Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، هوشنگ بازوند امروز شنبه در شورای برنامه‌ریزی استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: بخش خصوصی برای ساخت سد بیستون اعلام آمادگی کرده و برای اجرای سریع‌تر طرح، مکاتبات با وزارت نیرو به زودی انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه در این نشست در خصوص پروژه ملی قطار شهری کرمانشاه نیز گفت: ساخت قطار شهری ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد که با توجه به افزایش قیمت‌ها به نظر می‌رسد این مبلغ به ۸۵۰ میلیارد تومان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازوند تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سهم دولت در ساخت قطار شهری توسط بخش خصوصی تامین شود.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید کار جذب سرمایه گذار را انجام دهند، گفت: قطار شهری در کرمانشاه همچون مترو تهران جذابیت چندانی برای سرمایه گذاران ندارد.

استاندار کرمانشاه به ورود بخش خصوصی در پروژه‌های مربوط به آب اشاره کرد و گفت: باید پروژه‌هایی که در بخش آب توجیه اقتصادی دارند، به بخش خصوصی معرفی کنیم تا برای حضور در پروژه‌های بخش آب انگیزه داشته باشند.

بازوند در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه نباید ادارات دولتی استخر و هتل داری کنند، گفت: ادارات دولتی لیست خدمات رفاهی خود همچون استخر و مهمانسرا را به منظور ارائه به بخش خصوصی در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار دهند.

وی ادامه داد: هر دستگاهی باید کمیته واگذاری را تشکیل دهد تا به روند واگذاری پروژه‌ها و امکانات دولتی به بخش خصوصی با سرعت بیشتری رسیدگی شود.

استاندار کرمانشاه یادآور شد: هر چقدر بتوانیم بار دولت را در خدمات دهی کم کنیم به طور قطع به نفع کشور و دولت خواهد بود.

بازوند با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی نسبت به واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی مقاومت می‌کنند، گفت: در صورتی که ادارات دولتی مهمانسرا‌های خود را واگذار نکنند آن‌ها را قفل می‌کنیم تا دستگاه‌ها نیز از آن‌ها استفاده نکنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی بودجه دولت سازمان برنامه و بودجه سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۴۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • سلطانی: پرسپولیس را به ظاهر واگذار کردند/ از ۱۰۰ میلیارد بدهی به پیشکسوتان می‌دهند!