Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه نشست‌های کتاب‌خوان در سراسر استان سمنان برگزار می‌شود گفت: گویش‌های محلی و فرهنگ بومی استان سمنان در جامعه تقویت می‌شود. ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی سماکوش صبح امروز در جلسه هماهنگی نشست کتاب‌خوان در استان سمنان اظهار داشت: احیای فرهنگ بومی و معرفی هویت مردم و نیاکان این منطقه به نسل جدید از مهم‌ترین اهدافی است که از سوی کتابخانه‌های عمومی استان سمنان پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ترویج گویش‌های و زبان‌های محلی در سراسر استان از دیگر رویکردهای مهم ما در این راستا است افزود: معرفی کتاب‌هایی با این مضمون و محتوا که بتواند در ترویج فرهنگ گذشته سمنانی‌ها در نسل جدید مؤثر باشد در اولویت نخست قرار دارد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان با بیان اینکه نشست‌های کتاب‌خوان با محوریت معرفی کتب گویش‌های سمنانی در سراسر استان برگزار می‌شود اضافه کرد: ترویج فرهنگ در بستر کتاب‌خوانی ماندگار و مؤثر می‌شود.

وی با اشاره به تدوین کلیپ‌های فرهنگی و انتشار آن در فضای مجازی با محوریت کتاب و کتاب‌خوانی در دستور کار قرار دارد تصریح کرد: این کلیپ‌ها با گویش‌های سمنانی طراحی‌شده است که گامی مؤثر در ترویج فرهنگ اصیل مردم این منطقه در نسل جدید به شمار می‌رود.

سماکوش با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت ویژه‌فضای مجازی خاطرنشان کرد: باید از این فرصت در راستای تقویت فرهنگ بومی مردم این منطقه به بهترین نحو استفاده کرد.

وی ابراز داشت: فضای مجازی از مخاطبان زیادی برخوردار است که می‌توان با انتشار کلیپ‌ها و پیام‌هایی با گویش‌های بومی سمنان نسبت به جذب جوانان و نوجوانان اقدام کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان بیان کرد: گویش‌های محلی برگرفته از تاریخ ایران و ادبیات غنی مردم این منطقه است و نباید از آن‌ها غافل شویم و درواقع باید تلاش را برای احیای این ریشه‌های اصیل و تاریخی در جامعه امروزی داشته باشیم.

انتهای پیام/ح

R41366/P1357/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رای‌زنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه سفر به پاکستان با بیان اینکه حوزه فرهنگی در تعاملات ایران و پاکستان نقش محوری و پیشینی دارد و در پاکستان مزیت مطلق حوزه دیپلماسی، فرهنگی است، اظهار کرد: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رای‌زنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

وی افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کرد که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری گماریم.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در این فضای جدید ما ضمن تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود کار اجرایی را آغاز می‌کنند.

اسماعیلی گفت: موضوع آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی در فضاهای دانشگاهی و فرهنگی را نیز پیگیری می‌کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: در سال‌های گذشته توجه لازم را به این فضای بسیار مثبت و فراهم به لحاظ افکار عمومی و همراهی که مردم با انقلاب اسلامی دارند و دلدادگی که به رهبر انقلاب دارند نداشته‌ایم و باید بیشترین استفاده را از این فرصت برای تعمیق ارتباط فرهنگی با پاکستان داشته باشیم.

کد خبر 747672

دیگر خبرها

  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • یک هزار معلم در مدارس استان سمنان تجلیل و تکریم می‌شوند
  • جشنواره بازی‌های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی های بومی محلی در میناب
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • جشنواره بازی‌های محلی بانوان در بجنورد برگزار می‌شود
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است