Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، رضا اردکانیان، گفت: برای آب با کیفیت تصفیه شده که قطعا اگر از نظر کیفیت بهتر از آب بطری نباشد در سطح آن است،​ به ازای هر متر مکعب ( ۱۰۰۰ لیتر) فقط ۵۰۰ تومان می فروشیم در حالیکه قیمت هر لیتر آب بطری ۲ هزار تومان است یعنی در واقع قیمت هر متر مکعب آب بطری دو میلیون تومان محاسبه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاوت قیمت فروش آب تصفیه شده شبکه آبرسانی با آب بطری ۴ هزار برابر است این فاصله زیاد موجب می شود دست ما از توسعه آب شیرین کن ها بسته بماند.

وزیر­ نیرو ادامه داد:​­­یا باید امکانات کشور آنقدر وسیع شود تا مجلس بتواند رقم های بسیار بیش از آنکه الان برای خرید تضمینی به بخش خصوصی اختصاص می دهد تخصیص دهد تا بتوانیم با بخش خصوصی قرارداد ببندیم و تضمین کنیم که پول تمام شده و سود آن را به سرمایه گذار بدهیم و آب به قیمت ۵۰۰ تومان به ازای هر متر مکعب به دست مردم برسد، یا قیمت ها اصلاح­ شده تا این فاصله ۴ هزار برابری جبران شود که سعی می کنیم ترکیبی از این دو روش را در پیش گیریم تا مردم بهره مندی بیشتری از آب شیرین کن های مستقر ببرند.

اردکانیان با اشاره به اینکه مردم با استفاده از آب شیرین کن ها در مناطق مختلفی از کشور بخصوص مناطق مرزی می توانند از درجه اطمینان بالای­ کیفیت­ آب استفاده کنند، گفت: در مناطق داخلی هم که منابع آب شیرین محدود است می توان از آب های شور زیرزمینی نیز، ا​ز آب شیرین کن ها استفاده کرد. ما به لحاظ فنی و دانش استفاده از آب شیرین کن ها،­ مشکلی نداریم و از نظر اشتیاق بخش خصوصی به سرمایه گذاری نیز مشکلی نیست چون با خرید تضمینی تولید آب از آب شیرین کن ها هم سود تضمینی دارد و هم آبرسانی برای هر سرمایه گذار کار لذت بخشی است بنابراین برای استفاده بیشتر از آب شیرین کن ها خرید تضمینی و اصلاح تعرفه ها باید مدنظر باشد.

وی درباره طرح های اضطراری که در ۳۳۴ شهر کشور که با تنش آبی مواجه هستند نیز گفت: همه ­­طرح ها در حال اجرا است و برخی طرح های دیگر که بیش از آن درحال اجرا بوده با اعتبار هزار و ۲۰ ­میلیارد تومانی که دولت به بخش آب اختصاص داده موجب سرعت گرفتن این طرح ها شده است. به این ترتیب امسال در برخی از نقاط­که با تنش آبی مواجه هستند طرح های اضطراری ­شروع کردیم مانند حفرچاهها و آبرسانی به روستاها که امیدواریم با همکاری مردم بویژه در شهرهای بزرگ مشکل جدی برای تامین آب شرب در هفته های باقی مانده فصل گرم پیدا نکنیم تا بارش های پاییز مشکلات آب را کمتر کند.

این مقام مسوول ابراز امیدواری کرد: روند تخصیص اعتبار به بخش توسعه انرژی های پاک تغییر پیدا کند و به سمت اصلاح و شیوه ای که قانونگذار هم از آن حمایت کرده برویم. امسال براساس قانون،​ اجازه داریم به ازای هر کیلو وات ساعت انرژی که به مردم در سراسر کشور عرضه می کنیم ۶۰ ریال از طریق قبوض برای کمک به برق روستایی و توسعه انرژی های تجدیدپذیر دریافت کنیم که اگر این اعتبار به موقع بدست ما برسد علاقمندی سرمایه گذاری در بخش توسعه انرژی تجدیدپذیر بخصوص سرمایه گذاران خارجی موجب می شود سایه تحریم که بر سر کشور ما است در این بخش از آن مصون باشیم.

به گفته اردکانیان ناتوانی ما در بازپرداخت ها بدلیل دسترسی نداشتن به منابعی که قانون پیش بینی کرده موجب می شود دعوت مجدد و جلب توجه مجدد برای سرمایه گذاری دشوار شود بنابراین با فرض تغییر روند فعلی برنامه ریزی کردیم تا در پایان برنامه ششم توسعه ۴ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر داشته باشیم.

وزیر نیرو از همراهی مردم با وزارت نیرو در تابستان امسال تشکر کرد و گفت: حرکت مشترکان به سمت مصرف صحیح آب و برق بویژه برق که با استفاده درست از وسایل سرمایشی به ما کمک کردند باید این همراهی به عنوان یک عادت خوب ادامه یابد و ما نیز سعی کنیم با نهادینه شدن مصرف صحیح مردم، به طرح های تولید برق سرعت ببخشیم تا در تابستان ۹۸ خاموشی ها به صفر برسد.

کد خبر 4365485

منبع: مهر

کلیدواژه: آبرسانی آبرسانی روستایی برق رضا اردکانیان سامانه آبرسانی بانک مرکزی ایران گمرک وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت نفت نیروگاه برق تحریم اقتصادی ایران بورس بازار سهام مصرف برق قیمت دلار محمد شریعتمداری تولید نفت دلار واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه

غلامرضا چامه معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : اجرای این میزان عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در استان موجب تولید آب با استحصال، مدیریت تبخیر و تغذیه آبخوان‌ها به میزان ۴۸۷ میلیون مترمکعب شده است که از فرسایش خاک به میزان ۸/۵ میلیون تن کاسته است.

غلامرضا چامه افزود: اجرای این عملیات در عرصه‌های طبیعی استان موجب کنترل رسوب حوزه سد‌های استان و سیمره به میزان ۶/۲، تولید علوفه به میزان ۷۸ میلیون کیلوگرم و پیشگیری و کاهش مخاطرات سیل به طور متوسط به میزان ۷۰ درصد شده است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، اعتبارات اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری به میزان ۷۳۰ میلیارد ریال به تصویب رسید که با تخصیص حدود ۴۰ درصدی تاکنون، عملیات اجرایی در سطح ۲۵ هزار هکتار و در ۱۴ شهرستان استان آغاز گردیده و در حال انجام است.

چامه افزود: سال گذشته در راستای امضای تفاهم نامه همکاری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) جهت اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری اعتباری به میزان یک هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال به استان کرمانشاه اختصاص یافت که مقرر گردید ۳۶۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری طی سه سال اجرا شود.

وی تاکید کرد: این عملیات شامل اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری، کنترل سیلاب، تغذیه آبخوان دشت ها، حفاظت از خاک کنترل فرسایش و کاهش رسوب حوزه‌های سد‌های مخزنی است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • خونسردی عجیب مرد هندی هنگام شکار مار کبرا با بطری (فیلم)
  • شکار دیدنی مار کبرا با بطری
  • نحوه ساخت کاردستی با بطری پلاستیکی و مواد دور ریختنی (فیلم)
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه