Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@03:56:50 GMT

کمک به کودکان اوتیسم با عینک واقعیت افزوده گوگل

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۳۹۰۹

کمک به کودکان اوتیسم با عینک واقعیت افزوده گوگل

پژوهشگران دانشگاه استنفورد آمریکا با کمک آخرین نسخه عینک هوشمند گوگل که به یک گوشی هوشمند متصل است، سعی در درمان کودکان اوتیسم دارند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از وقتی که نسخه جدید عینک هوشمند گوگل در ماه ژوئیه ۲۰۱۷ عرضه شد، کمتر خبری از آن شنیده‌ایم. اما دانشمندان یک کاربرد مهم برای این عینک واقعیت افزوده پیدا کرده‌اند؛ کمک به بچه‌های اوتیستیک در تعاملات اجتماعی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوتیسم اختلال رشدی است که مانع توانایی فرد برای برقراری ارتباط با دیگران می‌شود. بر طبق گزارش منتشر شده در مجله Npj Digital Medicine، محققان یک رویه درمانی آزمایشی جدید را با انطباق عینک هوشمند گوگل و نرم‌افزار تشخیص چهره ابداع کرده‌اند که در آن احساسات مردم به کاربر بیان می‌شود.

در یک آزمایش، ۱۴ کودک مبتلا به اوتیسم این سیستم را با ایده کمک به بچه‌ها در توسعه مهارت‌های اجتماعی و به منظور بهبود وضعیت اجتماعی خود در طول سال‌های رشد و بلوغ و بزرگسالی، در خانه استفاده کردند.

۱۲ خانواده از خانواده‌های ۱۴ کودک، گزارش دادند که پس از ۱۰ هفته استفاده از این سیستم، کودکشان تماس چشمی بیشتری برقرار کرده است.

هرچند مهم است که توجه داشته باشیم که این برنامه آزمایشی شامل یک گروه کنترل نبوده است که بتوان گفت که آیا عینک هوشمند گوگل تاثیر قابل توجهی در نتایج داشته است یا خیر.

اما چشم انداز استفاده از تکنولوژی برای کمک به افراد مبتلا به اختلالات رشدی، ذهنی و جسمی روشن است و غول‌های فناوری هر کدام راه‌حل‌های خود را در طول این سال‌ها ارائه کرده‌اند.

به عنوان مثال، سامسونگ برنامه‌ای را در سال ۲۰۱۴ برای کمک به بچه‌های اوتیسم در بهبود مهارت‌های ارتباطی خود عرضه کرد و یک استارتاپ فناوری موسوم به مایتیر (Mightier) یک پلت‌فرم بازی برای کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم و ‌ADHD برای یادگیری تنظیم احساسات خود توسعه داد.

همچنین موسسه فناوری ماساچوست (MIT) یک نمونه اولیه از برنامه یک ساعت هوشمند منتشر کرد که آوا و تن صدای افراد مقابل را برای تعیین حالت احساسی سخنران تجزیه و تحلیل می‌کرد.

یا مایکروسافت اعلام کرد که ۲۵ میلیون دلار برای برنامه هوش مصنوعی جدید خود هزینه می‌کند تا همچنان به دنبال راه‌حل‌هایی در این موضوع باشد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/4056

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۳۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟