Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مهرداد غضنفری عصر امروز در جلسه کارگروه سیاستگذاری آرد و نان که در استانداری قم برگزار شد، با اشاره به افزایش قیمت‌ها، گفت: به هیچ وجه با افزایش قیمت مخالف نیستیم، می‌دانیم در چه قسمت‌هایی افزایش قیمت صورت گرفته و راهکار‌هایی هم برای این موضوع داریم، ولی باید افزایش قیمت‌ها متعارف و براساس شرایطی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون هماهنگی اموراقتصادی ومنابع انسانی استانداری قم، با بیان اینکه باید منتظر ابلاغیه از دولت باشیم، ادامه داد: بنگاه‌ها باید منتظر ابلاغ قیمت‌ها از سازمان تنظیم بازار کشور باشند، تا براساس استان‌ها اعلام شود، تا بتوانیم گامی در این راستا برداریم، پس اکنون این افزایش قیمت‌ها قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: اینکه هرکس بخواهد بصورت خودسر افزایش قیمت بدهد، باید با آن برخورد لازم طبق قانون صورت بگیرد، زیرا حقوق مردم و مصداق بارز گران فروشی است.

غضنفری با اشاره به ظرفیت مناطق مختلف استان، اظهار کرد: باید سیاستی گذاشته شود تا تراکم تأسیس نانوایی در یک منطقه از بین برود، و مجوزی برای تأسیس نانوایی در مناطقی که دیگر طرفیت این بنگاه را ندارد داده نشود.

معاون هماهنگی اموراقتصادی ومنابع انسانی استانداری قم، با بیان اینکه نمی‌خواهیم جلوی کسب و کار مردم را بگیریم، اظهار کرد: نمی‌گوییم مجوز تأسیس نانوایی داده نشود، مجوز را با شرایطی مانند اینکه جانمایی از طرف اتحادیه باشد، باید صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه مردم به دنبال عدالت هستند، گفت: باید جلوی اخلال گران در قضیه نان گرفته شود، و طبق قانون با گران فروشان برخورد شود.

غضنفری با اشاره به اینکه باید از سوء استفاده از شرایط جلوگیری شود، ادامه داد: باید برای مردم شرایط آسانی را ایجاد کنیم، نانوایی‌ها باید شرایطی داشته باشند که هم نان به قیمت دولتی و هم به قیمت گران‌تر را داشته باشند، و هرکس می‌توانست نان گران را بخرد، نه اینکه نانوایی فقط نان به قیمت گران عرضه کند.

معاون هماهنگی اموراقتصادی ومنابع انسانی استانداری قم، با بیان اینکه هیچ کدام از مسئولین استان مخالف افزایش قیمت‌ها نیستند، اظهار کرد: افزایش قیمت باید براساس قانون باشد، و کسی خودسر این افزایش قیمت را نداشته باشد، این عمل مصداق اخلال در نظم عمومی است، وباید طبق قانون با آن برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه نباید سختگیری بی مورد صورت بگیرد، گفت: تا زمانی که فشار به مصرف کننده نیامده است، مشکلی پیش نمی‌آید، اگر در بحث نان مقداری افزایش قیمت داشتیم، ولی در کنار آن افزایش وزن نان هم بود، مشکل خاصی نیست و نباید با آن برخوردی صورت بگیرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۶۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه یک روزه چرا گران شد؟

بازار مرغ این روز‌ها آرام و قیمت‌ها کاهش یافته است، اما خبر‌هایی مبنی بر افزایش قیمت جوجه یک‌روزه مطرح است. به طوری که چند روز پیش وزارت جهاد کشاورزی طی نامه‌ای خطاب به انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه با اشاره به تاثیر مستقیم این نهاده در قیمت مرغ گوشتی مصرفی مردم، نسبت به افزایش قیمت جوجه یک‌روزه به واحد‌های مرغ مادر گوشتی هشدار داد و خواستار انجام اقدامات لازم برای تعدیل قیمت جوجه یک‌روزه شد.

افزایش قیمت نداشتیم

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه در صحبت با ما افزایش و نوسان قیمت جوجه یک‌روزه را عمدتا نتیجه فشار تقاضا و گاهاً سوءاستفاده برخی واسطه‌ها دانست و بیان کرد: ما در ۷ - ۸ ماه اخیر افزایش قیمت جدیدی نداشته‌ایم.

محمدرضا صدیق‌پور ادامه داد: در حال حاضر جوجه یک‌روزه در بازار از ۱۲ هزار تومان تا ۲۸ هزار تومان به فروش می‌رسد و این نوسان قیمت به دلیل تفاوت نژاد و سن گله مادر است و قیمت پیشنهادی انجمن برای نیمه دوم سال گذشته میانگین ۲۰ هزار تومان با نوسان ۲۰ درصد افزایش و یا کاهش بر مبنای تفاوت سویه و سن بود که هم اینک بر اساس تقاضا یا عدم تقاضا برای برند‌های خاص این نوسان افزایش یافته است و با توجه به الزام واحد‌های مادر در خصوص جوجه‌ریزی از سویه‌های متناظر و برمبنای تولید جوجه واحد‌های مرغ مادر از تمام نژاد‌ها میانگین قیمت ۲۰ هزار تومان است.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه در مورد عدم رعایت نرخ مصوب سال ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان گفت: این قیمت مربوط به اردیبهشت سال گذشته است در حالی که برخی هزینه‌های تولید از قبیل کنجاله سویا در ۳ مرحله تغییر قیمت داشت یا با انتقال ریزمغذی‌ها و واکسن و دارو از تالار اول ارزی به تالار دوم قیمت این مواد ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد. بر همین اساس، با توجه به افزایش هزینه‌ها قیمت میانگین ۲۰ هزار تومان با دامنه نوسان ۲۰ درصد در نیمه دوم سال گذشته پیشنهاد و مورد موافقت قرار گرفت و البته این افزایش تقریبا برای سایر بخش‌ها در نظر گرفته شد.

فروش جوجه ۳۰ تا ۳۲ هزار تومانی تخلف است

صدیق‌پور در مورد علت هشدار وزارت جهاد کشاورزی به واحد‌های مرغ مادر گوشتی در مورد قیمت جوجه یک‌روزه بیان کرد: امروز در حالی شاهد افزایش تولید و عرضه مرغ هستیم که قیمت پایین مرغ زنده، زیان و دلسردی تولیدکنندگان مرغ گوشتی را به دنبال داشته است. به همین دلیل واحد‌های تولیدی مرغ گوشتی از شرایط موجود ناراضی هستند و این نارضایتی را در قالب افزایش قیمت جوجه یک‌روزه مطرح کرده‌اند در حالی که قیمت جوجه یک‌روزه ۷ تا ۸ ماه گذشته عمدتا با میانگین قیمت ۲۰ هزار تومان به فروش رفته است.

صدیق‌پور با تاکید بر اینکه مرغ مازاد در بازار باید جمع‌آوری شود، عنوان کرد: دولت در روز‌های اخیر اقداماتی برای جمع‌آوری و ذخیره‌سازی گوشت مرغ و تجدید ذخایر استراتژیک توسط شرکت پشتیبانی انجام داده است که امیدواریم این امر با سرعت بیشتر عملیاتی شود و با این اقدامات در کنار صادرات، مرغ مازاد از بازار جمع شود و مرغ قیمت واقعی خود را پیدا کند، چرا که با این شرایط تولید گوشت مرغ از زیان خارج شده و قطعا کس معترض نخواهد بود، اما با این وجود در مورد قیمت جوجه یک‌روزه ما هم به واحد‌های مرغ مادر توصیه کرده‌ایم که دقت داشته باشند قیمت جوجه دچار واسطه‌گری نشود و به قیمت عادلانه به دست تولیدکنندگان مرغ گوشتی برسد. بر همین اساس، کسانی که جوجه را به قیمت ۳۰ هزار تا ۳۲ هزار تومان می‌دهند دچار تخلف شده و باید دستگاه‌های نظارتی با آنها برخورد جدی داشته باشد.

نهاده‌ها به وفور در دسترس است

از مشکلات مهم در صنعت پرورش طیور، تامین نهاده‌های مورد نیاز است امسال، اما به گفته مسئولان جهاد کشاورزی مشکلی در این زمینه وجود ندارد. علیرضا پیمان‌پاک، قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی چند روز پیش در این باره گفت: با تامین به موقع ارز توسط بانک مرکزی و همچنین استفاده از منابع رسوب شده در کشور‌های همسایه، نهاده‌های دامی، کشاورزی و کالا‌های اساسی تا مردادماه امسال تامین شده است.

صدیق‌پور با بیان اینکه در ۸ ماه گذشته مدیریت نهاده‌ها به سطح مطلوبی رسیده است، گفت: در حالی که ما در ماه‌های اردیبهشت و خرداد پارسال شرایط بسیار سختی به لحاظ تامین نهاده داشتیم ولی به همت همین مسئولین در حال حاضر نهاده‌ها به وفور در دسترس مرغداران قرار دارد و یکی از دلایلی که به رغم قیمت پایین مرغ، تقاضا برای جوجه‌ریزی بالاست همین فراوانی نهاده‌هاست.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اقتصاد ، تورم سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با افزایش دهندگان خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • برخورد با افزایش خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • برخورد با گران‌فروشی در بازار حبوبات/مقابله بازرسان با محتکران
  • هشدار دادستان شهریار به اخلال‌گران اجاره املاک
  • جوجه یک روزه چرا گران شد؟
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • حمل و نقل عمومی از شنبه گران می شود | افزایش ۱۶ درصدی نرخ ورودیه مترو
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟