Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسین‌نژاد امروز شنبه در سیزدهمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: کرمانشاه با ۴۰ درصد پرداختی تسهیلات اشتغالزایی روستایی در رده هفتم کشور قرار دارد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور افزود: در استان کرمانشاه سرانه شغل به ازای هر طرح ۲ نفر است و هرچه کسب و کار به سمت کوچک بودن میل کند در دراز مدت نگهداری آن مشکل و عدم پایداری آن زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: از دیگر فاکتورهای مهم در استان کرمانشاه پایین بودن سرانه تسهیلات به ازای هر طرح است، چنانچه در استان هرمزگان ۱۰۰ میلیون تومان است و در استان کرمانشاه این سرانه فقط ۶۰ میلیون تومان است که اگر این امر درست بررسی نشود کیفیت را پایین خواهد آورد و عدم پایداری رخ خواهد داد.

حسین نژاد تصریح کرد: همچنین سرانه تسهیلات پرداختی به ازای هر شغل در استان کرمانشاه ۳۲ میلیون تومان است، این درحالیست که میانگین کشوری ۴۰ میلیون تومان است و این امر نیز ممکن است کیفیت طرح اجرایی پروژه را در استان به خطر بیاندازد.

وی در ادامه به عدم نظارت در ارائه تمامی آمارها اشاره کرد و افزود: در انتخاب پروژه باید دقت شود و اگر ما در مرحله قبل از پرداخت تسهیلات، پروژه را درست انتخاب کنیم نظارت در مراحل بعد آسان تر خواهد بود و بدون شک پروژه نتیجه خواهد داد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور اذعان داشت: در استان کرمانشاه فقط چهار پروژه در حوزه گردشگری معرفی شده باید بگویم آیا ظرفیت گردشگری استان فقط همین ۴ پروژه است، بنده فکر می کنم بسیار بالاتر از این باشد اما دقت لازم در این خصوص صورت نگرفته است.

حسین نژاد به حمایت از طرح های اشتغالزایی در مناطق روستایی و زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: لازم است ظرف یک هفته پرونده‌ها رسیدگی و از طرف صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری به بانک‌های عامل اعلام شود.

وی ادامه داد: در شهرستانهای زلزله زده نیز طرح های اشتغالزایی همانند طرح های روستایی مشمول وام تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان بدون وثیقه ملکی ضمانت آنها را به عهده خواهیم گرفت.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور افزود: همچنین در این راستا تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به طور صددرصد ضمانت خواهد شد.

حسین نژاد خاطرنشان کرد: زنانی که در نظر دارند در مناطق زلزله‌زده کار اشتغالزایی انجام دهند تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان وام فقط با ارائه طرح و سفته بانکی وام تعلق می‌گیرد.

وی بیان داشت: ارائه دهندگان طرح های اشتغالزایی در مناطق روستایی و زلزله زده چنانچه برای تامین سرمایه در گردش بخواهند از موسسات معتبر مواد اولیه تهیه کنند معاملات آنها را تضمین می‌کنیم بدون اینکه درگیر اخذ وام شوند.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور اظهار داشت: کارمزد ما نسبت به بانکها ۵۰ درصد است که ۳۰ درصد آن بعنوان تخفیف موقت فقط بصورت چک دریافت می‌شود و در پایان چنانچه به تعهد خود عمل کنند هیچ کارمزدی از آنها دریافت نمی شود.

کد خبر 4365790

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر صندوق ضمانت سرمايه گذاري تعاون کرمانشاه بوشهر کرمانشاه گرگان خبرگزاری مهر مشهد شهرکرد شیراز یاسوج خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف خرم آباد بیرجند مجلس شورای اسلامی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه در کمیته بهبود فضای کسب و کار کرمانشاه، آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح شد که بر اساس آن جایگاه کرمانشاه ۹ پله بین استان‌های دیگر ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت: اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی همچنین بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز در این نشست که عصر دیروز(پنجم اردیبهشت) برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه