلس بحث نظارت است، بنابراین سازمان میراث فرهنگی نیاز به بزرگتر شدن ندارد، چون اکنون در تمامی استان‌ها، اداره کل و نمایندگی دارد و به نیروی انسانی بیشتری هم نیازی ندارد.

شکوهی افزود: دولت یک سال فرصت دارد تا شرح وظایف جدید وزارتخانه گردشگری را ابلاغ کند. همچنین با توجه به اینکه اجازه بزرگتر شدن تشکیلات را ندارد، اما می‌تواند اصلاحات لازم را انجام دهد. قانون‌گذار دست سازمان میراث فرهنگی را در این باره باز گذاشته است؛ این اصلاحات می‌تواند پس از تعیین وزیر انجام شود.

وی درباره اینکه مسئولان مختلف در سازمان میراث فرهنگی همیشه از تبدیل این سازمان به وزارتخانه اعلام نارضایتی می‌کردند گفت: نگرانی در اینجا بود که در مسیر و وزارتخانه‌ شدن سازمان، سه بخش میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از هم تفکیک شوند و یا اینکه خروجی این طرح در مجلس چه خواهد شد.

مدیرکل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی درباره بررسی بازگشت فرش به معاونت صنایع‌دستی نیز گفت: جای فرش در حوزه معاونت صنایع‌دستی است. باید این موضوع بعدها پیگیری شود. فرش، برند ما در صنایع‌ دستی است. اخیراً قانونی در مجلس تصویب شده که درباره حمایت از فعالان صنایع‌ دستی است. ما معتقدیم که فرش جدا از صنایع‌دستی نیست و اگر سیاستگذاری درستی برای صنایع‌دستی داشته باشیم، باید فرش را هم در این بخش ببینیم و یا اگر بسته حمایتی برای وجود دارد باید هم برای صنایع‌ دستی باشد و هم برای فرش.

منبع: مهر

انتهای پیام/4031

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۳۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است