Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از بررسی لایحه FATF در مجلس شورای و رأی نمایندگان مجلس به بررسی مجدد آن در مجلس بعد از دو ماه بررسی در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مقام معظم رهبری ایشان صراحتاً درباره پیوستن ایران به کنوانسیون مبارزه با پول‌شویی و کنوانسیون تأمین مالی مبارزه با تروریسم نکاتی را مطرح کردند و تأکید داشتند که بهتر است به‌جای پیوستن به این کنوانسیون‌ها ما با اتکا به قوانین داخلی در جهت تصویب قوانینی چون مبارزه با پول‌شویی وارد عمل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنان مقام معظم رهبری در آن مقطع از سوی برخی از نمایندگان مجلس به معنای پایان بررسی FATF در مجلس قلمداد شد اما برخی دیگر از نمایندگان ازجمله علی لاریجانی رئیس مجلس از واگذاری این موضوع به مجلس از سوی رهبری خبر دادند.

اختلاف بین نمایندگان، دولت، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پیوستن ایران به این کنوانسیون‌ها شدت گرفته است ازاین‌رو در گفت‌وگو با سید حسین نقوی حسینی در جریان سرنوشت بررسی لوایح چهارگانه ازجمله FATF در مجلس قرار گرفتیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: «واقعیت این است که با بیاناتی که مقام معظم رهبری در ملاقات با نمایندگان و کارکنان مجلس داشتند تکلیف را روشن کردند».

نقوی حسینی خاطرنشان کرد: «رهبر معظم انقلاب صریح و شفاف در این دیدار اشاره کردند که به‌جای پیوستن به این کنوانسیون‌ها که در اتاق فکر نظام استکباری تهیه و پخت‌وپز می‌شود و معلوم نیست که سر و ته آن دست چه کشورهایی است، نباید عضو شد».

به‌طور حتم طرح مجدد این طرح در مجلس درست نیست چراکه بررسی FATF و لوایح مربوط به آن در مجلس زمانی توجیه داشت که توافق برجامی بود چراکه در صورت برقراری برجام غربی‌ها برای ایجاد همکاری مالی با ما مانع FATF را مطرح می‌کردند و ما باید برای برقراری ارتباط با غربی‌ها به این کنوانسیون ملحق می‌شدیم.

وی اظهار کرد:«رهبری فرمودند ما خودمان باید طرح و لوایح مناسب خودمان را در این راستا در مجلس شورای اسلامی تصویب کنیم ازاین‌رو دلیلی برای پیوستن به این کنوانسیون‌ها وجود ندارد».

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: «این بیانات مقام معظم رهبری تکلیف را روشن کرده است و ما باید این لوایح را کنار بگذاریم و خودمان لایحه و طرح در ارتباط با پول‌شویی و مبارزه با تروریسم تهیه کنیم و آن را مورد تصویب قرار دهیم».

نقوی حسینی درباره اینکه برخی از نمایندگان از تصویب FATF در مجلس سخن می‌گویند تصریح کرد: «قطعاً این رویکرد برخی از نمایندگان غلط است و بنده نمی‌دانم دلیل این‌همه اصرار چیست».

وی خاطرنشان کرد: «به‌طور حتم طرح مجدد این طرح در مجلس درست نیست چراکه بررسی FATF و لوایح مربوط به آن در مجلس زمانی توجیه داشت که توافق برجامی بود چراکه در صورت برقراری برجام غربی‌ها برای ایجاد همکاری مالی با ما مانع FATF را مطرح می‌کردند و ما باید برای برقراری ارتباط با غربی‌ها به این کنوانسیون ملحق می‌شدیم».

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: «در شرایط فعلی که برجامی وجود ندارد و تحریم‌های ثانویه آمریکا مانع از همکاری مالی و پولی غربی‌ها با ما می‌شود لزومی بر عضویت ما در FATF وجود ندارد چراکه بعد از اعمال تحریم‌های آمریکا قطعاً نظام مالی و پولی اروپا و کشورهای غربی با ما همکاری نخواهد داشت ازاین‌رو نباید با عضویت در این کنوانسیون‌ها بیخود و بی‌جهت خود را در کنوانسیون‌های غربی به رعایت قوانینی که برای ما هیچ ارزش و سودی ندارد متعهد کنیم».

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: لایحه مجلس شورای نمایندگان مجلس نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقام معظم رهبری ایران مبارزه با تروریسم علی لاریجانی شورای نگهبان مجمع تشخیص مصلحت کمیسیون امنیت ملی انقلاب مجلس شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی تروریسم کشورهای غربی تحریم لاریجانی نقوی رهبر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد

ایسنا/کرمانشاه نایب رییس شورای شهر کرمانشاه از تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه خبر داد.

پوریا فخری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به کش وقوس‌های فراوان در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه، گفت: در نهایت امروز (12 اردیبهشت) با حضور ۱۰ عضو شورا و شهردار کرمانشاه این لایحه مجددا بررسی و اشکالاتی که در خصوص آن وجود داشت، رفع شد.

وی افزود: برخی اعضای شورا نسبت به بالابودن رقم برخی کُدهای بودجه‌ای انتقاد داشتند که این موارد با حضور شهردار کرمانشاه رفع و درصد آنها کاهش پیدا کرد. بطور مثال مبلغی که برای هزینه‌های متفرقه در نظر گرفته شده بود کاهش و مبلغ رفاهیات پرسنل شهرداری افزایش داده شد.

نایب رییس شورای شهر کرمانشاه گفت: با توجه به اصلاحات صورت گرفته رقم بودجه شهرداری از ۶۳۰۰ میلیارد تومان به حدود شش هزار میلیارد تومان رسید و در نهایت تصویب شد.

وی افزود: این مصوبه به کمیته تطبیق مصوبات شورا جهت تایید نهایی ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رقم بودجه امسال شهرداری نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی در خصوص لایحه اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری هم گفت: بررسی این لایحه در دستور کار جلسه امروز قرار نداشت و اولویت ما تصویب لایحه بودجه امسال شهرداری بود.

به گزارش ایسنا، لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه بر اساس قانون باید بهمن سال گذشته تصویب می‌شد، اما به دلیل اشکالاتی که شورای شهر به برخی کُدهای بودجه‌ای وارد دانست، تصویب آن بیش از دو ماه به تاخیر افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟