Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ارکستر «فرهنگ و هنر» از مجموعه های وابسته مرکز علمی کاربردی واحد ۴۶ تهران طی روزهای یازدهم و دوازدهم مرداد سال ۹۷ به رهبری فرهاد فخرالدینی کنسرت هایی را برگزار کرد. در این کنسرت ها که در تالار وحدت تهران میزبان علاقه مندان موسیقی بود، مجموعه ای از نوازندگان دانشجو و فارغ التحصیل این دانشگاه به همراه تعدادی از نوازندگان شناخته شده ارکسترهای حرفه ای کشورمان به اجرای قطعاتی از ساخته های فخرالدینی طی ۵۰ سال گذشته پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اولین شب از برگزاری این کنسرت ها سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی مدیرعامل موزه موسیقی و بهرام جمالی مدیرعامل سابق انجمن موسیقی ایران به عنوان مهمان ویژه حضور داشتند، البته قرار بود سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در برنامه حضور داشته باشد که به دلیل سفر وی به استان سیستان و بلوچستان این حضور میسر نشد. البته سید محمد مجتبی حسینی در بین استراحت ۲ بخش کنسرت بود که با حضور در پشت صحنه برنامه ضمن دیدار با فخرالدینی دیوان نفیس حافظ را از سوی وزیر ارشاد به وی هدیه کرد.

در دومین شب از برپایی این برنامه نیز حسین علیزاده آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایران به همراه نادر مشایخی به عنوان مهمان ویژه حضور داشتند که این ۲ هنرمند نیز حین اجرای برنامه به پشت صحنه رفته و با فرهاد فخرالدینی دیدار و گفتگو کردند. این در حالی است که حضور فرهاد فخرالدینی که از چندی پیش با ارکستر موسیقی ملی ایران خداحافظی کرده بود، یکی از نکات قابل توجه کنسرت ها بود که مخاطبان را با او همراه کرد.

«سوئیت ساوالان» ساخته شده در سال ۱۳۶۹، «برای دخترم بهار» ساخته شده در سال ۱۳۵۳ با شعری از فریدون مشیری و خوانندگی وحید تاج، «موج» ساخته شده در سال ۱۳۵۵ با شعری از فریدون مشیری و خوانندگی وحید تاج، «به یاد جوانی» ساخته شده در سال ۱۳۹۴ با تک نوازی ویولن ارسلان کامکار، «آهنگ اشتیاق» ساخته شده در سال ۱۳۵۵، با شعری از فریدون مشیری و خوانندگی مجتبی عسگری، «درد گنگ» ساخته شده در سال ۱۳۵۶ با شعری از هوشنگ ابتهاج و خوانندگی مجتبی عسگری بخش اول کنسرت ها را تشکیل می دادند.

در بخش دوم برنامه نیز سوئیت «همایون» ساخته شده در سال ۱۳۴۷، «خلیج فارس» ساخته شده در سال ۱۳۸۷ با شعری از علی غضنفری، خوانندگی وحید تاج و مجتبی عسگری و همراهی گروه کُر به سرپرستی شهلا میلانی، سوئیت آوازی «صدرا» ساخته شده در سال ۱۳۹۲ با شعری از ملاصدرا، خوانندگی وحید تاج و مجتبی عسگری و همراهی گروه کُر، سرود «بهار» ساخته شده در ۱۳۵۴ با شعری از فریدون مشیری، خوانندگی وحید تاج و مجتبی عسگری و همراهی گروه کُر و «کل صبح» ساخته شده در سال ۱۳۷۸ بر اساس آهنگی از عبدالقادر مراغی، خوانندگی وحید تاج و مجتبی عسگری و همراهی گروه کُر برای مخاطبان اجرا شدند. این در حالی است که پس از اجرای این آثار قطعه «ای ایران» با همراهی مخاطبان در سالن به اجرا در آمد.

نیما زاهدی کنسرت مایستر و نوازنده ویولن اول، نوید شعبان زاده، محمد امین عطایی، علیرضا خلج اسماعیلی، فرشاد شیرانی، بهار فلسفی، زهرا کریمی، محمد علی غریبی، علیرضا صالح پور، شیوا زاهدی، ارغوان گیو، مهران رضا قلی نوازندگان ویولن اول، مونیکا لران، علیرضا چهره قانی، بهراد سوخکیان، موژان میرزایی، ساناز نوربخش، فاطمه بلادور، پویا عشقی نژاد، نغمه روشندل، ستار ترابی، موحد مهدوی نوازندگان ویولن دوم، داریوش حجازی، دانیال اسدی راد، طناز اسدالهی، نیاز لاهرودی، احمد مقدسی زاده، اشکان نظر، علی یزدی، علی سلام پور نوازندگان ویولن آلتو، بهرنگ معتمدی، غزاله شیرازی، علی آقاجانی، سهراب ملک زاده، پارسا هادی، شهرزاد مجد، شقایق نجاتی نوازندگان ویولنسل، پورنگ پور شیرازی، آرش ضرابی، عادل اصغرزاده نوازندگان کنترباس، روشنک نوشی، حسین عباداللهی نوازندگان فلوت، حسام صدفی نژاد نوازنده ابوا، فرامرزنیوپور، محمد ملک لی نوازندگان کلارینت، فرشاد محمد نوازنده فاگوت، فروغ فضلی نوازنده پیانو، پریچهر خواجه نوازنده قانون، فرشاد بیات نوازنده تیمپانی، عرفان فرشی زاده، هانی میردامادی، محمد دادستان نوازندگان پرکاشن، کوروش بزرگ پور نوازنده تمبک و دف، مریم روح بخش و ریحانه داورزنی نوازندگان تمبک گروه اجرایی کنسرت ارکستر «فرهنگ و هنر» را تشکیل می دادند. ضمن اینکه سوسن تقی پور تهیه کننده و سرپرست ارکستر، علی اکبر قربانی و شهرام توکلی رهبران ثابت، بهمن بابازاده روابط عمومی، علی زارعی امور اجرایی، کورش خسروی و بهاره میرزایی امور هماهنگی عوامل اجرایی کنسرت بودند.

کد خبر 4364965 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارکستر فرهنگ و هنر موسیقی ایرانی کنسرت موسیقی تئاتر ایران فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی سینمای مستند سریال ایرانی رادیو سینمای آمریکا موسیقی پاپ برنامه رادیویی خانه هنرمندان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • فهرست انتخاباتی «جبهه ایران اسلامی» اعلام شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب