Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 97 با دو نوع پذیرش شامل دوره بدون کنکور و مبتنی بر سوابق تحصیلی و دوره با آزمون امکان ادامه تحصیل را برای فارغ التحصیلان کاردانی فراهم کرد.

کنکوری که با شرکت ۷۲ هزار و ۸۹۲ داوطلب  متشکل از ۴۱/۳ درصد زن و ۵۸/۷۰ درصد مرد در رشته های با آزمون از دقایقی پیش کلید خورد و داوطلبان برای پذیرفته شدن در ۱۶ کدرشته با هم در ۶۷ شهرستان و ۷۱ حوزه امتحانی به رقابت می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته های با آزمون شامل تکنولوژی اتاق عمل ،بهداشت عمومی، تکنولوژی پرتوشناسی، علوم آزمایشگاهی، مامایی،  هوشبری، فوریت‌های پزشکی، کامپیوتر، معماری، مکانیک، مهندسی اجرایی عمران، علوم ورزشی، حسابداری، تکنولوژی و طراحی دوخت و هنر‌های تجسمی است.

بیشتر بخوانید: فردا؛ آغاز توزیع کارت شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ۹۷

رشته های بدون آزمون و مبتنی بر سوابق تحصیلی دوره کاردانی شامل مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، مهندسی بهداشت محیط، ساخت پروتزهای دندانی،‌ مدارک پزشکی، ایمنی صنعتی و محیط کار، ساخت و تولید، صنایع چوب و کاغذ-سازه های چوبی، صنایع شیمیایی، مواد،‌ معدن، نقشه برداری، شهرسازی، صنایع نساجی،‌ مهندسی آبیاری، مهندسی منابع طبیعی- محیط زیست، پرورش طیور، پرورش گاو و گاومیش، تولیدات دامی،‌ تولیدات گیاهی، جنگلداری،‌ شیلات، چوب شناسی و صنایع چوب، علوم و صنایع غذایی،‌ گیاه پزشکی،‌ ماشین های کشاورزی، مرتع و آبخیزداری، و  بازیافت است.

همچنین در رشته های آمار، آموزش ریاضی، آموزش حرفه و فن، آموزش دینی و عربی، آموزش راهنمایی و مشاوره،  زبان انگلیسی  زبان و ادبیات فارسی،‌ آموزش علوم تجربی، روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی، مطالعات اجتماعی،‌ آموزش و پرورش ابتدایی، باستان شناسی، تربیت معلم قرآن کریم، علوم انتظامی، علم اطلاعات و دانش شناسی، مدیریت،‌ حقوق قضایی- علوم ثبتی،‌ مرمت و احیای بناهای تاریخی)، موسیقی «نوازندگی ساز ایرانی»، طراحی پوشاک، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی سوابق تحصیلی شرط پذیرش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: شنبه؛ آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی 

کلید دفترچه های سوال برای داوطلبان شخصی سازی شده است و شماره داوطلبی، نام خانوادگی و نام هر داوطلب روی جلد دفترچه آزمون  مشخص است و دفترچه ها به شکل D ، E و F برای داوطلبان تعبیه شده است.

نتایج نهایی  آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 97 هفته آخر شهریورماه اعلام  خواهد شد.

انتهای پیام/

آغاز رقابت بیش از 72 هزار داوطلب در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آزمون اخبار دانشگاهی سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد