Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@08:28:53 GMT

کم آبی چه تاثیری بر روی ذهن انسان دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۷۲۹۹

کم آبی چه تاثیری بر روی ذهن انسان دارد؟

 طبق یک مطالعه جدید از موسسه فناوری جورجیا در آتلانتای آمریکا، کم‌آبی بدن ظاهرا نه تنها بر سلامت فیزیکی افراد تأثیر می‌گذارد، بلکه عملکرد ذهنی آنها را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

روزانه باید چه مقدار آب نوشید؟ پاسخ به این سوال به سادگی گفتن 8 لیوان نیست. کمبود آب بدن خطرناک است، در حالی که نوشیدن بیش از حد آن نیز ممکن است منجر به مشکلاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود براساس مطالعه جدید، افرادی که دچار اختلال در تمرکز می‌شوند، می‌توانند نوشیدن آب را امتحان کنند، زیرا ممکن است مشکل از کم‌آبی بدن باشد که باعث بروز اختلالات ذهنی در آنها شده است.

با توجه به یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله پزشکی و علم در ورزش‌ها و تمرینات(Medicine & Science in Sports & Exercise)، کمبود آب باعث کاهش عملکرد شناختی، به ویژه در کارهایی که مستلزم توجه، حضور ذهن و هماهنگی حرکتی است، می‌شود.

محققان ادعا می‌کنند پس از بررسی داده‌های چندین مقاله پژوهشی در مورد کم‌آبی و تاثیر آن بر توانایی شناختی دریافته‌اند که این فعالیت‌ها وقتی تحت تاثیر قرار می‌گیرند که کمبود آب بدن از دو درصد تجاوز کند.

"میندی میلارد-استفورد"، مدیر آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی موسسه فناوری جورجیا گفت: ما متوجه شدیم زمانیکه افراد دچار کم‌آبی می‌شوند، کارهای خود را که نیاز به پردازش پیچیده دارند یا کارهایی که نیاز به توجه زیادی دارند، به خوبی همیشه انجام نمی‌دهند.

همانطور که در آزمایشات، افرادی که آب بدنشان بیش از یک حد کم می‌شد، به طور فزاینده‌ای در کارهای نیازمند توجه که غیر تکراری بود، مانند فشار دادن یک دکمه در الگوهای مختلف به مدت چندین دقیقه، دچار اشتباه می‌شدند.

موارد واقعی و روزمره این فعالیت‌ها عبارتند از تمرکز در جلسات طولانی، رانندگی و یا انجام کار یکنواخت در یک کارخانه.

محققان ابراز نگرانی کرده‌اند که از دست دادن آب بدن به دلیل تعریق زیاد، ممکن است به وقوع حوادث غیرمترقبه در محیط‌های خطرناک مانند کارخانه ماشین‌آلات سنگین منجر شود.

برای افراد که سایز متوسطی دارند، 2 درصد کم شدن آب بدن، موجب اختلال در عملکرد ذهنی آنها می‌شود که تقریبا معادل یک لیتر عرق کردن است. این ممکن است تعرق زیادی به نظر بیاید، اما در واقع خیلی زودتر از چیزی که اکثرمان فکر می‌کنیم، اتفاق می‌افتد.

"دان کاسا" پروفسور دانشگاه کانکتیکات گفت: اکثر مردم متوجه میزان تعرق خود در گرما نمی‌شوند. از دست دادن یک لیتر از آب بدن مثلا با 30 دقیقه دویدن حاصل می‌شود.

این بدان معناست که نوشیدن آب به طور مرتب برای افرادی که خواهان عملکرد جسمی و روانی متناسب هستند، به ویژه در روزهای گرم که خارج از خانه هستند، ضروری است.

آشامیدن آب ممکن است بیشترین تاثیر را برای بهبود توانایی ذهنی نداشته باشد، اما مطالعه جدید نشان می‌دهد که یکی از راه‌های قابل اتکا به دلیل کم‌آبی بدن است.

منبع: ایسنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، از آنجایی که هوش مصنوعی با سرعتی طوفانی بر عصر دیجیتال تسلط یافته است، تعیین مزایا و معایب این فناوری چالش برانگیزتر شده است. این امر، تعیین استاندارد‌ها و سیاست‌های تنظیم فناوری را برای دولت‌های سراسر جهان دشوارتر کرده است.

اکنون، مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشکده تحصیلات تکمیلی بازرگانی دانشگاه استنفورد انجام شده است به بررسی تأثیرات هوش مصنوعی بر تشخیص جهت‌گیری سیاسی افراد می‌پردازد. در این مطالعه نشان داده شده است که جهت‌گیری سیاسی می‌تواند توسط انسان یا هوش مصنوعی و با استفاده از تصاویر چهره افراد پیش‌بینی شود، حتی زمانی که عواملی مانند سن، جنسیت و نژاد در نظر گرفته شده باشند.

کشف ارتباط میان تمایلات سیاسی و ویژگی‌های چهره

پژوهشگران پاسخ‌های ۵۹۱ نفر از شرکت‌کنندگانی که پرسش‌نامه‌های سیاسی را پر کرده‌اند، مورد بررسی قرار دادند. آنها همچنین اسکن صورت افراد را توسط الگوریتم هوش مصنوعی و ارزیابی‌کننده‌های انسان بررسی و ارتباط بین مورفولوژی چهره و ایدئولوژی سیاسی را پیدا کردند.

این مطالعه همچنین ۳۴۰۱ سیاستمدار از ایالات متحده، بریتانیا و کانادا را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

به نظر می‌رسد هوش مصنوعی با ضریب همبستگی (r) برابر با ۰.۲۲ و انسان‌ها با ضریب همبستگی ۰.۲۱، می‌توانند به درستی جهت‌گیری سیاسی را پیش‌بینی کنند.

این دقت پیش‌بینی قابل توجه است، زیرا مقیاس جهت‌گیری سیاسی دارای سطح بالایی از همسانی داخلی (α کرونباخ = ۰.۹۴) بوده و با حذف همبستگی با متغیر‌های جمعیت‌شناختی مانند سن، جنسیت و نژاد تنظیم شده است.

نتایج نشان داد که توانایی فناوری تشخیص چهره برای پیش‌بینی جهت‌گیری سیاسی به طور مشابه با روش‌های پیش‌بینی موجود قابلیت پیش‌بینی را دارد.

نویسندگان تاکید کردند: این نشان دهنده ارتباط بین تمایلات سیاسی و ویژگی‌های ذاتی چهره است که تا حد زیادی خارج از کنترل فرد است.

بر اساس این مطالعه، دقت پیش‌بینی الگوریتم با ضریب همبستگی ۰.۳۱ بیشتر شد. این نشان داد که در نظر گرفتن متغیر‌های جمعیت شناختی با ویژگی‌های چهره می‌تواند به طور قابل توجهی توانایی‌های پیش بینی الگوریتم را بهبود بخشد.

در هنگام پیش‌بینی، این مطالعه ادعا کرده است که لیبرال‌ها دارای چهره‌های کوچک‌تر و ویژگی‌های متحرک به سمت پایین هستند، در حالی که محافظه‌کاران ویژگی‌های چهره متضادی را نشان می‌دهند.

قابلیت پیش بینی جهت گیری سیاسی از تصاویر استاندارد شده پیامد‌های مهمی برای حفظ حریم خصوصی، تنظیم فناوری تشخیص چهره و درک منشاء و پیامد‌های جهت گیری سیاسی دارد.

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی را از تصاویر چهره خنثی تشخیص می‌دهد

اکنون، این فناوری می‌تواند جهت گیری سیاسی افراد را فقط از روی تصاویر چهره خنثی آن‌‌‌ها و علیرغم در نظر گرفتن عوامل جمعیتی مانند سن، جنسیت و قومیت تشخیص دهد.

این یافته‌ها منعکس‌کننده پیامد‌های سیاسی نظارت بیومتریک است که از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند و تهدید جدیدی برای حریم خصوصی و استقلال سیاسی در عصر دیجیتال است.

محققان با تاکید بر نیاز فوری به مقابله با چالش‌های عصر دیجیتال، اظهار داشتند: یافته‌های ما بر ضرورت تشخیص و رسیدگی به خطرات احتمالی فناوری تشخیص چهره برای حریم خصوصی شخصی برای محققان، مردم و سیاست‌گذاران تاکید می‌کند.

این مطالعه در مجله امریکن سایکولوژیست منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • ببینید | بانیان فرقه بهائیت آغازگر کشف حجاب در ایران
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد