Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر لزوم‌ برخورد بدون‌ اغماض و پرسرعت با متخلفان اقتصادی گفت: ما یک مرتبه با آمریکایی‌ها مذاکره کردیم و نتیجه‌اش را هم دیدیم‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه خبری تهران نیوز، آیت‌الله کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران(۱۲ مرداد ماه ۹۷) ضمن توصیه خود و همگان به رعایت تقوای الهی در ارتباط با مشکلات اقتصادی اظهار داشت: مشکل اقتصادی در فرهنگ، اخلاق، روحیه افراد جامعه و آرامش خانواده اثر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله اقتصاد از پایه‌های اساسی سعادت جامعه است.

وی افزود: آن چه که امروز مشاهده می‌کنیم و با آن مواجه هستیم، معلول غفلت‌ها، سوء مدیریت‌ها و عدم توجه به شرع در مدیریت کشور است. مدیر هم باید قوی باشد و هم امین. مدیر باید هم حفیظ و هم دانا باشد.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: مدیر باید فضای عمومی جامعه را به آرامش برساند، از کاهش ارزش پول ملی جلوگیری و امید را در جامعه ترویج دهد. مدیر باید از دل مردم بیرون بیاید و با اشراف فاصله داشته باشد.

آیت‌الله صدیقی با اشاره به مردمی بودن پیامبر گرامی اسلام(ص) ادامه داد: رسیدگی به محرومان همواره جزو اصلی‌ترین دغدغه‌های امامان و پیامبران بود. مسئولان باید دردِ حاشیه‌نشین‌ها، جنوب شهرنشین‌ها، ندارها و ورشکسته‌شده‌ها را بچشند و به میان مردم بیایند.

وی بر همین اساس بیان داشت: مسئولان باید درد مردم را از نزدیک لمس کنند. گذشته‌ها گذشته است و باید به فکر راه حل بود. ما اسم وضعیت فعلی را بحران و امری غیرقابل حل نمی‌گذاریم. ما از پیچ تاریخی و خطرناک دفاع مقدس آن هم با دست خالی و بدون امکانات گذشته‌ایم و از جنگ مهم اقتصادی فعلی هم عبور خواهیم کرد.

این عالم دینی به ارائه دو راه حل برای حل مشکلات اقتصادی اخیر پرداخت و گفت: نخست اینکه مسئولان باید مشکلات را فرصت تلقی کند. چشم مسئولان نباید به کفار باشد و نباید معطل امکانات بمانند. ما باید به صورت واقعی وارد میدان شویم و خود را در تیررسِ دشمنان ببینیم.

آیت‌الله صدیقی در ادامه افزود: تهدید دشمنان را باید فرصت تلقی کنیم تا به خودکفایی برسیم و از جوانان استفاده کنیم. در خودروسازی با این همه سابقه باز هم وابسته هستیم. تا حرف تحریم خودرو به میان می‌آید، هرج و مرج می‌شود. چرا باید این‌گونه باشد؟

وی برهه کنونی را بهترین موقعیت برای تکیه به دانشمندان داخلی و جوان دانست و عنوان کرد: برخی از مواد اولیه کارخانه‌ها و صنایع مهم وارداتی است و اکنون بهترین مهلت برای خودکفایی و تولید این مواد در داخل می‌باشد. مگر ما در ابتدا موشک داشتیم؟ در تجهیزات صنعت از جوانان استفاده کنید. ما جوانان متخصص داریم و من خودم فرهیختگان دانشگاه‌های شریف، تهران و علم و صنعت را از نزدیک دیده‌ام.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به کارنامه درخشان نیروهای جهادی داخلی اشاره کرد و گفت: پالایشگاه “ستاره خلیج فارس” که امسال تاسیس شد، توسط برادران جهادی ما در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) شروع به فعالیت کرد. خودکفایی کشور در تولید بنزین، جلوگیری از صادرات مواد خام و تولید بنزین یورو۵ مگر از آسمان آمده‌اند؟ چرا از ۱۱ میلیون فارغ التحصیل مستعد اما بیکار استفاده نمی‌کنید؟

آیت‌الله صدیقی به مشکل آب خورستان اشاره کرد و یادآور شد: دشمنان امنیت خوزستان را هدف گرفته بودند اما مشاهده کردید که برادران جهادی چگونه به میدان آمدند و این مشکل را حل کردند.

با فساد باید برخورد جدی شود. وی با بیان این جمله تصریح کرد: برخورد با متخلفان نباید تبعیض‌بردار باشد. با متخلف باید برخورد قانونی قاطع بشود. در برخورد با متخلفان باید سِمّت و نسبت با مسئولان مهم کشور را نادیده بگیریم و با همه به صورت یکسان برخورد کنیم.

امام جمعه موقت تهران به لزوم تسریع در رسیدگی به تخلفات مفسدان اقتصادی تاکید کرد و گفت: درست است که چارچوب‌های قضایی با حرف‌های روزنامه‌ای و رسانه‌ای تفاوت دارد اما در برخورد با متخلفان باسرعت عمل کنید و مجازات‌های بازدارنده عبرت‌آمیز در مورد مفسدان و متخلفین اقتصادی اعمال شود.

آیت‌الله صدیقی در پایان با بیان اینکه برخی می‌خواهند اشتباه گذشته خودشان را تکرار کنند، خاطرنشان کرد: ما یک بار مذاکره کردیم و نتیجه‌اش را در برجام دیدیم. آمریکایی‌ها به قراردادها و امضاهایشان پایبند نیستند و مذاکره با آن‌ها اشتباه است. اگر هم روزی قرار بود مذاکره کنیم، نباید با این رئیس جمهور(ترامپ) و این دولت باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • شایگان: حسن یزدانی به بوداپست می‌رود، مگر آنکه آماده نباشد
  • گری نویل: آرسنال برای قهرمانی به عملکرد تاتنهام امیدوار نباشد
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی