Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@00:12:58 GMT

دهمين نمايشگاه فولاد اصفهان برپا مي شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۹۷۹۲۹

دهمين نمايشگاه فولاد اصفهان برپا مي شود

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- دهمين نمايشگاه بين‌المللي `متالورژي، فولاد، ريخته‌گري، ماشين‌آلات و صنايع وابسته` در 333 غرفه از 16 تا 19 مرداد امسال در محل دائمي نمايشگاه هاي اصفهان برپا مي‌شود.

به گزارش ايرنا، شرکت نمايشگاه‌هاي بين‌المللي استان اصفهان روز شنبه اعلام کرد: بيش از 150 شرکت داخلي، خارجي و نمايندگان شرکت‌هاي بين‌المللي در قالب هشت هزار مترمربع فضاي نمايشگاهي، توانمندي‌هاي خود را در اين نمايشگاه به نمايش خواهند گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت هايي از استان‌هاي تهران، اصفهان، کرمان، آذربايجان شرقي، فارس، مرکزي، قم و خراسان رضوي در اين نمايشگاه حضور خواهند يافت و دستاوردهاي خود در زمينه‌هاي ريخته‌گري، توليد فولاد، چُدن و فلزات غيرآهني، ماشين‌آلات و تجهيزات صنعتي وابسته، تصفيه‌خانه‌هاي صنعتي و خدمات صنعت متالورژي و شکل‌دهي فلزات را در قالب 333 غرفه در معرض بازديد متخصصان و بازديدکنندگان قرار مي‌دهند.
افزايش تعداد شرکت‌هاي داخلي و خارجي، افزايش متراژ واگذار شده، برگزاري برنامه‌هاي جانبي همچون نشست جمعي از متخصصان صنعت فولاد و نورد و صنايع ريخته‌گري، برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و برگزاري بازديد‌هاي تخصصي، از ويژگي‌هاي نمايشگاه امسال نسبت به دوره‌هاي پيشين است.
ايران رتبه چهاردهم کشورهاي فولادساز جهان را در اختيار دارد و در سال‌هاي اخير از کشورهاي فرانسه و انگليس پيشي گرفته است با اين حال کشورمان به عنوان بيستمين صادرکننده فولاد در جايگاه عقب‌تري از کشورهاي اوکراين و ترکيه با رتبه‌هاي هفتم و دهم جهاني جاي دارد.
يکي از دلايل اين موضوع، کاهش تقاضاي بازار است که برگزاري نمايشگاه و عرضه توانمندي‌ها مي‌تواند تاثيري مستقيمي در افزايش تقاضا و در نهايت رونق بازار آهن و فولاد داشته باشد.
به گزارش ايرنا، رقم کنوني ظرفيت توليد فولاد در ايران را 34 ميليون تُن در سال است که اين رقم بايد به 55 ميليون تُن در افق 1404 برسد.
حجم صادرات فولاد کشور نيز 9 ميليون تُن در سال و سرانه مصرف فولاد در داخل کشور 230 کيلوگرم است که بايد به 400 کيلوگرم برسد.
به گفته محمد شريعتمداري وزير صنعت، معدن و تجارت، با اجراي طرح هاي فولاد سازي در کشور پيش بيني مي شود صادرات فولاد ايران در افق 1404 به 15 ميليون تُن در سال برسد.
صنعت فولاد کشور با بيش از 2 هزار و 800 واحد صنعتي بزرگ و کوچک، تجهيزات و امکانات صنعت فولاد را پشتيباني و فناوري هاي روز جهان را در اين بخش بومي سازي مي کند.
اصفهان با اختصاص بيش از 70 درصد از ظرفيت توليد فولاد کشور مقام نخست در بين استان ها را دارد و به عنوان قطب فولاد کشور نام گرفته است.
نهمين نمايشگاه بين‌المللي `متالورژي، فولاد، ريخته‌گري، ماشين‌آلات و صنايع وابسته` مرداد 95 در اصفهان برپا شد.
6027/3011
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۷۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا به مدت سه روز در شهر اصفهان برگزار می‌شود که نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای در کشور ماست.


جواد کریمی ثابت با اشاره به استقبال از این کنفرانس افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنر‌های تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.


وی گفت: ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد و در میزگرد‌های تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشور‌های ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.


کریمی ثابت افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها است و دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.


وی گفت:در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور موثر دارند، همچنین میزگرد‌های تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.


وی گفت: نمایشگاه آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محور‌های ارائه محتوا، پوستر‌ها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشور‌های دنیاست.


این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتور‌های هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه