Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اهمیت استراتژیک موضوع «جمعیت» و کاهش یا افزایش آن بیش از گذشته مورد توجه کشور‌های سلطه طلبی همچون آمریکا قرار داشته و جایگاه بسیار مهمی در عرصه برنامه‌ریزی‌های کلان داخلی و بین‌المللی این کشور‌ها داشته است و آمریکا افزایش جمعیت در جهان و به خصوص در آفریقا را در تضاد با منافع خود می‌دید که در راستای حفظ دسترسی خود به این منابع طرح‌های مختلفی از دهه‌های گذشته به کار گرفته که یکی از این طرح‌ها «NSSM» است که سال ۱۹۷۴ از سوی «هنری کیسینجر» تهیه و تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح آمریکا برای عقیم سازی کشور‌های مختلف جهان

طرح «مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰» (NSSM)

۲۴ آوریل سال ۱۹۷۴ یعنی حدود ۱۸ ماه پس از انتخاب مجدد «رییچارد نیکسون»، وی از مشاور امنیت ملی خود درخواست کرد تا «رشد جمعیت جهان و تأثیر آن بر امنیت و منافع خارجی آمریکا» را مورد مطالعه قرار دهد بنابراین طرح «مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰» از سوی «هنری کیسینجر»، مشاور امنیت ملی وقت آمریکا و دستیاران او تنظیم شد؛ طرحی که تا سال ۱۹۸۹ محرمانه ماند و کیسینجر در آن طرح‌های زیادی برای کاهش چشمگیر جمعیت ارائه داده است.

بیشتر بخوانید:آمریکا چگونه می خواهد جمعیت جهان را کنترل کند؟ + تصاویر 

کشور‌های جهان متوجه این طرح مخفیانه شدند که بر اساس آن آمریکا به دنبال کاهش جمعیت کشور‌های مختلف جهان است: ۱۳ کشور جهان به طور خاص هدف این طرح بودند: هند، بنگلادش، پاکستان، نیجریه، مکزیک، اندونزی، برزیل، فیلیپین، تایلند، مصر، ترکیه، اتیوپی و کلمبیا.

این طرح سقط جنین را به عنوان یک اقدام کنترل جمعیت تعیین کرد و کمک‌های خارجی آمریکا را به تمایل کشور برای شرکت در برنامه‌های کنترل جمعیت اختصاص داد.

کیسینجر در این طرح می‌نویسد: اکنون جهان غرب، به واردات صادرات مواد معدنی از کشور‌های در حال توسعه وابسته است. اگر رشد جمعیت این کشور‌ها بخواهد مانع توسعه اقتصادی ما و پیشرفت‌های اجتماعی بشود، این بی‌ثباتی به این معنی است که تولیدات آتی و ذخایر معدنی این کشور‌ها نیز با رکود مواجه خواهند شد.

هنری کیسینجر و طرح کاهش جمعیت جهان

مبتکر طرح مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰ بر این عقیده است که برای سرعت بخشیدن به تثبیت اقتصاد آمریکا باید ۱۳ کشور در حال توسعه را انتخاب و به آن‌ها توجه کرد.

بر اساس این طرح آمریکا باید برای اینکه به منابع و سرمایه‌های زیرزمینی این کشور‌ها دست یابد جمعیت آن‌ها را به طور چشمگیری کاهش دهد.

کیسینجر در این طرح رشد جمعیت در کشور‌های کمتر توسعه یافته را موضوعی «با اهمیت حداکثری» توصیف کرده و می‌گوید که چنین وضعیتی دسترسی آمریکا به مواد معدنی و دیگر مواد خام در این کشور‌ها را به خطر می‌اندازد و این امر تهدید برای امنیت سیاسی و اقتصادی این کشور است.

راه حل این سیاستمدار آمریکایی برای این موضوع «کاهش شدید جمعیت» در این کشور‌ها بود؛ چنین سیاستی در حال حاضر نیز به وسیله «کمک» بین‌المللی آمریکا که اساسا از سوی بانک جهانی مطرح می‌شود در برخی کشور‌ها به کار گرفته می‌شود.

هدف اصلی در این طرح کاهش جمعیت، حفظ دسترسی آمریکا به منابع طبیعی کشور‌های کمتر توسعه یافته است.

تاریخچه عقیم سازی در کشور‌های مختلف از سوی آمریکا

بر اساس این طرح کشور آمریکا کمک‌های بین‌المللی غذایی و دارویی به کشور‌های فقیر به خصوص در آفریقا را منوط به اجرای این برنامه کنترل جمعیت از سوی این کشور‌ها کرده است.

در فاصله سال‌های ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۷ حدود ۵ هزار زن در کشور «پرو» به صورت اجباری عقیم‌سازی شدند و بسیاری از زنان در صورت مخالفت با این «برنامه دولت برای کنترل جمعیت» از مزایای اجتماعی گوناگون در پرو محروم می‌شدند.

در سال‌های اخیر گزارش‌هایی از وقایع مشابه در کشور «بولیوی» نیز مشاهده شده است.

در سال ۲۰۱۴ در هند نیز برنامه دولت این کشور برای عقیم‌سازی اجباری در حالی افشا شد که ده‌ها زن در کمپ‌های عقیم‌سازی جان خود را از دست داده بودند، این زنان در ازای دریافت مزایای اجتماعی اقدام به این کار کرده بودند؛ طرحی که از سوی «صندوق جمعیت سازمان ملل»، دولت‌های آلمان، نروژ، انگلیس و بسیاری از سازمان‌های آمریکایی سرمایه‌گذاری شده بود.

این روش‌ها که امروزه نیز می‌توان آن‌ها را در برخی کشور‌ها مشاهده کرد در طرح کیسینجر به طور کامل ارائه شده در ۳ بخش کلی دسته‌بندی شده‌اند:

ترویج قانونی سقط جنین و انگیزه‌های مالی برای کشور‌هایی که میزان سقط جنین، عقیم سازی و استفاده از روش‌های پیشگیری از بارداری را افزایش می‌دهند.

تسهیل تعلیم کودکان و افزایش مشارکت زنان در بازار کار

اعمال فشار در کشور‌های در حال توسعه برای اجرای برنامه‌های کنترل زایمان (برای مثال، تهیه کمک‌های بشردوستانه در موارد بلایای طبیعی).

شاید بکارگیری برخی از موارد ذکر شده فوق مانند استفاده از زنان در بازار کار یا تعلیم کودکان به خودی خود بحث‌برانگیز نباشد، اما موضوع مورد بحث استفاده از این ابزار در بافتی مشخص موضوعی سؤال برانگیز است؛ (NSSM) آمریکا به طور فعال کنترل تولد و کنترل جمعیت را برای تضمین زنجیره تامین منابع طبیعی کشور‌های در حال توسعه ترویج می‌دهد.

منبع:میزان

انتهای پیام/

هدف در طرح NSSM حفظ دسترسی آمریکا به منابع طبیعی کشور‌های کمتر توسعه یافته است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان‌سازی جمعیت
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • قدردانی از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان سازی جمعیت
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند