Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی ها نشان می‌دهد در لیست منتشر شده در خصوص تخلفات خودرویی، تعدادی از ثبت سفارشها با کارتهای موسوم به یک بار مصرف انجام شده که به نظر میرسد روند تحقیقات را با چالش رو به رو کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، زمزمه های اولیه تخلفات در حوزه ثبت سفارش خودرو نخستین بار از اذر ماه سال 96 با نامه وزیر اقتصاد به گمرک در خصوص خودروهای در گمرک مانده کلید زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری تسنیم در آن زمان موضوع وقوع تخلفات گسترده در حوزه واردات خودرو و استفاده از ثبت سفارشهای جعلی را مطرح کرد. مدتی بعد وزارت صنعت با دستور شریعتمداری به صورت جدی به موضوع ورود کرد و در نهایت در بهمن و اسفند 96 مکاتباتی در خصوص اعلام مشخصات متخلفان با گمرک انجام شد.

در فروردین ماه سال جاری نیز مرکز مبارزه با جرائم سازمان یافته علیه 53 شرکت متخلف در این حوزه اعلام جرم کرد.  شرکتهای مذکور 124 اظهارنامه وارداتی ترخیص قطعی و در جریان در گمرکات داشته اند که اعلام جرم علیه آنها انجام شده است. در بخشی از اعلام جرم تجمیع شده که رسیدگی به آن در شعبه ویژه مستقر در تهران انجام خواهد شد، به نقش عوامل دخیل در ثبت سفارشهای غیر قانونی نیز اشاره شده که قطعا  مدیران صنعت، معدن و تجارت هم به عنوان متهم یا معاونت در ارتکاب جرم در این پرونده حضور دارند.

بنا بر اعلام مقامات قضایی تا کنون 30 نفر در این ارتباط دستگیر شده اند و همچنان تحقیقات در خصوص تخلفات ثبت سفارش خودرو ادامه دارد. اما نکته جدیدی که به نظر میرسد یکی از چالشهای رسیدگی به پرونده مذکور باشد استفاده تعدادی از واردکنندگان از کارتهای بازرگانی یکبار مصرف میباشد.

پدیده کارتهای یکبار مصرف چند سالی است که به حوزه تجارت خارجی ورود کرده است. در ابتدا بسیاری تنها منفعت این کارتها را دور زدن مالیات عملکرد واردات عنوان میکردند اما با وجود وضع مالیات علی الحساب 4 درصدی بر این کارتها همچنان استفاده از آنها رونق دارد. پیش از این شائبه پنهان کردن رد قاچاق کالا با استفاده از کارتهای مذکور مطرح شده بود اما نمونه جدید تخلفات ثبت سفارش خودرو در زمان ممنوعیت که اتفاقا از سوی گمرک با اتهام قاچاق رو به رو شده است، موضوع پنهان کردن رد متخلفان اصلی را جدی تر کرده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو واردات خودرو کارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها