Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمبود تانکر‌های آبرسانی و مواجه بودن 121 روستاهای استان زنجان با کمبود آب شرب از جمله مباحثی بود که در جلسه شورای برنامه‌ریزی مطرح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; کابلی مدیرعامل شرکت آب فاضلاب روستایی استان زنجان با اشاره به وضعیت آب رسانی سیار به روستاهایی که با مشکل آب شرب مواجه هستند اظهار کرد: در حال حاضر به 40 روستا از طریق تانکر آب رسانی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اجاره آب رسانی سیار در استان زنجان بسیار بالا است تصریح کرد: برای هر بار آب رسانی با یک تانکر 150 هزار تومان پرداخت می‌شود.

کابلی با بیان اینکه برای حل مشکلات بحران آب و تامین آب مورد نیاز برای روستاییان دو تانکر آب پیش‌بینی شده است افزود: دو تانکر 10 هزار لیتری و 6 هزار لیتری پیش بینی شده است.

وی با اشاره به سیل و خسارت‌های ایجاد شده برای تاسیسات آب رسانی در روستاها افزود: خریدارای تجهیزات مورد نیاز و بازسازی انها تدارک لازم دیده شده است.

مدیرعامل شرکت آب فاضلاب روستایی استان زنجان با اشاره به استفاده از مشارکت‌های مردمی در روستاهای بحرانی برای حل مشکلات آب شرب در روستاها افزود: مشارکت‌های مردمی مثل روستای قند بلاق، روستای قزلجه، روستای نکتو ایجرود، روستای سهرین ، روستای سنبل آباد سلطانیه، روستای زرین گل خدابنده و غیره از مشارکت‌ مردمی استفاده شده که در این روستاها در مجموع 580 میلیون تومان از مشارکت‌های مردمی در امر آبرسانی استفاده شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در بحث آب رسانی به شدت مشکل داریم عنوان کرد: بالا بودن هزینه اجرای آب رسانی سیار در استان زنجان باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی شده است.

فریدون هاشم نژاد فرماندار طارم نیز در این جلسه با اشاره به اینکه برخی از روستاها با مشکل جدی با آب مواجه هستند افزود: برخی از روستاییان از مرکز آببر با دبه آب می‌برند و این مشکلی است که برخی از روستاییان گریبانگیر آن هستند.

درویش امیری استاندار زنجان نیز بیان کرد: با توجه به شرایط منابع آبی تعدادی ازروستاها هر ساله با مشکل آب مواجه هستند و این موضوع هر ساله به مشکلات استان افزوده می‌شود و حل این مشکل با خرید تعدادی تانکر به منظور آب رسانی سیار و مدیریت حوزه آب برطرف می‌شود.

وی افزود: اجاره دادن برای آب رسانی سیار به شرکت‌ها به صرفه نیست.

علیرضا جزء قاسمی مدیرعامل آب فاضلاب شهری استان زنجان با اشاره به اینکه باید حداقل یک تانکر آب رسانی وجود داشته باشد عنوان کرد: در سال گذشته آب رسانی به  46 روستا به روش سیار انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه یک تانکر حداقل می‌تواند دو بار آب رسانی داشته باشد افزود: در حال حاضر آب فاضلاب روستایی هیچ تانکری برای آب رسانی ندارد.

مدیرعامل آب فاضلاب شهری استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر آب رسانی سیار با دو تانکر انجام می‌شود افزود: سال گذشته از تانکرهای برخی از ارگانه‌هایی مانند آتش نشانی، آب فاضلاب شهری، سپاه در امر آب رسانی سیار استفاده شد.

وی نیز با اشاره به اینکه در مدت دو سال گذشته با استفاده از منابع داخلی توانستیم دو تانکر آب تهیه کنیم افزود: در صورتی که مورد استفاده نباشد یکی از تانکرها در اختیار آب فاضلاب روستایی قرار داده می‌شود امسال یکی از تانکرها به مناطق زلزله زده کرمانشاه اعزام شد و یک دستگاه نیز برای مواقع بحرانی استان نگه داشته شده است.

جزء قاسمی خاطر نشان کرد: پیشنهادی که داریم این است که تدابیر لازم برای تهیه تانکر آبرسانی شرکت آب فاضلابهای روستایی و شهری دیده شود.

وی عنوان کرد: تانکرهای سیار از نیازهای ضروری آب فاضلاب شهری و روستایی استان زنجان است.

مدیرعامل آب فاضلاب شهری زنجان همچنین با اشاره به اینکه داشتن تانکر آب برای شرکت آب فاضلاب الزام است خاطر نشان کرد: زمانی که تانکر آب از جایی یا از ارگان خاصی گرفته می‌شود مختص آب شرب نیست و از آن برای آبیاری برای فضاهای سبز و غیره که بهداشتی نیستند استفاده شدند.

وی عنوان کرد: این امر معضل ایجاد می‌کند و باید تانکر در اختیار آب فاضلاب قرار گیرد و از آن تنها برای آبرسانی آب شرب استفاده شود.

استاندار زنجان در ادامه با بیان اینکه از بسیج سازندگی در خصوص اقداماتی در حوزه آب انجام می‌دهد تشکر می‌کنیم بیان کرد: این شرایط هم گسترده و استمرار پیدا می‌کند و حتما باید برای تامین تانکر آب شرکت آب فاضلاب روستایی در استان چاره اندیشی شده و خریدار کنیم.

وی در حاضر 121 روستا در استان زنجان با مشکل آب شرب مواجه هستند ابراز کرد: تردید نکنید که سال آینده این تعداد به 150 روستا خواهد رسید.

درویش امیری بیان کرد: وظیفه داریم آب مورد نیاز این روستاها را برطرف کنیم و باید برای تحقق این امر نیازمند همفکری است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود

رضا داودی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در راستای حل مشکلات آب در شهر جوانرود با بیان اینکه پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است، گفت : این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه اعلام کرد: تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری، با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل کردن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق‌آباد، انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی‌رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال‌جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

داودی درخصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان، گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۴۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه اجرا شده است.

داودی خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی‌اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری ساخته شده است.

وی افزود: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌و‌شو و گند‌زدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌و‌شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش، یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان‌بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴هزار و ۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی شده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳.۸ کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است