Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، رئیس مجمع واردات گفت: کسانی که تا امروز از ارز دولتی استفاده کرده اند خیلی وابسته به بخش خصوصی واقعی در کشور نبوده اند بنابراین تقاضای ما این است که اعلام شود این ارز به چه کسانی و برای چه داده شده است؟ کارت بازرگانی نیز در سال های قبل نیز مشکلاتی داشته است و کسانی بوده اند که از کارت های یکبار مصرف استفاده غیرقانونی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا مناقبی افزود: واردات کشور ما مشخص بوده بنابراین هیچ واردکننده بخش خصوصی اگر بازاری را نداشته باشد هیچ وارداتی را انجام نمی دهد پس وقتی می توانیم صادرات خوبی داشته باشیم که واردات درست و خوبی داشته باشیم چون نیاز به ورادات داریم، طبق آمار گمرک؛ بیش از 85 درصد واردات کشور در زمینه ماشین آلات و مواد واسطه ای بخش تولید است پس چرا باید از مسیر عادی خارج شویم. مردم با دلار 4200 ارتباطی ندارند و فروشنده دلار را بر اساس نرخ روز بازار محاسبه می کند و کالا به صادرکننده می دهد پس نمی توان به صادرکننده الزام کرد کالا بر اساس دلار 4200 تومانی بخرد.

او افزود: اقتصاد یک موجود بسیار زنده و حساس است که با کوچکترین تلنگر واکنش نشان می دهد. هیچ کس با تک نرخی ارز مخالفتی نداشت اما در کشور ما ارز با نرخ دستوری قابل اجرا نیست چون میزان درآمد کشور مشخص است.

مناقبی گفت: ثبت سفارش از دیدگاه ما یک فرایند است و تا زمانیکه کالا در دست مصرف کننده برسد فرایند ادامه دارد. در سال گذشته کشور در مسیر آرامی حرکت می کرد و ثبت سفارش ها کنترل شده بود. در حال حاضر و بر اساس اعلام بانک مرکزی میزان صادرات ما 14 درصد افزایش یافته است پس ما مشکل ارزی نداریم.

وی گفت: در سال گذشته 50 میلیارد دلار واردات رسمی داشتیم و حدود 14 تا 25 میلیارد دلار نیز ورادات غیر رسمی داشته ایم که کل جمع واردات 75 میلیارد دلار بوده است. صادرات اعم از نفتی، پتروشیمی و میعانات و صاردات غیر نفتی 105 میلیارد دلار بوده پس مازاد ارز داشته ایم بنابراین سیاست گذاری غلط کشور را به بحران میکشد. در این مسیر اتفاقی که افتاده مصرف کننده نهایی متضرر اصلی و تولید کننده گرفتار است. واردات رسمی درست یک ماه تا دوماه زمان می برد تولید کننده وارد کننده نیست و نمی تواند و نباید در بخش واردات وراد شود.

رئیس مجمع واردات در ادامه با بیان اینکه باید کار مردم به دست مردم صورت گیرد و باید با مردم به صورت واضح صحبت کرد افزود: باید اجازه داد صادرکننده با وارد کننده هماهنگ کنند و با نظارت دولت کار کنند و دولت باید ناظر خوبی باشد و تصدی گری را کنار بگذارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت