Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هفته گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمعوری اخبار متعددی داشت که در این بسته خبری آنها‌ را بازگو ‌می‌کنیم.

آمار منتشر شده درباره تعداد دانشجویان ایرانی خارج از کشور غیر واقعی است

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در اجلاس سالانه روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به ارائه گزارشی از پیشرفت‌های اخیر کشور در حوزه علمی و فناوری پرداخت و گفت: بسیاری از آمار و اطلاعات ارائه شده در خصوص مهاجرت متخصصین از کشور، نادرست و غیرواقعی است؛ میزان دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور در مقایسه با سال‌های آغازین انقلاب اسلامی کاهش چشمگیر یافته و به نصف رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که با ظرفیت ایجاد شده در حوزه تحصیلات عالی در داخل کشور، در حال حاضر تنها ۱ درصد دانشجویان ایرانی در خارج از کشور تحصیل می‌کنند که در مقایسه با شاخص میانگین بین‌المللی ۳ برابر کمتر است.

ایران سریع‌ترین رشد فضایی را برای ساخت و پرتاب ماهواره داشته است

منوچهر منطقی رئیس مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص رشد دستاوردهای فضایی کشور، بیان کرد: در مقالات علمی‌ که در دنیا منتشر شده است، ایران سریع‌ترین رشد فضایی را برای ساخت و پرتاب ماهواره داشته است و دانشمندان کشور روی دستاوردهایی از حوزه فضایی برنامه‌ریزی می‌کنند که هم بتوانند این دستاوردها را پیشرفته‌تر کنند و هم این که آنها را در اقتصاد کشور پیاده‌سازی کنند.

درآمد‌های میلیاردی دانش بنیان‌ها اقتصاد کشور را متحول کرده است

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بازدید از استارت آپ‌های حاضر در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ با اشاره به عملکرد موفق شرکت‌های استارتاپی و دانش‌بنیان اظهار کرد: تعدادی از این شرکت‌ها موفق شدند به درآمد‌های بالا دست پیدا کنند و خود را میان استارتاپ‌های میلیاردی جای دهند؛ این شرکت‌ها میزان ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان فروش را جابه‌جا کرده‌اند و آن‌ها هستند که نسل آینده کارآفرینی کشور را شکل می‌دهند.

نفت ۲۰۰ دلاری اتفاقی در اقتصاد کشور رقم نمی‌زند

 سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور در نشست بازگشت نخبگان که در دانشگاه شریف برگزارشد ، با بیان اینکه باید تفکرات نفتی را در کشور از بین ببریم و نخبگان تاثیر زیادی در تحول کشور دارند گفت: فکر می کنیم که نفت 200 دلاری می تواند اتفاقی را در حوزه اقتصاد کشور رقم می زند که این تفکر کاملا اشتباه است، استخدام دولتی اعتماد به نفس جوانان را از بین برده است و دولت را چاق تر از گذشته کرده است؛ جامعه پیشرفت نمی‌کند زیرا جوانان ما مادی هستند و به فکر کارآفرینی و اشتغال نیستند ولی خوشبختانه طی 4 الی 5 سال گذشته اتفاقات خوبی در زمینه تأسیس شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های دانشگاهی افتاده است، به طوری که این شرکت‌ها 60 تا 70 میلیارد تومان سالیانه فروش دارند.

تحریم‌های داخلی بیشتر از خارجی‌ها به کسب و کار ضربه می‌زند

سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور در حاشیه نشست بازگشت نخبگان به کشور  که در دانشگاه شریف برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما باید از تولید  داخلی حمایت‌های کافی را انجام دهیم و معاونت علمی در این راستا  بر روی استارتاپ‌های دانشگاهی تمرکز دارد؛یکی از مشکلات ما تحریم‌های داخلی است که بیشتر از تحریم‌های خارجی به کسب و کار جوانان ضربه می‌زند و ما باید تلاش کنیم این مشکلات حل  شود و در بحث اقتصاد دانش بنیان ها باید کاری کنیم که بازیگران سنتی کمتر وارد کسب و کار شوند زیرا بازیگران سنتی نمی‌گذارند تا محیط کسب و کار جدید در کشور ایجاد شود و ما باید  از ایده‌های جدید حمایت کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد.

روح الله دهقانی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه مأموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • جلسه معاون وزیر با تاج درباره اتفاقات اخیر
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور