Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-29@11:35:28 GMT

ایران به جرگه کشورهای سازنده موتورهای دیزلی پیوست

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۷۵۹۷۱

معاون وزیر دفاع گفت: ایران به جرگه کشورهای سازنده موتورهای دیزلی پیوست. آفتاب‌‌نیوز :  امیر رستگاری، در مراسم رونمایی از خط تولید موتور دیزل ۱۳۰۰ اسب بخار در شرکت دسا آمل با اشاره به این که امروز اندیشه‌های بزرگی در این کشور وجود دارند که فرصت را برای رشد و تلاش فراهم می کنند، اظهار کرد: ایجاد فرصت و بستر برای کار بسیار ارزشمند است و نیازمند افرادی هستیم که به ایرانی فرصت کار و شکوفایی بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی این حرکت را یک جهش در صنعت موتور های دیزلی در کشور دانست و با بیان این که این دستاورد، رسما ایران ما را به جرگه کشورهای سازنده موتورهای دیزلی وارد نمود، یادآور شد: این گام مهم در سایه باور، همت، تلاش و هم افزایی و توکل به خداوند متعال محقق شد.
رستگاری با بیان این که نخبگان ما در شرکت موتور سنگین جبهه موتور دیزل را فتح کردند و به دنبال دانش بالادستی و پایین دستی مرتبط رفتند، یادآور شد: امسال و سال آینده مجموعا ۶۰ دستگاه از این دیزل را برای راه آهن جمهوری اسلامی، حوزه صنایع دریایی و نیروگاه های مقیاس کوچک تولید خواهیم نمود.
به گزارش ایسنا،وی افزود: کاهش آلایندگی، عدم استفاده از سوخت های فسیلی، استفاده از پایه گاز سوز، سیال بودن و کوچک بودن از شاخصه های این پکیچ انرژی و حرارتی است.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به این که در شرکت دیزل سنگین ایران نقشه راه توسعه ای را لحاظ کرده‌ایم و معتقدیم اینجا باید به عنوان یک قطب صنعتی ادامه فعالیت بدهد، تصریح کرد: آمادگی داریم زمین در اختیار صنعتگران مازندران بگذاریم و مجموعه فنی و صنعتی مرتبط با تولید دیزل را ارائه کنیم تا هم برای نیاز خود تولید نمایند و هم در تامین زنجیره قطعات یدکی برای تولید این دیزل ملی با مجموعه شرکت دیزل سنگین ایران مشارکت کنند تا مازندران به عنوان قطب مولد برای خلق ثروت، رونق تولید و اشتغال فعالیت کند.
معاون وزیر دفاع، با اشاره به این که با وزارت نیرو برای تولید نیروگاه های ۳ مگاواتی مذاکره کردیم، گفت: هم چنین بحث تولید دیزل‌های با رسته ۴ برای استفاده در ناوگان اتوبوسرانی کشور به عنوان دیزل گاز سوز با تعداد بسیار زیاد امسال نهایی می شود.
رستگاری با بیان این که امروز به توان تولید موتور ۱۳۰۰ اسب رسیده ایم و تلاش داریم در آینده به تولید موتور ۲۰۰۰ اسب برسیم، خاطرنشان کرد: افق بسیار خوبی برای شرکت دیزل سنگین ایران طراحی شده است و در سال‌های آینده بر آنیم در همه عرصه های حمل و نقل وارد شویم.

کد خبر: ۵۳۷۵۷۱ تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: موتورهای دیزلی وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیتا فرّهی؛ مهشید به هامون پیوست...

   عصر ایران؛ سروش بامداد- روز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۲ رسانه ها از درگذشت بیتا فرهی بازیگر گزیده‌کار و خوش‌سیما و باوقار سینمای ایران خبر دادند که ۱۳ دی ۱۳۳۷ به دنیا آمده بود و شصت و ششمین بهار زندگی را ندیده چشم از جهان بست و فردای آن روز برخی از روزنامه‌ها تیتر زدند: مهشید به هامون پیوست...



    اشارتی به ایفای نقش «مهشید» در فیلم «هامون» به کارگردانی داریوش مهرجویی که نقش هامون را در آن خسرو شکیبایی بازی می کرد و در واقع بیتا/‌مهشید نه تنها به هامون/ خسرو که به داریوش مهرجویی کارگردان و همسرش پیوسته بود که دو ماه قبل از آن سلاخی شده بودند و لابد اگر ننوشتند به کارگردان پیوست به این خاطر بود که این سوء تفاهم را ایجاد می‌کرد که انگار خانم فرهی هم به قتل رسیده است.

    همان گونه که خسرو شکیبایی در نقش حمید هامون به نماد روشن‌فکری در سینمای ما بدل شد بیتا فرهی هم با بازی در نقش مهشید امیر سلیمانی و بعد در نقش مریم بانو در فیلم بانو و هر دو کار مهرجویی فقید به نماد زن مدرن سینمای ایران بدل شد.

بیتا سینما نخوانده بود اما در مدرسه هنر جان پاورس آمریکا در رشته هنر فارغ‌التحصیل شده بود و او را ناصر چشم‌آذر به داریوش مهرجویی معرفی کرد. بازیگری را با داریوش مهرجویی شروع کرد و اولین نقش او به تعبیر رضا صایمی -منتقد سینما - به شاه‌نقش او بدل شد و شگفتا که تنها 42 روز بعد از قتل فجیع کارگردان از دنیا رفت.

یکی از مشهورترین اتفاقات سینمایی سیلی غیر منتظره خسرو شکیبایی بر گونه بیتا فرهی در فیلم هامون است که برای آن که طبیعی باشد به او نگفته بودند و به شدت غافل گیر شد و این همانی بود که کارگردان می خواست اگرچه شکیبایی را سخت شرمنده کرد!

مانی حقیقی در کتاب «کارنامه چهل سالگی» درباره این سکانس از مهرجویی پرسیده و او در پاسخ گفته است: به بیتا فرهی نگفتیم قرار است سیلی بخورد تا صحنه طبیعی باشد وقتی دیر وقت به خانه بازگشته و هامون خشم گین شده بود. پلان را که گرفتیم دیدم خسرو گوشه لوکیشن نشسته و زارزار گریه می کند. به او دل داری دادم و گفتم به خاطر فیلم بود و او گفت: بله. ولی من که می دانستم قرار است سیلی بزنم.

خود بیتا فرهی هم جایی در مصاحبه ای درباره این صحنه گفته بود: شوکه شدم و بعد از کات متوجه شدم گوشه لبم شکافته و خون می آید. برایم یخ آوردند و آقای مهرجویی هم دو سه بار بابت آن عذرخواهی کرد که قبلا به من نگفته بود!


دو سال بعد هم نقش «بانو» را بازی کرد اما جلوی نمایش فیلم را گرفتند و اگر این اتفاق نیفتاده بود مسیر او هموارتر می شد منتها فیلم 7 سال در توقیف بود و وقتی اکران شد اگرچه برای او باز خاطره انگیز بود اما 7 سال توقیف را موجه نمی دانست.

بانوی باشکوه سینمای ایران در فیلم کیمیای احمد رضا درویش هم نقش «شکوه» را بازی کرد که یادآور نقش روشن‌فکرانه قبلی نبود ولی آنجا معلوم شد که بازیگری در یک قالب خاص نیست که در فیلم مسعود کیمیایی ( اعتراض) باید نقش مجدیه را بازی می کرد. یک زن جنوب شهری با چادر گل گلی و از پس آن برآمد و از این نقش راضی بود چون دوست نداشت مردم او را تنها با رل زن سانتی مانتال و ثروتمند بشناسند.

وقتی درگذشت تلویزیون در حال پخش سریال «سرزمین مادری» با بازی او بود و جالب است بدانیم با این که بسیار گزیده‌کار بود اما در جشنواره های فیلم فجر که اعتبار داشت و به وضعیت امروز دچار نیامده بود سه سیمرغ گرفت که نسبت به تعداد فیلم های او بسیار قابل توجه است.



 یکی به خاطر کیمیا و دیگری خانه‌ای روی آب -بهمن فرمان آرا- و سومی هم به خاطر خون‌بازی.

وصیت کرده بود نه در قطعه هنرمندان بلکه در آغوش مادرش آرام گیرد و همین گونه هم شد و بانوی شیک‌پوش و زیبا و باوقار چهره در نقاب خاک کشید...

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اکبر گلپا؛ خاموشی صدایی که در گلهای رادیو گل کرد داریوش مهرجویی؛ قتل فجیع کارگردان در خانه/ نشر مصاحبه با مقتول در روز قتل محمد محمد علی؛ مرگ نویسنده کوچیده ۲۵ سال بعد از گردنه حیران ابراهیم گلستان؛ عجیب حتی در 100 سالگی با غم فراق فروغ/ سقوط شاه را بو کشید و رفت! فریماه فرجامی؛ پردۀ آخر برای آن چشم‌های درخشان فخری خوروَش؛ مرگ بانوی بازیگر در خارج از ایران احمد رضا احمدی؛ مرگ شاعرِ تمام وقت کیومرث پوراحمد؛ مرگ بهاریه‌نویس در بهار

دیگر خبرها

  • برگزاری مانور رویداد صنعت مالی ایران در مرداد
  • بازداشت افراد مرتبط با داعش در افغانستان
  • بیتا فرّهی؛ مهشید به هامون پیوست...
  • برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پژو پارس در سال جدید
  • دو رویداد مهم برای فوتسال زنان ایران/ رویایی که به حقیقت پیوست
  • عجیب‌ترین خودروهای تاریخ AMG، از میتسوبیشی گالانت تا A کلاس دو موتوره (+عکس)
  • مردم، اتحاد، امید
  • ◄ بده و بستان عجیب بین دو کامیون ساز بزرگ و باسابقه ایران!
  • جایزه جی‌ئی‌سی‌اف قدردانی از تلاش‌های وزارت نفت برای توسعه صنعت گاز است
  • گام نخست باشگاه هسته‌ای بریکس با حضور ایران