Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی چیزی جز مهربانی و عشق ورزیدن به آفریده‌های خداوند نیست و همه انسان‎ها از سوی پروردگار مهربان به کار خیر و خدمت به مردم دعوت شده‎اند؛ اما افراد کمی هستند که با وجود داشتن مشکلات شهامت و یا اجرای کار خیر را دارند؛ پرواز و سبک‎بالی را باید از انسان‌های خیر آموخت، آن‌هایی که بدون هیچ چشم‎داشتی می‎بخشند تا لبخند و شادی را به چهره انسان‌های دیگر بیاورند؛ آن‌ها فرشتگان زمینی هستند که دستانشان را به هم حلقه‌زده‌اند، آمده‌اند تا با هر بالی که به پرواز درمی‌آورند، نیازمندی را به سمت آرزویش سوق دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید هادی موجانی یکی از همین خیرین بزرگ است که سال‎هاست در امر مدرسه‌سازی و سلامت دلش با دستانش یکی شده و امروز مسئولیت رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه‎ساز شهرستان‎های استان تهران را عهده‌دار است. او متولد ۱۳۱۵ در تهران است و داستان خدمت به بشر را یک انگیزه الهی می‌داند و ابراز پشیمانی دارد از اینکه ای‌کاش زودتر از این‌ها در امور خیر گام برمی‌داشت.
وی در گفت‎وگو با ایکنا؛ با بیان اینکه نزدیک به ۵۷ سال برای زندگی، ورثه و خودم فعالیت کردم، اما بعد از آن حدود ۲۰ سال است که برای ایفای وظیفه انسانی خودم کار می‌کنم، گفت: پدر و پدربزرگم از خیرین بودند؛ پدرم سال ۶۵ فوت کرد و من هم برای زنده نگه‌داشتن نامش، مدرسه‌ای ۲۰ کلاسه به نام موجانی در بلوار امام حسین (ع) شهرری بنا کردم.
موجانی با اشاره به آغاز تأسیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان‎های تهران در سال ۱۳۷۸ افزود: حدود ۲۰ سال قبل با ۸ نفر از خیرین، مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان تهران را تأسیس کردیم و امروز بعد از ۲۰ سال، در مجمع حدود ۶۵۱ هزار عضو خیر مدرسه‌ساز داریم.در این جمع، خیرینی داریم که یک مدرسه ساخته‎اند و فردی هم داریم که ۴۷۳ مدرسه بناکرده است، البته کار خیر، خیر است و فرقی نمی‌کند چه میزان باشد؛ خوشبختانه در بحث مدرسه‌سازی امروز پیشرفت‎های خوبی را داشته‎ایم.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه‎ساز شهرستان‎های استان تهران با بیان اینکه در طول زندگی باید هرجایی که هستیم و در هر موقعیتی برای کار خیر قدم برداریم، تصریح کرد: فرقی نمی‌کند کجا باشیم و یا چگونه و به چه میزان کار خیر کنیم؛ ما در مجمع خیرین هزار عضو داریم که خارج از کشور ساکن هستند و تعداد ۵۰۰ مجمع خیرین مدرسه‌ساز داریم که ۷ مورد از آن‌ها در خارج از کشور هستند و خدماتشان به مردم می‌رسد.   موجانی افزود: خوشبختانه خیرین تا به حال به هر خیری که پیشنهاد کردم در امر مدرسه‎سازی مشارکت کند و یا اقدام به ساخت مدرسه کند با آغوش باز پذیرفته‎اند و دست بر چشم گذاشته به این فعالیت خیر مشغول‎ شده‎اند‎. خیری داشتیم که من پیشنهاد ساخت یک مدرسه را به او دادم؛ بعد از طرح مسئله ایشان به من گفت، به‌جای یک مدرسه ۱۲ مدرسه می‎سازم، اما با این نیت که نام همگی آن‌ها «یاران مهدی» به نیت ۱۲ امام بسازیم. اما یک شرط هم دارد؛ چراکه من کم کم و با مشقت و سختی پول و درآمد کسب کردم و حالا که تصمیم دارم آن‌ها را خرج این کار خیر کنم مدارس را در مناطقی بسازیم که دانش‌آموز زیاد باشد و ما هم پذیرفتیم و ایشان ۱۲ مدرسه را سال به سال و یکی بعد از دیگری ساخت.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه‎ساز شهرستان‎های استان تهران با بیان اینکه شهر تهران به لحاظ فضای آموزشی جزو مناطق پرمشکل و محروم است، اظهار کرد: هرچند وضعیت شهرستان‌های تهران به مراتب بدتر است، اما فضای آموزشی کل ۲۱ شهرستان استان تهران ۳۲۰۰ واحد است و دانش‎آموزان در ۴۲۰۰ شیفت تحصیل می‌کنند و این یعنی بالغ بر هزار مدرسه دوشیفته هستند و هزار مدرسه کمبود داریم.
وی مدرسه‎سازی را واجبتر از هر کار خیری دانست و به ایکنا گفت: در شهرستان‎های استان تهران ۹۵۰ هزار دانش‎آموز داریم و این تعداد در ۳۲۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند که فضای کافی برای آن‌ها نیست. در حال حاضر با کمبود مدارس مواجه هستیم، ضمن اینکه شماری از این مدارس قدیمی و فرسوده‌اند و باید نوسازی و مقاوم‌سازی شوند.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرستان‌های تهران هم گفت: از دولت تقاضا می‌کنیم توجه بیشتری به بودجه سازمان نوسازی و آموزش و پرورش داشته باشد، بویژه مدارسی که با مشارکت خیرین ساخته می‌شوند؛ دولت باید ۵۰ درصدی که سهم خودش در مدرسه‌ساز است سریعا پرداخت و تخصیص دهد، تا به علت تورم هزینه‌های ساخت افزایش پیدا نکند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه سازی مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر