Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@12:52:27 GMT

یادداشت/ محمد کاظم انبارلویی واکنش مراجع

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۳۰۰۱

یادداشت/ محمد کاظم انبارلویی واکنش مراجع

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، محمد کاظم انبار لویی در یادداشتی با عنوان «واکنش مراجع» درباره اوضاع اقتصادی کشورمان و انتقادات مردم از دولت در این باره و همچنین بهره برداری دشمنان از این وضعیت و واکنش مراجع عظام تقلید نوشت:

محمد کاظم انبارلویی در یادداشتی نوشت: واکنش مراجع نسبت به اوضاع اقتصادی کشور به عنوان نمایندگی مطالبات مردم، فوق العاده مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله صافی گلپایگانی به دولت هشدار داد: اگر برای حل مشکلات امروز مردم اقدام نکنید، فردا خلی دیر است.  آیت الله مکارم شیرازی هم با اشاره به شکایت مردم از دولت گفته است: دولت چه اصراری دارد که مشکلات اقتصادی را با تیم ضعیف اقتصادی اداره کند؟ آیت الله نوری همدانی نیز با طرح مطالبات معیشتی مردم گفت: تقاضای ما بهبود وضع معیشت مردم و مبارزه با فساد است.

اواخر هفته گذشته عوامل ترامپ و پمپئو در چند شهر با فراخوانی که از سوی منافقین و سلطنت‌ طلب‌ ها صورت گرفت سعی کردند با تجمعاتی رنگ و بوی سیاسی به مطالبات معیشتی مردم بدهند که با حضور نیروهای انتظامی و امنیتی و هوشیاری مردم، توطئه آنها خنثی شد.

ناآرامی های دی ماه گذشته نشان داد این حرکت ضد انقلابی عقیم است و آمریکایی ها که خود باعث و بانی مشکلات معیشتی مردم هستند نمی‌‌توانند از طرفی، فشار اقتصادی از طریق تشدید تحریم‌ ها بیاورند و از طرفی اعتراض مردم را هم نمایندگی کنند.

بی‌بی‌سی و رادیو آمریکا و دیگر رسانه‌ های ضد انقلاب، خود متوجه این دوگانه‌ نفاق آلود شده‌ اند. به همین دلیل شمار زیادی از اپوزیسیون خارج نشین با طرح دیدگاه‌ های خود، حساب خود را از منافقین و سلطنت طلب ها جدا کردند و صریحاً علیه سیاست های کاسب‌کارانه ترامپ موضع گرفته و گفته اند تشدید تحریم‌ ها به مردم فشار می آورد و نفرت آنها از آمریکا را بیشتر می‌کند. لذا بهره برداری از این فشار برای براندازی نتیجه عکس می‌ دهد و مردم را در دفاع از نظام مصمم‌ تر می‌کند.

واقعیت این است که رئیس دولت پس از بدعهدی آمریکا و تشدید تحریم ها قدری به خود آمده، اولاً لبه تیز حمله خود را به جای اینکه متوجه منتقدین مشفق کند، متوجه «رأس کل خطیئه» یعنی آمریکا و غرب کرده است.

مواضع صریح رئیس جمهور علیه سلطه‌ طلبی و بدعهدی و زیاده خواهی های ترامپ و اتحادیه اروپا، نوعی اعلام آتش بس به منتقدین و مقابله با توطئه های دشمنان اصلی شده است. به همین دلیل منتقدین، صادقانه از مواضع دولت در این زمینه حمایت کردند.

آمریکا باید بداند با یک نظام مستقر و با قوای متحد و مردمی روبروست که با هوشیاری حساب توطئه ها را با کم کاری و غفلت، از هم تفکیک می‌کنند. نظام اسلامی در 40 سالگی خود محکم‌ تر از آن است که تیغ ترور، تحریم و تحقیر و تهدید های نرم و سخت به آن کارگر افتد. آمریکایی ها عرض خود می برند و زحمت ملت ما می دارند.

آنچه را که امروز به عنوان مطالبه مردم از زبان مراجع عظام تقلید هم صادر شده است، می شود در موارد زیر خلاصه کرد؛

1- مواظب توطئه های آمریکا و دام های جدید تحت عنوان مذاکره مجدد باشید. به قول آیت‌ الله جوادی آملی، مردم از امثال ترامپ را هزار به یک جو نمی‌خرند.

2- مواظب نفوذی ها در دستگاه های دولتی باشید تا با تصمیمات نادرست، مردم رکب نخورند.

3- تیم اقتصادی دولت، ضعیف است و با ترمیم کابینه آن را قوی و آماده مقابله با شرایط نو و تحریم های جدید بنمایید.

4- دولت دندان مذاکره را برای همیشه بکند و بیرون اندازد. این ایام، ایام کار است، کار است کار!

5- از درخت برجام نه سیبی می‌شود چید و نه گلابی ای. در زمانی که آمریکا همه پیمان های خود را حتی با شرکای تجاری اش به هم زده است، دولت باید برای رفع مشکلات فقط به بازوی توانمند ملت برای رونق تولید و خروج از رکود تکیه کند.

6- کارشناسان اقتصادی دولت اگر هنر هدایت نقدینگی به سمت تولید را ندارند و نمی‌توانند معوقات نجومی را از بدهکاران بانکی پس بگیرند، جای خود را به کسانی بدهند که فرمولی برای حل این معضل دارند.

7- دولت به مسئولیت ذاتی خود مبنی بر حفظ ارزش پول ملی عمل کند. مردم احساس می‌کنند میلیاردها تومان از جیب آنها را سرمایه داران و زالوصفتان بازار و دولت، سرقت می‌کرده اند. باید به این سارقان و قطاع الطریق، به دیده محارب و مفسد فی ‌الارض نگاه کرد و با برپایی دادگاه های صحرایی در این جنگ اقتصادی، آنها را به اشد مجازات رساند.

8- راهبردآمریکایی ها امروز «فشار از بیرون، شورش از درون» است! آیا شورای عالی امنیت ملی و به ویژه وزارت اطلاعات، این راهبرد را رصد می کنند؟ مردم برای برخورد با این راهبرد آماده اند. آیا دولت به همین میزان آماده است؟!

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه

به گزارش قدس آنلاین، ایران که در اوج ظهور قدرت آمریکا موفق شد از رویارویی اجتناب کند و در سایه تحریم‌ها و محاصره، بر زخم‌هایش مرحم بگذارد؛ سه محور ثابت را حفظ و پیرامون آن دستاوردهایی کسب کرد: نخست؛ استقلال، ساختن کشور و اندوختن عناصر قدرت؛ دوم، انسجام اتحاد منطقه‌ای‌اش با سوریه و  سوم، موضع ایران در قبال فلسطین و جنبش‌های مقاومت و پافشاری در حمایت از آن‌ها. 

۲. نتانیاهو محاسبات خود را روی  دوگانه بنا کرد؛ اینکه آمریکا همچنان قادر به رویارویی و ایران هنوز در مرحله اجتناب از رویارویی است. او دچار غافل‌گیری مضاعف شد. همه‌چیز گویا بود که آمریکا – همان‌طور که جنگ در عراق و افغانستان نشان داد - دیگر نشاط اجتماعی و برتری نظامی لازم برای جنگیدن را ندارد. در جنگ علیه سوریه، آمریکا به گروه‌های تروریستی متوسل شد؛ با این حال، جنگ آن‌طور که آمریکا می‌خواست به پایان نرسید. اگر غافل‌گیری از آماده نبودن آمریکا برای رویارویی - فقط برای نتانیاهو بود، غافل‌گیری دوم هم برای او و هم برای دیگران بود؛ اینکه ایران برای رویارویی آماده است.

۳. پاسخ اسرائیل - که متکی به آمادگی آمریکا بود - شاهدی بر غافل‌گیری نخست بود؛ در حالی که پاسخ ایران - پیش از آن - بر اساس آمادگی ایران تعیین شده بود و مانور توان بازدارندگی، ایرانی - اسرائیلی نبود، بلکه ایرانی - آمریکایی بود. در جریان واکنش ایران، آمریکا تمام عناصر لازم برای شناخت توانایی ایران در به‌کارگیری قدرت را آزمایش و نیروها و متحدان خود را بسیج کرد، اما نتایج آن، او را ناکام گذاشت و نشان داد ایران دست بالا را دارد. دلیل نخست اینکه جمهوری اسلامی قادر است تمام نقاط حرکت نیروهای آمریکایی، حرکت هواپیماهای جنگی از مدیترانه به سمت خلیج فارس و کشورهای عربی و پراکندگی شبکه‌های موشکی را زیر نظر بگیرد و پهپادها و موشک‌های ایران، آماده‌باش را به تمام نیروهای آمریکا، اسرائیل و متحدانشان تحمیل کرد؛ در حالی که ایران فقط بخشی از آنچه در اختیار داشت را استفاده کرد و بخشی از آنچه که تصمیم به افشای آن داشت را در معرض رصد قرار داد. دوم، ناتوانی در تسلط الکترونیکی بر پهپادها و موشک‌هاست. دو ناوشکن ویژه پارازیت الکترونیکی برای انجام این مأموریت آماده شدند و نتیجه آن شکستی ناگوار بود؛ با وجود آنکه هواپیماهای ایرانی به مدت ۹ساعت، اهدافی در دسترس بودند. سوم اینکه موشک‌های معدود و مشخص ایران، بدون آنکه پدافندهای آمریکا و اسرائیل قادر به مقابله با آن‌ها باشند، به اهداف خود رسیدند.

۴. نبرد تمام شد؛ آزمون اذهان، اراده‌ها و توان فنی به پایان رسید و نتیجه «یک - صفر» به‌نفع ایران شد. این نتیجه نهایی است؛ زیرا دور بعدی پس از آن وجود نخواهد داشت و با توجه به نتایج این دور، در منطقه بسیار نوشته خواهد شد، به‌ویژه در مورد پرونده‌های جاری که در انتظار تعیین مرزهای قدرت میان آمریکا و ایران بود که ترسیم شد. پرونده اول، جنگ غزه است که تلاش نتانیاهو برای فرار از آن به سمت رویارویی ایران و آمریکا ناکام ماند. او اکنون باید به چالش‌های خود بازگردد، یا دنبال کردن جنگی که منجر به شکست بیشتر می‌شود یا تسلیم شدن در برابر شرایط مقاومت و تحمل ذلت. چشم‌انداز منطقه، سرنوشت عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل و سرنوشت موضع‌گیری ترکیه هم از مسیر این جنگ و مسائل پیرامون آن عبور می‌کند.

این منطقه، از جو پرفشار اسرائیلی خارج شده و وارد جو کم‌فشار ایرانی می‌شود؛ در حالی که جوهره این گذار، بر برتری «بافنده فرش» بر «پوکرباز» در صبر، مهارت و پشتکار و برتری «قالی ایرانی» بر «موکت آمریکایی» استوار است.

مصطفی لشکری

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه